Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Arte

Show spectaculos la Sala Palatului -- Narcotango si Razvan Mazilu

Fanii trupei argentiniene si pasionatii de dans se vor putea bucura de doua ore pline de emotie si povesti pasionale pe ritmurile Narcotango, dupa un concept unic realizat de Razvan Mazilu.

Spectacolele create de Razvan Mazilu au fost dintotdeauna caracterizate printr-un mix al stilurilor si genurilor: in Un Tango Mas dansul contemporan si-a imbogatit mijloacele de expresie alaturi de tango, in Block Bach s-a impletit cu break-dance iar Urban Kiss a prezentat imbinarea perfecta dintre gimnastica si gratia dansului contemporan. "Sunt onorat sa lucrez alaturi de Narcotango la spectacolul de la Bucuresti si ca am astfel ocazia de a pune in evidenta muzica lor, care mi se pare extrem de seducatoare, misterioasa, viguroasa, filmica", a declarat Razvan Mazilu.

Pentru a realiza momentele deosebite de coregrafie ale spectacolului, care va avea loc pe 15 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, Razvan Mazilu a apelat la mai multi artisti de marca ai scenei dansului romanesc, precum: Kokoro Umemoto (balerina la Opera Nationala din Bucuresti), Vanda Stefanescu (dansatoare), Doru Mois (membrul trupei Xtremeproject).

"Conceptul coregrafic pe care l-am creat pentru spectacolul din mai aduce astfel laolalta mai multe stiluri de dans - tango clasic, dans contemporan si neoclasic, dar si acrobatie si sport, pentru a pune perfect in valoare muzica Narcotango, care este una inspiratoare, care naste imagini spectaculoase si incarcate de atmosfera", a adaugat Razvan Mazilu.

Spectacolul Narcotango cu un concept coregrafic marca Razvan Mazilu va avea loc in data de 15 mai 2012 la Sala Palatului din Bucuresti, iar pāna la data spectacolului ultimele noutati vor fi disponibile pe pagina oficiala de Facebook.

Biletele disponibile in reteaua de magazine Flanco, Adevarul, Palatul National al Copiilor, Magazinul Victoria, Unirii Metrou 1, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro si www.billet.ro.

Evenimentul este organizat de NGI Events si este sustinut in calitate de parteneri media de catre: www.9AM.ro, www.adevarul.ro, www.anyplace.ro, www.askmen.ro, www.bestmusic.ro, www.BeWhere.ro, www.calendarevenimente.ro, www.ele.ro, www.esquire.ro, www.hipmag.ro, www.iconcert.ro, www.metropotam.ro, www. peteava.ro, www.radiozu.ro, www.sapteseri.ro, www.trilulilu.ro, www.vedeta.ro, www.wall-street.ro si www.ziare.com.

***

Narcotango s-au consolidat ca o referinta majora a stilului nuevotango, fiind nominalizati de doua ori la premiile Latin Grammy (2009 si 2010) pentru cel mai bun album de tango si avand la activ peste 16 turnee internationale in principalele orase din Europa, America si Argentina.

Razvan Mazilu este artistul complet care a impus si popularizat dansul contemporan si teatrul-dans in rāndul marelui public, pe scenele din Romānia. isi incepe cariera in anii '90, dupa absolvirea Liceului de Coregrafie "Floria Capsali" din Bucuresti si a Academiei de Teatru si Film "I.L Caragiale". Ca dansator, debuteaza in cadrul Companiei Contemp, iar ca regizor-coregraf cu spectacolul Dama cu camelii, realizat impreuna cu actrisa Maia Morgenstern la Teatrul National din Bucuresti.

Cele mai importante premii primite de-a lungul carierei sunt Premiul de Interpretare al Operei din Paris la Concursul International de dans de la Paris (1996), Diploma de Onoare la Festivalul International One-man-show de la Moscova (1999), Medalia Ordinul Cultural in grad de Cavaler oferit de Presedintia Romāniei (2002), Premiul UNITER (2007).

De la dans contemporan la teatru, de la musical la clasici, de la cabaret la tango, regizor, dansator, coregraf sau scenarist, Razvan Mazilu alterneaza stiluri si ipostaze diverse, ramanand insa loial propriei sale naturi - aceea a unui artist autentic.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi