Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Ambient

"Back in Time" sau savoarea cafelei perfecte

Nu demult, pe o straduta ce duce catre Gradina Botanica a Iasului s-a deschis o cafenea. Micuta, cocheta, decorata cu mult bun gust, cafeneaua "Back in Time" este locul unde mi-ar placea sa stau la un taifas cu amicii mei, unde mi-ar placea sa ma racoresc cu o limonada si sa savurez un croissant si o ceasca de lapta de cacao de care mi-e dor din copilarie.

Ionela Pricop isi primeste musafirii cu multa caldura. Prezenta eleganta, ea vorbeste cu multa pasiune despre cafea si despre oameni.  “Mi-a placut dintotdeauna cafeaua.  Sunt innebunita dupa ea.  Mi-am adus chiar si din Brazilia. In locul hainelor, am umplut  geamantanele cu boabe de cafea”, zambeste Ionela unor amintiri frumoase.

Cafeneaua din Copou a deschis-o nu demult.  “Voiam ceva nou si sa stiti ca ea, cafeneaua, m-a ales pe mine. Mie imi plac oamenii, am vrut mereu sa ii ajut, sa fiu in preajama lor si uite ca soarta mi-a adus o activitate care sa ma tina mereu langa oameni”.

Conversatia cu Ionela curge usor, ca o apa lina. In timp ce mangaie ceasca, ne vorbeste cu drag despre planurile ei.  “Vreau sa fac aici un spatiu dedicat tuturor celor care nu isi gasesc usor linistea in alte parti. Mi-ar placea sa vad oameni savurandu-si cafeaua de dimineata, mi-ar placea sa-i ascult cum isi povestesc  viata. Vreau sa fie un loc primitor, in care sa ne intalnim cu drag ori de cate ori avem cate ceva de impartasit sau sa facem planuri pentru actiuni comune, frumoase. Eu am calatorit mult si am vazut astfel de cafenele in care oamenii se intalneau cu drag”.

La Back in Time (https://www.facebook.com/pages/Back-In-Time/218415198280975?ref=ts) chiar te intorci in trecut si ai o senzatie de deja-vu. Peretii sunt decorati cu imagini din reviste frantuzesti, in care zaresti piane, cescute si parca se aud chicote de ras.

La cafeneaua Ionelei Pricop  vin si tinerii. “Este un spatiu de socializare si ma bucur ca m-au ales. Este important sa aiba si ei un loc al lor, unde sa se intalneasca, sa petreaca, sa stea de vorba”.

Caldura de la cocheta cafenea vine din sufletul Ionelei. Terapeut cu experinta, a lucrat mult cu oamenii, i-a ajutat sa-si gaseasca echilibrul, linistea si alinarea in unele suferinte. Ionela Pricop are multe specializari, dar am ciulit atent urechea atunci cand a spus ca este fitoterapeut si specialist in presopunctura si Su Jok. Atunci am inteles de unde are talentul pentru a prepara o cafea delicioasa (ea fiind artist in combinarea ceaiurilor) si de  ce atingerea ei fina la salut m-a facut ca ma simt ca la mine acasa.

1

Comentarii:1


1# Scris de

Cata Malu

in data de:

07/09/2012 18:33

Locatia bine aleasa, servirea ireprosabila,ambientul minunat ,Ionela , proprietara mai mult decat indatoritoate, atmosfera ..trebuie sa margeti ca sa o simtiti. De cate ori am fost m-am simtit extraordinar de bine .


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi