Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

ArtHouse Central - un concept unic in Romania

Cel mai nou concept de cultura alternativa din Romania se va lansa pe data de 31 mai la Iasi, in Moldova Mall, la etajul 6. ArtHouse Central pune Iasul pe harta lumii alaturi de orase precum Londra si Wroclaw (Polonia), care pun la dispozitia publicului un spatiu cultural si artistic alternativ, imbinand cinematograful de arta cu evenimente conexe precum spectacole de teatru, concerte live, opera, galerie de arta, lansari de carte, evenimente educative, stand-up comedy, oferind un spatiu unic de socializare.

Cinematograful de arta are trei sali cu o capacitate de 450 de locuri, unde vor fi proiectate atat filme clasice reprezentative pentru istoria cinematografiei, cat si filme actuale premiate la festivalurile internationale de prestigiu. Retrospective, portrete de regizor precum Pedro Almodovar, Lars Von Trier, fratii Dardenne sau Roman Polanski, festivaluri de film, matinee pentru copii si proiectii tematice vor aduce un plus de valoare cultural Iasului.

Galeria de arta urmareste sa creeze o platforma accesibila de comunicare intre artistii contemporani si public. Spatiul va promova arta in orice forma de la pictura clasica, la expozitii de fotografie si  manifestari vizuale avangardiste.

ArtHouse Central pune la dispozitie un spatiu in care vor fi organizate concerte de muzica live, spectacole de teatru, stand-up comedy, oferind un loc unic de intalnire unde oamenii pot socializa si interactiona savurand o cafea buna.

“Acest proiect unic in Romania poate deveni rapid unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate spatii de cultura alternativa din Romania. ArtHouse Central isi propune sa fie locul in care oamenii vin pentru a se relaxa intr-un mediu cultural inedit”, a declarat Dan Ionescu, Managing Partner ArtHouse Iaşi.

Accesul in ArtHouse Iasi se va putea face in fiecare zi incepand cu ora 9:00, iar intrarea este libera. 

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi