Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Arte

Street Delivery bulevardul creatiei

In perioada 14-16 iunie va asteptam pe strada VasilePogor. Sa veniti fara masini fiindca vom inchide strada pentru masini si o vom deschide pentru oameni. Adica, va asteptam la Street Delivery!

Ce isi propune actiunea? Proclamarea egalitatii intre pietoni, biciclisti si soferi. Educarea spiritului civic al comunitatii, dar si a receptivitatii in ceea ce priveste arta. Promovarea patrimoniului si a arhitecturii de calitate.

Ne adresam celor care activeaza intr-unul din acest domenii -- arhitectura, arta, performing arts, muzica, teatru, film, ateliere, activitati sportive, activitati pentru copii, food.

INVITATII (o parte din ei)sunt Pisica Patrata (care a realizat si logoul acestei editii), Ache77, Lights Out, Fine It’s Pink, The Brad Pits, Silent Strike & Dan Basu, Ruxandra Răileanu, Madalina Teleu. Avem peste 70 de activitati si proiecte pe parcursul celor 3 zile.

Cand a inceput Street Delivery?

Bazele Street Delivery s-au pus la Bucuresti in 2006, apoi in 2007 a fost preluat si de catre Timisoara. Necesitatea unui astfel de eveniment s-a datorat conditiei in care ajunsese Bucurestiul, fiind unul dintre cele mai poluate orase europene. Astfel s-a pornit la drum cu dorinta de a face din strada Arthur Verona un traseu cultural pietonal care sa unească Gradina Icoanei si Gradina Cismigiu printr-o promenada.

Planul initial prevede mai multe obiective, printre care: largirea trotuarelor, plantarea de copaci si pavarea cu piatra cubică a unor portiuni de strada, inlesnirea circulatiei auto in zona strazii Jean Louis Calderon, parcaje subterane si un pasaj pietonal, precum si restaurarea istorica si amenajarea Gradinii Icoanei. Organizatorii din Capitala nu se dau batuti, in fiecare an venind cu idei cat mai interesante de revitalizare a orasului.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi