Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

Nuami Dinescu intra in scena cu primul jurnal – “Eu nu sunt Tanta”

Editura Cartea de suflet anunta cu entuziasm o surprinzatoare aparitie editoriala -- volumul-jurnal „Eu nu sunt Tanta” al actritei Nuami Dinescu!

Aceasta carte isi propune – si sigur va reusi! - sa o prezinte pe Nuami Dinescu si altfel decat o stim cu totii de la televizor. Ne invita sa tragem cu ochiul prin cortina si sa patrundem in culisele frumoasei, dar si complicatei vieti de actor si de om de televiziune. Ne imbie sa aflam intamplari si vesele, si amare, sa citim povesti cu talc, marturisiri despre familie si prieteni dragi, si ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei indragostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.

Nuami Dinescu a absolvit Facultatea de Teatru a Universitatii Hyperion. A jucat intai ca actor amator, apoi ca profesionist, pe scenele teatrelor din Craiova, Brasov, Resita si Ploiesti. A fost Ortansa din „Prostii sub clar de luna” de Teodor Mazilu, Katarina din „Imblanzirea scorpiei” de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasa” a lui I.L. Caragiale, dar si protagonista unor alte numeroase spectacole de teatru. In perioada 2001-2007 a intruchipat-o pe Tanta, personaj indragit al emisiunii „Teo”, rol care i-a adus celebritatea.

„Tanta s-a nascut asa, de azi pe maine, si a crescut frumos, de la o zi la alta, fara nici o interventie, fara nimic fortat, fara constrangeri. A fost un personaj care uneori facea ce nu puteam eu, care avea o sinceritate pe care eu nu-mi permiteam sa o am, care avea linistea sa puna intrebari care in gura altora ar fi fost lipsite de tact. M-am straduit ani de zile sa le explic celor care ma confundau cu ce vedeau la televizor ca nu sunt ce vad ei, ca eu nu sunt Tanta! Ea e mereu vesela si e haioasa, rade tot timpul, eu nu sunt asa...”, scrie Nuami in jurnalul ei.

„Emisiunea lui Teo a fost foarte reusita, iar Tanta, prin talentul ei, i-a «tinut spatele» excelent, de aceea acest personaj a intrat in constiinta publica. Dar Nuami Dinescu e o actrita de compozitie, poate juca orice tip de femeie puternica”, este de parere Stela Popescu.

Tanta i-a placut si lui Ivan Patzaichin: “Mi-a fost draga pentru ca a stiut sa-si joace rolul discret, fara ostentatie. Am ras cu ea, m-a emotionat, m-a incurajat din priviri cand emotiile ma copleseau. Dar si mai draga imi este Nuami cea cu suflet mare ca marea, care emana blandete, bunatate, bucurie pentru lucrurile simple si frumoase ale vietii”.
“Nuami e un om-paradox. Unul dintre cele mai frumoase paradoxuri. Pe cat de vulcanica si barbata e, la o adica, pe-atat de fragil ii e sufletul. Sub aparenta unei persoane relaxate, haioase si neconventionale e, de fapt, foarte usor de ranit. Dar stie sa-si linga ranile singura si sa se ridice ca sa continue sa traiasca. La fel ca animalutele pe care si eu, si ea le iubim atat de mult!”, spune si Cristina Topescu.

Cartea se va gasi in librarii si online incepand cu data de 20 decembrie 2012 sau poate fi comandata direct editurii printr-un mesaj la adresa: carteadesuflet@gmail.com.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi