Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

INIMA in 35 de ritmuri

Pana pe 12 martie, iubitorii de arta sunt asteptati la Galeriile de Arta Moldova Mall, care gazduiesc o expozitie dedicata inimii. 35 de artisti s-au reunit intr-un demers fabulos si ne-au oferit, prin lucrrile lor, ritmurile in care pulseaza arta lor. "Inima, centru fizic al fiintei noastre, este considerata si Ón plan spiritual centrul "rotii", imobilitatea Ón miscare, invariabilul in variabil, focul care arde dar nu mistuie, locul unde se naste dragostea".

"Inima, centru fizic al fiintei noastre, este considerata si Ón plan spiritual centrul "rotii", imobilitatea Ón miscare, invariabilul in variabil, focul care arde dar nu mistuie, locul unde se naste dragostea. Dragostea face sa apara viata din moarte, frumusetea din descompunere, lumina din bezna. Inima ca si centru poate fi usor asociata cu punctul de intersectie al crucii si semnifica totodata puterea de a-ti asuma contradictiile: susul si josul, dreapta si stanga, fata si spatele. In inima sunt primite toate sentimentele, inclusiv cele care produc durere, dar prin iubire acestea pot fi transformate, sublimate. De aceea, iubirea este vitala fiintei umane, iubirea este alchimistul, inima-locul sacru in care salasluieste aceasta si din care iradiaza catre lume.

Treizeci si cinci de viziuni artistice reunite Ón expozitia INIMA ne ofera o privire cuprinzatoare si o exprimare inedita a ceea ce spuneam mai sus. Tehnici diferite, de la fotografie, pictura, desen, ceramica, sculptura la instalatie, experiente de viata diverse, de la viziunea copilului de 3 ani la cea a artistului cu o cariera bine cladita "Amarul inimii", durerea, dar si frumusetea ce este cuprinsa in iubire; iubirea erotica si cea adolescentina, iubirea cantec si iubirea poezie, iubirea joc si dragostea de cuplu, iubirea care cerseste si cea care se daruie, iubirea pentru tot si in toate, iubirea religie si iubirea neconditionata. Dragostea este, peste toate, forta care genereaza intreaga creatie, fiinte sau lucruri, este sentiment dar totodata si gestul simplu de a atinge lucrurile intr-un anumit fel. A raspunde provocarii de a participa la aceasta expozitie este iubire si pace a inimii", a apreciat cunoscutul ceramist Ionela Mihuleac, organizatorul expozitiei.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi