Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Astrologi din toate semnele, uniti-va!

“Am Soarele in Fecioara, Luna in Sagetator, Ascendentul in Taur si sufletul in cartile de astrologie”. Asa ar incepe, ipotetic, prezentarea unui CV, asa cum au facut membrii Clubului de astrologie la prima intalnire.

Ultima zi a nuntii cosmice (14 aprilie 2013) a stat sub semnul unei intalniri a cititorilor in stele din Iasi. La initiativa Ancai Tautu, un cunoscut astrolog iesean, cei pasionati de studiul Cerului s-au intalnit in prima sedinta de lucru cu astrele. Profesionisti, cunoscatori si profani, au descantat, pret de cateva ceasuri, tainele cerului, ajutati de cateva ceaiuri delicioase, pe care doar la magazinul Maya Concept, din Piata Unirii, le gasiti.

Pamant si Apa
Clubul de astrologie este un mai vechi vis de-al Ancai Tautu. Ea insasi pasionata de aceasta stiinta profund spirituala, si-a propus sa stranga randurile si sa-i uneasca sub aceeasi cupola, a cunoasterii omului si Universului, pe toti cei pasionati si curiosi in aceasta stiinta.

La prima intalnire, semnele (asa cum li se mai spune zodiilor) au fost impartite intre Apa (Pesti, Rac, Scorpion) ) si Pamant (Fecioare si Taur), cu referire la locul Soarelui in harta natala. Am cunoscut oameni frumosi, dornici sa se descopere, oameni care vor sa evolueze si sa afle care le este locul in Univers. “Vreau sa stiu mai multe despre mine ca sa pot evolua”, a fost mesajul Ancai, un nativ Pesti foarte sensibil, la fel ca si prietenul ei. “Am Soarele in Fecioara, Ascendentul in Capricorn”, si-a inceput prezentarea Anca Tautu, apoi a continuat despre legaturile dintre planetele din harta ei natala. Asa se prezinta astrologii, am aflat.

Marina este Rac, cu Ascendentul intre Leu si Fecioara. Radu e Scorpion si are de taifasuit cu Chiron despre ghizi, misiune, vindecare, linie de destin. Eu sunt Fecioara si am aflat de ce sunt jurnalist – am un Stelium (aglomerare de planete) in Casa a III-a si de ce imi place echilibrul (of, Balantele astea!). Alina are Soarele in Taur, acolo unde am eu Ascendentul (daaa, oameni hotarati, sa stiti, nu incapatanati; sa nu ma contraziceti!), cunoaste multe despre astrologie si vrea sa stie si mai mult.
Discutiile au continuat intr-o nota optimista si l-au avut ca invitat indirect si pe Lucian, nativ Leu cu Ascendent in Rac, una dintre gazdele noastre. De la el am aflat cum se aduc ofrande entitatilor de lumina si ce betisoare parfumate mi se potrivesc. Am ales bine rozmarinul, salvia si ar fi mers si cedrul, iar Lucian mi-a recomandat lotusul. Bune alegeri, toate!

Incepatori, avansati
La final, Anca Tautu a propus impartirea grupului in doua – incepatori (si curiosi) si avansati. Eu recunosc ca as vrea sa merg la ambele intalniri fiindca deja ma obisnuisem sa intreb “Si asta ce inseamna?” la prezentarile astrologice. “Chiron retrograd in Berbec aduce o lectie de viata”, la fel si Yodul si alte configuratii astrologice despre care am aflat ca nu sunt bune bune sau rele, ci ne arata ce este bine sa corectam in viata noastra daca vrem sa avem un destin frumos Si daca vreti un sfat, primul lucru ar fi contactarea unui astrolog. Asa invata fiecare dintre noi sa se priveasca in oglinda Universului!


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi