Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Ambient - Decoratiuni interioare

Se poarta vintage - dialog cu dna Ramona Girjan, reprezentantul firmei Arte Flowers.

Tuturor ne plac spatiile frumos amenajate. Prin tot ceea ce ne inconjoara dorim sa ne oferim confort si liniste, iar decoratiunile interioare pot oricind sa ne transforme casa intr+o lume de vis. Am discutat despre acest lucru cu artizanii de la firma Arte Flowers, de la care am aflat si trucuri ce pot infrumusetea si spori valoarea unui spatiu.

-- Se spune ca decoratiunile sunt mesagerul frumusetii si linistii. Sunteti de aceeasi parere ?

-- Eu le-as numi mai degraba mesagerul sufletului. Daca ar trebui sa completam un dictionar al frumusetii, as defini decoratiunile interioare ca fiind acele elemente care ne reprezinta , o transpunere practica a ceea ce simtim si ceea suntem ca oameni. Decoratiunile unui interior pot spune despre un om mai multe decat poate spune el despre sine insusi. Un interior este ca o poveste personala a fiecaruia dintre noi, pe care o " citesti" descoperind fiecare element, fiecare detaliu.

Fiecare element de décor are povestea lui si reprezinta un anumit moment din viata noastra, de aceea, daca ar fi sa facem un clasament al elementelor de interior, decoratiunile ar ocupa cel mai important loc. Pina la urma, daca nu ar fi decoratiunile care sa le defineasca, sa exprime o starea de spirit, un anumit moment, toate interioarele ar fi la fel, impersonale.

-- De unde incepe decorarea unui spatiu? Ma refer la o casa, sala de spectacole, restaurant etc.

-- De unde incepe decorarea unui spatiu? Cred ca de la un sentiment, de la o idee, din locul in care ne petrecem cel mai mult timpul, asta in ceea ce priveste casa, de la starea de spirit pe care vrem sa o transmitem, ma refer la sala de spectacole, de la povestea pe care vrea sa o spunem, cind ma gindesc la decorarea unui restaurant pentru nunta, pentru ca orice element de decoratiune are ca punct de plecare o tema.

De exemplu fiecare nunta are povestea ei si atunci orice aranjament trebuie sa exprime ceva si orice detaliu pleaca de la acea tema pe care o alegem impreuna cu mirii. Fiecare tema are frumusetea si complexitatea ei. Fiecare tema reprezinta o provocare pentru noi, pentru ca ideile noastre, aranjamentele noastre, accesoriile pe care le folosim, trebuie sa exprime personalitatea si viziunea mirilor vizavi de acea tema.

De foarte multe ori cei care vin la noi nu stiu cu exactitate ce isi doresc sau au viziunea asupra unei teme, dar nu stiu cum ar putea sa o transpuna in realitate. Impreuna cu noi descopera ca tema respective nu-i reprezinta si de aceea noi incercam sa descoperim povestea fiecarui cuplu si sa ii ajutam sa gaseasca o tema care sa ii reprezinte, pe ei si sentimentele lor.

-- De ce ARTE FLOWERS? De unde vine acest nume?

-- SIMPLU ! M-am gandit la ceea ce facem, la intreg ansamblul de elemente pe care le cream, iar pentru ca orice creatie implica o stare de spirit, un anumit sentiment, am definit asta ca fiind ARTA , Arta florilor. Este pasiunea pentru frumos, o pasiune ce vine din interiorul nostru si reprezinta o particica din ceea ce suntem.

Prin coloristica, prin dimensiuni, prin florile pe care le folosim, aranjamentele noastre exprima un mesaj, o stare de spirit a celui care l-a creat sau a celui pentru care a fost creat.

-- Ce materiale folositi?

-- Lucram cu ce ni se cere, in functie de preferinte. In general, tendintele in acest moment sunt cele din perioada interbelica, stilul vintage, prin urmare folosim foarte mult brocart, tafta, dantela catifea, pene, pietre adaptate la secolul in care traim si combinate cu elemente moderniste, sticla, bête decorative, sticla deco, vase iluminate in interior, sculpturi in gheata.

-- Care lucrari va sunt cele mai dragi?

-- Toate, pentru ca au in ele o parte din sufletul nostru, din sufletul ARTE FLOWERS.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi