Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Cu un astrolog printre stele

Cu Alexandra Coman nu ma stiu demult. Sa tot fie adunati vreo doi ani si nici aia batuti pe muchie. Dar ma cunoaste atat de bine incat ai crede ca macar de-o viata ma are in agenda. Nu stiu exact cum face, dar uite ca are nevoie doar de o privire ca sa-ti spuna de unde vii si, daca te intereseaza, unde mergi sau, mai exact, cum mergi

Alexandra (sau www.roastrolog.com, asa cum este cunoscuta in lumea virtuala) este filolog ca formatie academica si astrolog ca pasiune. Si unul foarte bun, asa ca daca aveti vreodata vreo grija, sa stiti pe cine sa intrebati cum stati cu stelele.

A inceput sa citeasca in astre in urma cu mai multi ani si, ca de obicei, la inceput a fost neincrederea. "Imi pregateam teza de doctorat si a trebuit sa studiez si texte apocrife. Asa m-am intalnit cu astrologia, pentru care fusesem pana atunci un adevarat procuror. Am incercat sa pun in practica tot ce scria in cartile pe care le studiam atunci si, dom'le, toate au iesit perfect. Deja luasem primele lectii de astrologie", am aflat de Alexandra. Litera din carte a devenit una de lege pentru astrologul de mai tarziu. A studiat in paralel cu filologia si stiintele cerului, a vazut cat de mult este legat omul de Univers, a inteles exact cum sta treaba cu "ceea ce este Sus este si Jos" si invers si s-a apucat de treaba. De scris, studiat si analizat harti. "Tu esti Fecioara, cu ascendent în Gemeni. Vezi ca ai Saturn retrograd, asta inseamna ca trebuie sa rezolvi niste lucruri din trecut", mi-a citit in stele astrologul iesean. Nu va spun ce mi-a ma zis ca sigur nu v-ar interesa, dar stiti ca a avut dreptate si ca sfaturile ei mi-au folosit. Nu numai mie, ci tuturor colaboratorilor ei.

Alexandra Coman deschide zilnic harta Cerului si priveste in locuri numai de ea stiute, apoi le interpreteaza in limbaj astrologic si le traduce pe romaneste. "Pune mana la treaba, nu mai pierde vremea. E timpul sa te ai pe tine in vizor si asa ai sa-ti deschizi drumul catre misiunea ta. Vezi ca Marte e in Fecioara, profita la maximum de acest tranzit. Iti da energi pentru orice proiect ai incepe sau ai continua", m-a tras de maneca Alexandra atunci cand bajbaiam dupa niste raspunsuri.

"Ca sa fii un astrolog bun trebuie sa citesti, sa fii mereu informat, sa intelegi si psihologia omului, sa stii sa asculti si glasul pamantului si al Universului, apoi sa imbini si sa interpretezi aceste informatii. Daca nu urmezi acesti pasi poti cadea usor in ghiceala", a atras atentia Alexandra tuturor celor care sunt pasionati de stiinta Cerului. Si are dreptate!

Alexandra Coman (www.roastrolog.com) este
- membra ISAR (Societatea Internationala pentru Studii Astrologice);
- membra a Asociatiei Astrologilor din Romania
-membra a Asociatiei Astrologilor din Marea Britanie
- membra a Lojei Astrologilor din Londra

Are studii de astrologie in Romania:
- absolventa a Scolii de Astrologie sub patronajul Editurii Fidelia

A urmat studii de astrologie peste hotare:
- Centre For Psychological Astrology – Londra, Marea Britanie
-Avalon School of Astrology- Florida Department of Education, SUA

In prezent este:
- realizator si prezentator al emisiunii "Dimensiunea a 4-a" – TVR Iasi
-invitat permanent al emisiunii Regional Cafe difuzata de TVR international si TVR 3
- invitat permanent al emisiunii Buna Dimineata FM de la Radio Iasi
- astrologul oficial al trustului Ora de Stiri (www.oradestiri.ro)


1

Comentarii:3


1# Scris de

adi

in data de:

10/09/2012 04:54

M-am intalnit cu ea la Bucuresti! M-a ajutat cand am avut nevoie!


2# Scris de

ioana

in data de:

01/06/2012 16:31

o cunosc pe doamna astrolog de ceva timp si sunt profund impresionata de faptul ca multe -chiar foarte multe lucruri- se regasesc in astrograma. foarte tare!!!!


3# Scris de

irina

in data de:

03/05/2012 16:39

Andra e super!I-ati vazut emisiunile de la TVR Iasi?


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi