Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

Reflexii in oglinda Studio Alb

O intalnire cu Stefan Andrei este egala cu o lectie de ambitie pentru avansati, predata pe intelesul tuturor celor care vor sa egaleze performanta. O discutie cu el te face sa te gandesti la misiunea ta si la bucuriile de zi cu zi, pe care doar frumusetea vietii le poate oferi. Iar daca uneori uiti cat de minunat ai trait si ce lucruri fantastice ai fi putut face pentu tine si cei din jur, nu este nevoie decat sa deschizi albumul vietii tale, in care Stefan Andrei si Studio Alb au pus tot ceea ce aparatul foto si pixelii au smuls din perfectiune.

"Eu pot", pare a fi deviza deviza lui Stefan Andrei, creatorul unui spatiu in care frumusetea si creativitatea se impletesc perfect prin intermediul aparatului foto. Lansat in urma cu aproape un an, Studio Alb (www.studioalb.ro) este deja un nume cunoscut printre cei carora le plac fotografia si amintirile surprinse de obiectiv. La Iasi este nevoie de cat mai multi fotografi profesionisti."Eu am reusit, exemplul meu este edificator. Este important sa fii serios, sa faci treaba de calitate si la timp, sa-ti respecti promisiunile. In rest, totul vine de la sine",spune Stefan Andrei, fondatorul Studioului Alb.

Ceea ce nu spune el, dar reiese clar din discutie, este ca nimic nu ar fi fost posibil fara pasiune, pricepere si munca, dublate de ambitia de a face lucruri de calitate. "Sunt pasionat de fotografie de multi ani. Am inceput cu un aparat Zenit. Aveam vreo 13-14 ani pe atunci. Faceam fotografii pe film alb-negru. Asa era oferta de piata. Multi ani am folosit Zenitul. In etapa digitala am trecut atunci cand am pus mana pe un DSLR. Am innebunit! Vreo trei ani am facut amatorism. Fotografiam tot ce prindeam. Sunt pasionat de calatorii, de drumetii, imi plac pesterile, speologia. Atunci cand am avut primul aparat digital in mana am fotografiat non-stop, zi, noapte, nu conta ca era ploaie, iarna, frig, pentru mine nu insemna nimic. Voiam sa surprind cat mai multe lucruri in obiectiv", povesteste entuziasmat Stefan Andrei.

Artizanul de la Studio Alb a incercat aproape tot, de la blituri, filtre pana la tot felul de gadgeturi performante pe care doar profesionistii le pot deslusi. Pentru noi, cei din fata obiectivului, importanta este imaginea de dupa imprimarea pixelilor. Asta este amintirea, o reflexie a maiestriei fotografului, iar cei de la Studio Alb au dovedit-o.

Inginerul

Pana la a-si deschide un business in domeniul fotografiei, Stefan Andrei a lucrat in alte domenii care par a nu avea deloc legatura intre ele. A facut performanta in toate, iar secretul este unul singur. "Seriozitatea. Si ambitia. Si dorinta de a-mi demonstra mie ca pot mereu mai mult",

Inginer de formatie, Stefan Andrei a absolvit Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini cu Diploma de excelenta "Dimitrie Mangeron", iar primul job l-a avut la Petrocart Piatra Neamt (producator de hartie n.r.). "Acolo am lucrat in vanzari, desi la inceput nu stiam mai nimic despre domeniu. Dar m-am adunat, mi-am facut un plan clar de actiune si m-am pus pe treaba. Cand ajunsesem eu in firma, erau probleme cu vanzarile. In timp scurt am reusit sa vad de unde venisera disfunctionalitatile, sa le elimin, sa gasesc o solutie si apoi sa aduc profit firmei. Totul tine de organizare fiindca daca nu ai un plan si o traiectorie pe care sa o urmezi catre tinta, te ratacesti", explica Stefan.

E pacat sa bajbaim prin hatisuri fiindca viata nu asteapta, iar timpul de ieri nu-l mai traim astazi. Dupa Petrocart, Stefan Andrei a lucrat ca manager de logistica la Pregis, o multinationala din Piara Neamt.

Berbec fiind in zodie, probabil ca-i este scris sa deschida mereu drumuri, sa paseasca pe carari nebatute ori pline de obstacole, care nu-l sperie, ci dimpotriva. "Si laPregis am facut performanta, dar mi-a placut ca am reusit sa formez o echipa unita, care batea aceeasi cadenta. Nu-i usor sa tii oamenii la un loc, sa-i motivezi si sa-ti fie alaturi ori de cate ori ai nevoie", a spus Stefan, iar privirea i s-a strecurat undeva departe, probabil catre oamenii langa care a invatat ca viata este ceea ce iti oferi singur.

Episodul Piatra Neamt s-a incheiat intr-un mod fericit. Familia crescuse cu al doilea copil -- micuta Laura, care i s-a alaturat fratiorului ei, Paul.

"Imi venise si mie timpul sa mai stau cu cei mici. Sotia mea (Alma Andrei, coordonatorul Centrului de Informare Profesionala, Orientare in Cariera si Plasament al Universitatii "Al. I. Cuza" Iasi n.r.) avusese grija de primul nascut, eu mi-am intrat in rol la cel de-al doilea. Am inceput o noua etapa in viata si m-am apropiat de design, de grafica, de culoare. Mi-am deschis un business in domeniu si merge bine. Secretul este sa fii mereu atent, sa fii corect si profesionist", a devoalat Stefan Andrei un amanunt important al succesului.Artistul

Trecerea dintr-un domeniu in altul nu a fost grea. L-a ajutat formatia sa de inginer si structura interioara, de om planificat, ordonat, care pretuieste fiecare secunda din viata sa si acelor din jur. "Am un background care ma ajuta. Abordarea de business este foarte importanta si ma bucur ca-i stiu secretele. Totul tine de tine, de disciplina, de ceea ce iti doresti. Eu imi doresc foarte mult sa fac fotografie la modul profesionist. Si daca tot am ajuns cu discutia in domeniul performantei, totul este o abordare personala. Ca sa vorbesti despre un business trebuie sa il ai, sa ti-l doresti si sa stii ce vrei sa faci cu el. Ca in vanzari, trebuie sa-ti cunosti produsul. Apoi, vorbim despre ordine, organizare, viziune, despre un plan estimat. Unde sunt acum, unde voi fi mai tarziu, ce fac ca sa ajung acolo. Fotografia este un business greu scalabil, dar este posibil sa fie dezvoltata si sunt nume in Iasi care au dovedit acest lucru", afirma creatorul Studioului Alb.

Inca de la inceput, Stefan Andrei s-a implicat in foarte multe proiecte fotografice, a facut si multe sponsorizari. Calitatea lucrarilor sale i-a atras tot mai multe cereri si uite ca incet, incet, businessul greu scalabil deja are etalonari.

A fost fotograful oficial al Cupei Moldovei pentru gatit in aer liber, editia de Iasi, dar si al celorlalte editii derulate in tara, a surprins prin obiectivul sau amanuntele unui eveniment important de la Iasi Business Network Event (BNE), a sponsorizat cea mai mare actiune caritabila al verii Swimathon, desfasurat tot in capitala Moldovei, asta ca sa amintim cateva puncte din portofoliu, si este solicitat in multe proiecte personale.

Ce va urma?

Pentru Stefan Andrei, planurile sunt bine scrise pe hartie. Isi urmeaza constiincios proiectele pregatite din timp, unul fiind Campionatul International de Gatit in Aer Liber -- Cupa Polus, care va avea loc pe 8 si 9 septembrie, la Cluj. Iar dupa ce si-a aruncat privirile mai departe, ne-a spus ca isi doreste mult sa se concentreze pe fotografia glamour, iar viitorul pas va fi cea de budoar si nud.

Nu stiu cum ar arata un autoportret facut de Stefan Andrei, dar sunt convinsa ca reflexiile din Studioul Alb vor purta aceeasi nuanta albastrui-verzuie de optimism pe care i-a vazut-o in ochii aproape identici cu cei ai Almei. Nu intamplator au un destin comun! Fotografiile apartin Studio Alb, pe care il gasiti aici: www.studioalb.ro

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi