Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Adolescenta

AsCendent – teatru la vremea adolescentei

In luna mai 2012, ideile catorva elevi de la Colegiul National „Emil Racovita” din Iasi s-au unit si au adus pe scena o trupa de teatru. AsCendent, un nume ce include succesul. Prima piesa jucata a fost Un pedagog de scoala noua: O inspectiune, de Ion Luca Caragiale. Micii actori au inregistrat-o si au trimis-o la un concurs la care au castigat premiul intai.

La inceput a fost sceneta. Asa ar putea incepe povestea trupei de teatru AsCendent, infiintata de elevii unei clase aVI-a, de la Colegiul National „Emil Racovita” din Iasi. „Doamna diriginta (Mihaela Vlioncu, profesor de Limba romana – n.r.) ne-a propus sa pregatim o sceneta pentru serbarea de sfarsit de an, asa ca una dintre colegele noastre, Andreea Muscheru, avand experienta in domeniul actoriei, ne-a condus spre succes”, ne-au spus micii actori.

Dar cine sunt ei? Andreea MuscheruElena Sarbu, Catinca Dobos, Andrada Parlog, Victor Ciopeica si Manuel Fosalau.
Actorii ne-au raspuns la cateva intrebari, mandri de realizarile lor, ca orice vedeta.

-- Care a fost prima piesă de teatru si unde a avut loc?

-- Prima piesă de teatru a fost Un pedagog de scoala noua: O inspectiune de Ion Luca Caragiale. Am inregistrat-o in sala de festivitati a Colegiului National Emil Racovita si am trimis-o la un concurs la care am luat premiul intai.

-- Ce aveti in pregatire?

-- O sceneta de Craciun.

-- Cine va indruma si cat repetati?

-- Profesorul nostru coordonator este doamna diriginta, profesorul de romana Mihaela Vlioncu. Nu repetam ore in sir, in schimb repetam foarte des.
Scumpi la vorba, dar bogati in expresivitate, actorii din trupa AsCendent promit sa fie mereu primii si sa-si urmeze pasiunile. I-am cunoscut unul cate unul si i-am iscodit asupra rolurilor pe care ar vrea sa le aiba in viitoarele reprezentatii.

Andreea Muscheru: „Am 13 ani. Imi plac foarte mult actoria, muzica, iar rolul pe care as vrea sa il joc in viitor este unul dintr-o comedie sau drama”.

Elena Sarbu: „Am 12 ani. Pasiunile mele sunt arta, viata si muzica. Fac parte din Corul Juniorii al Operei Nationale Iasi. Rolul pe care as vrea sa il joc in viitor este de vrajitoare”.

Andrada Parlog: „Am 13 ani si sunt pasionata de animalele mici si pufoase si de biologie. Rolul meu preferat in care am jucat si in care as vrea sa mai joc este acela de elev neatent si indrăznet (parcă m-as uita in oglinda)”.

Catinca Dobos: „Am 12 ani si ma pasioneaza foarte mult design-ul, actoria si limba engleză. In viitor as vrea sa joc intr-un rol care sa puna in evidenta dinamismul”.

Manuel Fosalau: „Am 13 ani, iar pasiunile mele sunt muzica (pianul), pictura si gogosile. Fac parte din trupa Furnici-Furnici, la fel ca si Elena Sarbu. Rolul pe care as vrea sa il joc in viitor este unul asemanator cu cel al lui Johnny English din filmele cu aceleasi nume”.

Victor Ciopeica: „Am 13 ani, iar pasiunile mele sunt baschetul, limba romană si BIOLOGIA!!! Mi-as dori un rol asemanator celui in care am jucat si pana acum, adica de elev cu capul in nori si plictisit total de scoala. Fix opusul meu...”.

Cu actorii de la AsCendent va puteti intalni nu numai la teatru, ci si la concursurile scolare si olimpiade, la care sunt mereu rasplatiti cu diplome. “AsCendentii” nu pot fi decat primii. Mereu.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi