Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

"365 de povesti despre arta -- "Sustineti artistii ieseni"

Ne plac valorile si iubim provocarile. "365 de povesti despre arta -- "Sustineti artistii ieseni" este o este o campanie dedicata talentului. Ne-am propus ca, timp de un an, sa scoatem in fata comunitatii povestile unor oameni indragostiti de muzica, de pictura, de dans, de sculptura, de arta traditionala, de tot ceea ce inseamna frumos.

Demersul nostru a plecat de la dezamagirea suferita de multi artisti ieseni premiati pe podiumuri mari ale lumii, dar care acasa nu au primit decat imbratisarile prietenilor. Si fiindca noi credem in valoare si iubim talentul, ne-am decis sa le venim in ajutor si sa scriem povestile lor.

In fiecare zi veti regasi povestea unui artist ori a unui grup fie din lumea dansului, a penelului, a portativului ori a sculpturii. Iasul are multi oameni frumosi, cu drag de arta, pe care vi-i vom prezenta timp de un an, in care ii veti putea intalni in povestile noastre, ii veti putea cunoaste la expozitii, targuri, concerte ori pur si simplu ca prieteni.
Va invitam si pe voi sa ne spuneti povestea unui artist, cunoscut sau mai putin cunoscut, ca sa putem construi impreuna o comunitate dedicata talentului.

Campania este sustinuta de Revista Glare si Cabinetul Sanando.

Revista Glare este un spatiu de intalnire a valorii, o scena pentru un spectacol in care toti actorii au roluri principale. Glare este revista celor ce au dovedit ca pot fi oricand garanti ai succesului, dar si a celor ce doresc sa-si rescrie mereu propria poveste. Ca vehicule, am ales cuvantul scris si imaginea, reunite sub sigla Glare.

Cabinetul Sanando (www.sanando.ro) este coordonat de psihologul Iulia Crut, un specialist dedicat comunitatii iesene. “Crezul meu cel mai puternic este ca in fiecare dintre noi exista un potential urias, ca fiecare dintre noi are ceva deosebit de oferit celorlalti. Trebuie doar sa descoperim aceste adevarate comori si să le daruim si altora. Arta, in toate formele sale, are si capacitati terapeutice, de aceea este esential sa descoperim si sa-i incurajam pe cei care creeaza, sa-i sprijinim sa insenineze cat mai multi oameni”, este convinsa Iulia Crut.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi