Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Adolescenta

IQ - primul club al olimpicilor din Romania

In data de 22 noiembrie 2012, incepand cu ora 19:00, oamenii de afaceri ieseni, precum si reprezentantii institutiilor si presei locale vor participa la un eveniment inedit ce isi propune sa pozitioneze Iasul ca oras ce se remarca prin talentul si abilitatile olimpicilor nationali si internationali. In cadrul evenimentului IQ (Iasi), acestia vor avea ocazia sa ii cunoasca pe tinerii care, prin efort si pasiune, fac cinste Iasului peste hotare.

Fundatia Comunitara Iasi isi propune ca, prin intermediul evenimentului IQ (Iasi), sa aduca in acelasi loc actori importanti din mediul business si institutional local care sa contribuie la infiintarea in Iasi a primului club al olimpicilor din Romania.

In seara de 22 noiembrie, intr-un cadru familiar si elegant, invitatii vor avea parte de cateva momente inedite puse in scena chiar de catre olimpicii internationali si vor avea ocazia ca, in urma licitatiei organizate, sa puna bazele Clubului IQ (Iasi), primului club al olimpicilor din Romania.

Clubul IQ (Iasi) reprezinta un program de stimulare a excelentei ce va fi lansat in primavara anului 2013. Acesta isi propune sa puna la dispozitia liceenilor ieseni, olimpici nationali si internationali, un sediu complet mobilat si utilat, cu echipamente IT si tehnologie de ultima generatie care sa le ofere acces la resurse scolare suplimentare si un cadru placut, de socializare, sprijinindu-i in drumul lor catre excelenta. Clubul IQ (Iasi) isi propune sa lanseze tuturor liceenilor ieseni provocarea de a atinge un nivel superior de performanta pentru a putea face parte din acest program de elita.

Si iesenii au ocazia de a contribui la infiintarea Clubului IQ (Iasi). Acestia pot trimite un SMS in valoare de 2 euro la numarul 8862, valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone. Nu se aplica TVA.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi