Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Arte

Se lasa cu joaca pe asfaltul Papergirl Iasi

Jocul a reprezentat, din cele mai vechi timpuri, o modalitate unica pentru fiecare de a se destinde, relaxa sau antrena mintea si trupul. Papergirl, un proiect care a ajuns la a patra editie si promoveaza arta grafica intr-un mod inedit, propune un nou mod de a joaca, si anume de-a aduce arta mai aproape de oameni.

Ca in fiecare an, Papergirl organizeaza o serie de evenimente ce au ca scop expunerea lucrarilor primite de la artisti de pretutindeni si crearea unui joc de lumini si sunet pentru realizarea unei atmosfere unice. Expozitia va avea loc in perioada 12- 14 septembrie, in intervalul orar 17:00- 22:00, la Baia Turceasca (str. Crişan, in spatele Mitropoliei).

In tot acest timp vom organiza un vernisaj, workshop-uri de creatie, o seara de scurt metraje, sesiuni foto, facilitand cadre de relationare intre iubitorii de arta. Oricine poate participa la evenimentele noastre.

Expozitia se va finaliza, pe 15 septembrie, cu distributia pe biciclete a lucrarilor stranse de la inceputul lunii iunie 2013. Acestea vor fi oferite oamenilor care se vor plimba pe strada la acel moment, subliniindu-se ideea principala a proiectului, aceea de a ”darui arta”.

Papergirl este un proiect de arta initiat in 2006 sub deviza ”Arta de a darui arta”, in Berlin, de Aisha Ronniger. In stilul baietilor care distribuie ziare in SUA, lucrari de arta sunt rulate si distribuite de pe bicicleta pe strada, in mod aleatoriu, trecatorilor.
Amanunte aici -- https://www.facebook.com/PapergirlIasi?fref=ts

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi