Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

Anastasia ursu - "Imi doresc sa ajung intr-o zi pe scena Grammy"

Si-a dorit sa fie artista de mica, a muncit enorm, a studiat la Moscova, iar acum are propriul proiect artistic. Compune piese pentru copii, iar muzica ei poate fi ascultata in toata lumea. Piesele ei pot fi gasite pe iTunes Store, Amazon Mp3, Spotify. Isi doreste sa vina in Romania cu un concert prin care sa ajunga la inimile publicului.

-- Cine esti tu, Miss M?

-- Miss M este un proiect de muzica pop-house, dance. Eu, Anastasia Ursu, sunt autorul pieselor si solista a acestui proiect. M-am nascut la Balti, sunt o moldoveanca adevarata, iar Miss M a fost conceputa la Moscova unde locuiesc deja de 8 ani si este particica din mine, un personaj mereu vesel, chiar amuzant uneori. Ca orice femeie, mai este si capricioasa, dornica de afectiune si are o energie enorma cu care te cucereste. Piesele Miss M se distribuie in toata lumea. Le puteti gasi pe iTunes Store, Amazon Mp3, Spotify.

-- Cand ai inceput sa canti? De unde vine pasiunea?

-- Cant de cand ma tin minte. Ma lasam fascinata de puterea muzicii si ma vedeam pe scena mare chiar de la cea mai frageda varsta. Bunicul mi-a spus toata copilaria, in gluma, Anastasia Lazariuc. Este posibil ca acest lucru, dar si frecventele intalniri cu artistii de circ, actorii si muzicieni din casa parinteasca sa-mi fi influentat alegerea. Parintii mei sunt si ei artisti, artisti de circ. Cand aveam 12 ani au inteles determinarea mea si m-au inscris la ore de canto.

-- Care a fost primul concert? Unde si ce ai cantat?

-- Prima mea prestatie a avut loc in duet cu colega mea de gradinita la un festival de muzica populara in orasul Balti. Am cantat piesa "Fuga incolo, Fuga incoace". La cei cinci ani deja aveam o atasare foarte serioasa fata de muzica si scena. Credeam cu toata inima ca voi deveni artist cand voi creste mare. Odata ce imi dezvoltam abilitatile vocale, imi impuneam sa particip la o multime festivaluri si concursuri. Am castigat o bursa si am plecat la studii la Moscova. Timp de 6 ani am lucrat profesoara de canto in studioul de copii Neposedy, din Moscova, de unde au iesit faimoasele ”TaTu”. Pe langa proiectul Miss M, am colaborat cu mai multe nume sonore ale show-business-ului rusesc. Am primit cu mare placere roluri in musicalurile " Mica Sirena" , "Zorro", "Mama Mia" etc. Sunt de multi ani solista cover-bandului ”Orange Vinil” si scriu muzica pentru copii.

-- Cat studiezi pe zi?

-- In fiecare zi cant. Uneori se intampla sa practic mai mult de zece ore pe zi. Dimineata repetitie, dupa – sound-check, apoi concert, si se mai intampla si in studio sa merg la inregistrare. Nu este usor, dar singura mi-am ales aceasta o cale. In timpul turneelor poti sa uiti de somn si odihna. Am calatorit cu muzicienii mei distante foarte mari, de la Sankt Petersburg, Tula, Saratov, Ufa pana-n Vladivostok. Meseria de artist impune eforturi si trebuie sa fii atent. La un moment dat m-am trezit ca am ramas singura. Am uitat de prieteni, nu-mi pasa de persoana iubita, aveam numai muzica in cap, iar viata mi-a dat o palma. Acum pretuiesc foarte mult oamenii care ma inconjoara si le multumesc din suflet ca sunt alaturi de mine. Ei sunt inspiratia mea.

-- Ce artisti preferi?

--  Imi place foarte mult ceea ce face Bruno Mars, Jessie J, One Republic, The Patterns. Toata copilaria priveam plina de admiratie concertele lui Michael Jackson.

-- Ce iti doresti cel mai mult?

--  Imi doresc ca piesele mele sa fie auzite de cati mai multi oameni pe acest glob. imi place mult sa calatoresc, as vrea sa vad cat mai multe tari.

-- Ce planuri ai pentru acest an?

-- Mi-ar placea sa venim anul acesta cu un concert in Romania. Vreau sa ma cunoasca fratii de peste Prut si sper sa-i fac sa-mi iubeasca muzica. Miss M deja are foarte multi sustinatori din Romania carora le sunt foarte recunoscatoare pentru sprijinul care mi l-au acordat in timpul preselectiilor Eurovision Song Contest 2015 din Republica Moldova. Vom lansa cateva single-uri noi, cu siguranta vom filma si un videoclip nou.

--  Care este cea mai frumoasa scena pe care ai urcat ?

-- Am avut o experienta frumoasa la X factor, Ucraina. M-as intoarce acolo cu mare drag. Nu e doar un show televizat, ci toti devin o familie mare. Am stabilit legaturi de prietenie cu concurentii, organizatorii si cei care m-au sustinut. Asta inseamna o scena frumoasa – un feedback puternic de la un public receptiv. M-am simtit foarte bine pe scena la selectia nationala Eurovision. Fiecare imagine a fost facuta de echipa mea si nu doar pentru frumusete. Fiecare detaliu era important atat pentru mine, cat si pentru a comunica spectatorului mesajul piesei. ”Lonely Stranger” este un omagiu regretatului actor Robin Williams si dezvaluie drama unui suflet genial si singur intr-o lume straina.

-- Care este visul cel mai mare al tau?

-- Grammy. Imi doresc sa ajung intr-o zi pe scena Grammy. De fapt, nu importa cat de frumoasa e scena, luminile. Conteaza atmosfera, acel dialog intre interpret si public. E cel mai usor sa ascunzi un artist dupa decoratii si tehnologii noi. E cu mult mai greu sa iesi simplu ca Sting, Sade sau Diana Krall si numai prin intermediul vocii si sufletului sa ajungi la inimile oamenilor.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi