Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Arte

Lansare de carte la Libraria Avant-Garde: Celalalt pamant, de Paul Mihalache

Joi, 20 decembrie, de la ora 17, la Libraria Avant-Garde Librarium va avea loc lansarea cartii „Celalalt pamant” a scriitorului Paul Mihalache, aparuta la editura Tracus Arte (2012).
Invitati: Doris Mironescu si Bogdan Cretu

Paul Mihalacheeste absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti. In 2007 i-a aparut
volumul de proza scurta "Ceasuri tarzii", la Editura Lumen din Iasi, pentru care a obtinut Premiul de debut al revisteiScrisul Romanesc. In 2008 i s-a decernat Premiul International Naji Naman pentru povestirea "Charlie". Colaboreaza cu revistele Nord Literar, Acolada, Dacia Literara, Observator Cultural.
In 2011, a lansat la Iasi, tot in libraria Avant-Garde, Targ de arlechini, un roman de atmosfera, cu o scriitura alerta, in care registrele lexicale se intersecteaza, cu personaje vii, prinse in vartejul devenirii: un Bildungsroman atipic. Existenta lui Radu, personajul-narator, si a prietenilor lui e surprinsa intr-un interval scurt de timp, cel  al „anilor de ucenicie“.

„Cu febrilitatea unui Kerouac roman sau a unui Celine traitor sub vremi, Paul Mihalache scotoceste prin oameni, iubite, locuri, carti, intamplari, accidente, filosofii, muzici, alte carti si poeme, dupa un drum numai al lui pe care sa ni-l arate si noua. Limba – variata, multipla si sugestiva, personajele – miriade creionate indemanatic sau portrete pregnante si inconfundabile, analizele si confesiunile – necrutatoare, lucide si imune la cliseu, naratiunile – cu priza contagioasa, cultura – bogata si pe viu asimilata, toate calitati la care insa unii carcotasi de serviciu tot vor spune, poate: deocamdata doar un tanar talentat printre altii. Si totusi deschideti cartea si veti vedea ca e o voce totodata unica si cameleonica, ce va va urmari cu siguranta!”, spune despre autor Chris Tanasescu.

Puteti citi un interviu cu Paul Mihalache pe www.inoras.ro.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi