Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Arte

Cu Beatrice Rancea la Cafeneaua Publica

Vineri, 15 martie 2013, Óncepand cu ora 19:00, la Carturesti Palas Mall, va avea loc cea de-a VIII-a editie a evenimentului Cafeneaua Publica, organizat de Fundatia Comunitara Iasi. La aceasta editie se va discuta despre Implementarea de strategii de marketing eficiente la nivelul institutiilor de cultura iesene.

Invitatul special al celei de-a VIII-a editii a evenimentului Cafeneaua Publica, organizat de Fundatia Comunitara Iasi (http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro), va fi Beatrice Rancea, Director al Operei Nationale Romane din Iasi (http://www.operaiasi.ro).

D-sa va oferi exemple de bune practici în domeniul promovarii unei institutii de cultura cu renume international.

Studentii pasionati de marketing si comunicare vor propune campanii de promovare a Muzeului Literaturii Romane.
Pe langa posibilitatea de a intra în contact cu speakeri cu notorietate în domenii de interes pentru comunitatea ieseana, Cafeneaua Publica îsi propune si sa încurajeze actul de a dona, precum si spiritul de initiativa. Participantii la eveniment vor fi încurajati sa doneze o suma de minim 10 lei ce va fi folosita pentru a finanta unul dintre proiectele propuse în cadrul editiei.

Trei echipe de studenti si masteranzi de la Universitatile Al. I Cuza si Gh. Asachi au lucrat, timp de doua saptamani, la cate o strategie de promovare a Muzeului Literaturii Romane. În seara de 15 martie, acestia îsi vor prezenta proiectele în fata participantilor iar una dintre echipe va fi declarata castigatoare, printr-un sistem de votare. Proiectul castigator va fi implementat de echipa propunatoare cu ajutorul sumei de bani stransa de la participanti si dublata de Fundatia Comunitara Iasi.

Mait multe despre Cafeneaua Pubica puteti afla aici: www.cafeneauapublica.ro.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi