Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Astrologia, dragoste la prima convingere palpabila - interviu cu Adrian Chelariu, un astrolog pasionat de sport

„Visez ca Religia si Astrologia sa se recunoasca ca fiind complementare si sa recunoasca apoi impreuna faptul ca punctul comun al tuturor stiintelor spirituale este starea de iubire, adusa in sufletul nostru in cel mai simplu mod prin puterea rugaciunii si respectarea legilor universale si a cuvintelor de intelepciune transmise din mosi-stramosi” – Adrian Chelariu.

Campion al Romaniei la Taekwondo. Rac cu ascendent Săgetător. Un astrolog pasionat de sport. El este Adrian Chelariu, un tanar ambitios, pasionat de stiinta Cerului, despre care spune ca are rol de vindecator. „Astrologia aduce liniste si vindeca pentru ca te ajuta sa intelegi de ce in viata ta uneori lucrurile nu merg bine in diverse domenii si, in plus, iti mai furnizeaza si solutii viabile pentru problemele in cauza”. L-am promovat la o discutie si a reusit sa ne convinga.

-- Ce te-a atras la stiinta Cerului, Adrian?

-- Astrologia am cunoscut-o la televizor, prin persoana celebrei Urania. Televizorul era mereu deschis si o auzeam pe fundal. Acest lucru mi-a atras atentia si la un moment dat m-am hotarat sa cercetez si sa vad daca e ceva real cu astrele. Am luat ultimele cateva emisiuni si le-am analizat retroactiv. Am observat ca desi in cazul zodiei mele nu se potriveau in totalitate, erau predictii care nu puteau sa se verifice aleatoriu cu un nivel atat de ridicat de precizie si am inteles atunci ca astrologia este de fapt o stiinta in toata regula si ca lucreaza cu parametri precisi, chiar daca interpretarile sunt de multe ori intuitive. Apoi m-am inscris la Scoala de Astrologie Fidelia, unde am intalnit oameni speciali, care mi-au intarit convingerea intuitiva ca merita efortul studiului. Mai departe a fost, ca sa zic asa, dragoste la prima convingere palpabila. Astrologia chiar functioneaza si chiar ne poate ajuta enorm in viata.

-- Ce ti-a adus tie studiul astrologic?

-- Imi place sa spun ca astrologia functioneaza la inceput cam invers decat la prognoza meteo. Iti aduce o intelegere de ansamblu a sensului individual al vietii, apoi iti poate oferi predictii precise si nu foarte greu de realizat  pe termen lung. Cu timpul si odata cu aprofundarea ei, te poti apropia si de intelegerea vibratiilor astrale mai dinamice si de scurta  durata, care sunt si cele mai spectaculoase, dupa parerea mea. Astfel se poate vorbi de precizie si in anticiparile pe termen scurt. Pe mine, astrologia m-a ajutat in foarte multe feluri si continua sa ma ajuta la fiecare pas, dar daca ar fi sa definesc cel mai important ajutor, acela este ca prin intermediul ei mi-am inteles si explicat intarzierea  in manifestare pe domeniul carierei, eu trecand prin foarte multe scoli in diverse domenii pana sa ajung aici, dar fara a le manifesta practic.

A fost nevoie sa apara astrologia si sa imi explice legatura dintre liberul arbitru si predestinare in mod tehnic si palpabil pentru a reusi sa-mi inteleg traseul de pana atunci si sa dau o continuare cat mai valoroasa eforturilor depuse anterior in mai multe directii. Astrologia aduce liniste si vindeca pentru ca te ajuta sa intelegi de ce in viata ta uneori lucrurile nu merg bine in diverse domenii si, in plus, iti mai furnizeaza si solutii viabile pentru problemele in cauza. E adevarat insa, astrologia fara credinta si o minima perceptie intuitiva si deschidere mental-spirituala este mai greu sa aduca rezultate spectaculoase, pentru ca ea se supune acelorasi legi universale si vorbe de intelepciune mostenite din strabuni.  

-- Ai un domeniu preferat de studiu?

-- Sunt atras de tot ce inseamna astrologie, dar daca ar fi sa fac un top al preferintelor, as alege ramurile relationala, previzionala si electiva. Este fascinant sa vezi ca felul in care ai interactionat cu o alta persoana la inceputul unei relatii se regaseste in predispozitia astrala comuna si totusi, mai departe nimic nu este impus, ci ramane la liberul arbitru al celor doua persoane.Astrologia relationala este cel mai bun exemplu care dovedeste in mod logic ca viata noastra este un amestec de liber arbitru si predestinare.

-- Ce iti propui mai departe?

-- Sa ajut cat pot de mult. Astrologia vindeca, daca este folosita in conditii de moralitate, responsabilitate si integritate. Ea ne invata ca avem mai mult de castigat daca regasim calea de a fi buni si drepti mergand pe traseul nostru individual si ne si arata mai exact cum putem face asta. Sunt onorat ca la doar 27 de ani o pot practica oficial deja. Astrologia este o arma cu doua taisuri -- ai pe mana destinele oamenilor si orice greseala in raport cu legile conteaza enorm, as putea spune ca in timp ce o manuiesc si fac pe interpretul stelar ma simt precum  in Liga Campionilor la fotbal. Spectacolul este ca si acolo, si aici, garantat, pentru ca in permanenta intalnesti pasionati de scenarii.

De data asta, scenariile sunt reale si se fac pe baza greselilor noastre si pe seama destinelor noastre. Insa acest lucru nu trebuie sa ne sperie. Pe masura ce din ce in ce mai multe persoane reusesc sa ramana in integritate pe sensul vietii lor,  acest lucru nu face decat sa creeze automat un viitor si o realitate  mai luminoasa pentru copiii nostri. In acest demers, astrologia ne ajuta sa ne ancoram in mod eficient  si sa observam la timp oportunitatile reale de progres si evolutie.

-- Ai vorbit despre sensul vietii, despre oameni. Ce faci tu, de fapt, prin astrologie?

-- Sunt multe de spus, dar cel mai important este atunci cand reusesti sa ajuti un om sa urce la loc pe sina si traiectoria vietii lui, dupa ce a deraiat datorita unor greseli personale sau circumstante care acum, in viata asta, poate ca nu au depins numai  de el. Spre exemplu, la mine a venit odata sora unei bune prietene si avea de ales intre a acorda mai mult timp experientelor relationale sau mai mult timp carierei, fiind intr-un impas decizional. Si acest tip de indecizie are loc  mai ales atunci cand exista predispozitii astrale care te imping de la spate catre ambele sectoare ale vietii simultan. Acest lucru se regaseste in mod clar in astrograma personala, iar omul nu mai stie  intuitiv care este aspectul cel mai important.

Cu toate astea, sensul vietii este unul singur si toate celelalte aspecte vin sa ajute la realizarea  lui. Am fost foarte bucuros sa o pot sfatui, ea fiind  la o varsta inca frageda si intr-un moment deosebit de important pentru viitorul ei. Am ajutat-o sa inteleaga aceste diferente subtile si sa aleaga in cunostinta de cauza. Astrologia ne poate scuti de a ajunge in viitor la o stare avansata de boala, accidente sau dezorganizare a vietii noastre cauzate de faptul ca refuzam sa intelegem sau sa acceptam adevarul  din cauza propriului orgoliu, de multe ori in ciuda evidentelor sau avertismentelor repetate pe care intamplarile si oamenii  din jur ni le ofera.

-- Ce pasiuni ai in afara de astrologie?
 

-- Sunt campion al Romaniei la un sport olimpic, Taekwondo, si am muncit pentru asta 8 ani de zile. Performanta, in orice domeniu, nu se poate obtine fara sacrificii iar sansa este intotdeauna de partea ta in cele din urma, daca esti pe calea ta, ai rabdare si nu renunti in clipele grele, indiferent de circumstante. Sunt pasionat de fotbal, inot, dans, statistica si de conceptul de arbitraj. Am avut ocazia sa fiu si arbitru de fotbal si a fost o experienta foarte interesanta in raport cu ideea de a mentine balanta justitiei in situatii dificile. Cred ca a fi arbitru sau a fi judecator reprezinta una dintre cele mai solicitante si provocatoare ocupatii in vremurile noastre, iar cei care indraznesc si reusesc sa reziste presiunilor sunt demni de tot respectul.

Lipsa sustinerii si a conditiilor de inalta performanta in taekwondo-ul romanesc, precum si programul de intinerire al arbitrilor pornit de UEFA, au fost decisive in hotararea mea de a porni pe calea astrologiei ca ocupatie la o varsta atat de frageda. Visul meu este sa ajung, daca nu cel mai bun, macar printre cei mai buni astrologi din Romania. Si mai mult chiar. In aceste vremuri are loc o evolutie a umanitatii de la cultul personalitatii catre cultul echipei si visez sa fac parte din cea mai buna echipa de astrologi din Romania. Si mai visez ca Religia si Astrologia sa se recunoasca ca fiind complementare si sa recunoasca apoi impreuna  faptul ca punctul comun al tuturor stiintelor spirituale este starea de iubire, adusa in sufletul nostru in cel mai simplu mod prin  puterea rugaciunii si respectarea legilor universale si a cuvintelor de intelepciune transmise prin viu grai din mosi-stramosi.

Amanunte despre Adrian Chelariu puteti citi si aici: http://www.glaremagazine.ro/site/22010/adrian_chelariu.pdf

Interviul a fost realizat in urma Simpozionului National de Astrologie, desfasurat la Iasi pe 23 si 24 martie 2013


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi