Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

Arta din si pentru linguri, la Odeon -- Spoon Network and Other Dreams

Pana pe 5 aprilie, la Galeria Odeon poate fi vizitata o inedita expozitie de instalatie/performance semnata de artista Corina Sarbu si girata de DanaArt Gallery.

450 de linguri din lemn participa intr-o coregrafie volumetrica la consacrarea retelei speciale pe care o propune grafic designerul Corina Sarbu. Forma si in anumita masura chiar materialul din care sunt confectionate lingurile tin de functionalitate. Obiectul de vesela poate fi mediu pentru arta decorativa sau poate deveni obiect de arta de sine statator, daca functia este abandonata in favoarea ratiunilor estetice.

Folosirea lingurii ca modul conduce spre asamblaje, instalatii, grupaje scenografice ori spre variate alte structuri, preponderent minimaliste. Ordinea, structura matriciala, vectorii vizuali determinati de pozitionarea cozii si a cupei, numerologia (in cazul acesta magica, construita in jurul cifrei sapte), ritmarea prin dimensiuni, momente de torsiune si culoare sunt doar cateva dintre elementele morfologice ale proiectului si expozitiei. Ruptura periodica de modul se face prin rosu englez (terracota), verde si roz in relatie cu performance-ul coregrafic, bazat pe sunet si culoare, sustinut in memomentul vernisajului de balerina Operei din Constanta, Aliss Tarcea. Ea interactioneaza cu instalatia pe muzica inegalabilului Cvartet Balanescu. Miza evenimentului artistic exclude in totalitate anecdoticul si naratiunea in favoarea exprimarii prin semn vizual, static si cinetic, da asigurari Mihai Plamadeala, curatorul expozitiei.

Vernisajul expozitiei de instalatie/performance Spoon Network and Other Dreams a artistei Corina Sarbu are loc pe 22 martie. Despre artistii sustinuti de DanaArt Gallery puteti afla mai multe la ei acasa -- www.danaartgallery.ro.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi