Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

Armonii printre ingeri, cu Mihaela Ursuleasa

Astazi, daca Mihaela ar fi trait, ar fi implinit 34 de ani, dar din pacate a plecat dintre noi prea devreme, pe 2 august 2012. S-a nascut la Brasov intr-o familie de muzicieni, mama sa solista vocala la Cerbul Carpatin, iar tatal sau muzician in cadrul Cerbul Carpatin, Capital si membru al Orchestrei Filarmonice. Pana la varsta de 5-6 ani a fost crescuta in mare parte, de catre matusa ei Maria, de la Iasi, acolo unde s-a nascut si Agripina (mama sa). Adesea in inocenta ei, ii spunea matusii sale "Maria Ta" din cauza numelui acesteia. De mica a fost o fiinta inocenta, amuzanta si voluptoasa artistic atat in exprimare, cat si in comportament.

I-a placut mult pianul, poate datorita faptului ca parintii activau in sfera aceasta a artei. Luand-o adesea cu ei la reprezentatiile lor, copila a prins dragoste de muzica. Tatal sau, pe cand era mica, o lua adesea in brate si o invata sa cante la pian. Un alt instrument la care si-ar fi dorit sa cante a fost vioara, dar din pacate timpul nu i-a permis sa studieze si acest instrument. Lucrul care a deranjat-o a fost lumina reflectoarelor.

In anii `90, Mihaela a plecat in Austria in urma bursei pe care i-a acordat-o Claudiu Abbado. La inceput, acolo in Austria, era oarecum stigmatizata de catre colegii ei din cauza nationalitatii romane, dar pe parcurs s-a integrat si si-a facut prieteni. Aspiratiile nu-i sunt cunoscute fiindca nu si le-a exprimat niciodata liber. Pianul era totul pentru ea.

La Viena a dus o viata intre studii si meditatiile pe care le sustinea pentru pregatirile de pian. Cu putin timp inainte de a implini 19 ani s-a casatorit cu un barbat alaturi de care a convietuit aproximativ 2 ani, dupa care din motive personale, s-au despartit. In 1995 a obtinut premiul Clara Haskil, cel mai semnificativ din cariera sa. Datorita devotamentului sau pentru talentul sau, aceasta a slabit cu timpul, organismul sau devenind din ce in ce mai fragil. Lucrul pe care si l-ar fi dorit ar fi fost sa-si exploreze radacinile, folk-ul romanesc si muzica tiganeasca.

In acelasi timp isi dorea sa ajute tinerii talentati, nu pentru a deveni niste masinarii de spectacol, ci pentru a intelege liber adevarata limba a muzicii. Dupa cum zicea si ea : “Exista un punct in viata unui muzician...atunci cand muzica se ridica in sine,undeva, si incepe sa vorbeasca cu tine”.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi