Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Ambient

Ajuta la revitalizarea urbana a Iasului!

Pana pe 15 septembrie, Fundatia Comunitara Iasi ii invita pe toti cei care vor si stiu ca pot schimba ceva in oras sa participe la concursul de finantare "Revitalizare Urbana".
Daca ai o idee despre cum sa înfrumusetam orasul, pune-o pe hartie sub forma unui proiect. Cele mai bune 3-5 proiecte care isi propun sa reamenajeze, cosmetizeze sau sa readuca la viata o serie de spatii publice vor beneficia de sprijin financiar. Este momentul sa ne asumam faptul ca Iasul arata asa datorita noua, tuturor, si daca dorim ca sa fim inconjurati doar de frumusete trebuie sa o cream.

Pentru a te asigura ca faci parte dintre castigatori, este nevoie ca proiectul tau sa puna accent pe dezvoltarea comunitara si sociala si sa se adreseze unui numar cat mai mare de beneficiari. Ne dorim ca prin proiectul tau sa contribui la imbunatatirea imaginii urbane a Iasului si impactul proiectului sa fie pe termen lung. Daca te-ai saturat sa astepti ca altii sa faca unele lucruri pentru a schimba felul cum arata Iasul, acum ai la dispozitie cea mai buna sansa pentru a arata ca-ti pasa de orasul tau.

Este momentul sa ne asumam faptul ca orasul Iasi arata asa datorita noua, tuturor si daca dorim ca si copiii nostri sa se bucure de aceleasi privelisti frumoase in Iasi ca si noi, atunci trebuie sa actionam acum, pana nu este prea tarziu!

Programul Revitalizare urbana finanteaza proiecte precum:

- amenajarea unui loc de joaca pentru tinerii din cartier,
- reamenajarea unui parc,
- realizarea unor proiecte artistice pe fatadele cladirilor,
- amenajarea unor spatii pentru practicarea sporturilor de masa,
- precum si alte proiecte de impact pentru infrumusetarea orasului.

Fundatia Comunitara Iasi ofera proiectelor castigatoare o suma între 2000 RON si 4000 RON pentru a-si pune in practica ideea. Perioada de implementare a proiectelor finantate este 1 octombrie – 30 noiembrie 2012. Pentru a putea beneficia de finantare pentru proiectul tau, este nevoie sa-ti faci cont pe site-ul www.fonduri.fundatiacomunitaraiasi.ro si sa inscrii proiectul direct online.

Mult succes!

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi