Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Cei mai buni astrologi din Romania vin la Iasi !

Cabinetul de astrologie Astro Mercur si Revista Glare organizeaza, pe 22 si 23 martie 2014, cea de-a treia editie a Simpozionului National de Astrologie "Ritmuri Astrale" dedicat echinoctiului de primavara. Ca si la editiile anterioare, manifestarea va reuni astrologi din tara, mai mult sau mai putin cunoscuti publicului, dar cu mare dragoste pentru astrologie si cu contributii importante in dezvoltarea si in tara noastra a acestui domeniu deosebit de interesant. Vor fi prezentate conferinte prin care astrologii participanti si-au propus sa explice publicului larg mecanismele acestei cunoasteri.

Le asteptam la Iasi pe Minerva (Gabriela Dima) precum si pe Rodica Purniche, din Bucuresti, cunoscute publicului din aparitia pe micul ecran, care vor acorda si consultanta astrologica celor interesati de o discutie particulara cu un astrolog.
De asemenea, va oferi consultanta publicului si Valeria Grigoras, din Bucuresti, membra a AAR - Asociatia Astrologilor din România.
 
Vor fi prezenti la Iasi Firicel Ciarnau (vicepresedinte al AAR, fondator si director al primei scoli de astrologie din România, Scoala Fidelia) precum si Ionut Hristescu (vicepresedinte AAR).
 
Va participa la simpozion si Cristina Gruzinschi, membra a Centrul de astrologie Urania din Republica Moldova, centru care este reprezentant al Academiei de Astrologie de la Moscova.
 
Alaturi de acestia vor mai fi prezenti astrologi din tara precum si din Iasi, redactori si/sau colaboratori la publicatii de specialitate cum sunt Revista Astrele (revista AAR), Revista AstroText (revista absolventilor scolii Fidelia), precum si la alte publicatii de larga raspândire - Revista Avantaje.
 
“Deschiderea catre public a fost scopul principal al manifestarii. Si in acest an, publicul va avea acces direct si gratuit la toate sesiunile de conferinte, in cadrul carora ne dorim sa derulam si discutii libere cu participantii pe marginea temelor prezentate. Cei care vor dori, vor putea interactiona cu astrologii, vor putea adresa intrebari si vor primi sfaturi in cadrul discutiilor deschise, precum si in cadrul consultatiilor pentru cei care aleg aceasta varianta de discutie particulara”, a punctat Anca Tautu, de la Cabinetul de astrologie Astro Mercur.

In cadrul simpozionului vor avea loc lansari de carte, inclusiv o premiera -- lansarea postului de radio astrologic AstroRadio, care isi propune sa popularizeze informatia astrologica si sa faciliteze accesul publicului necunoscator pe tarâmul acestei cunoasteri – ASTROLOGIA.

Simpozionul se va desfasura in Complexul Palas.
Partener Principal : Congress Hall Palas Iasi www.congresshall.ro
Partener media : Radio Iasi Romania www.radioiasi.ro.

Programul manifestarii este urmatorul:

22 martie 2014 – Complex Palas, sala de conferinte Mozart.

Prima parte 10:00-13:00
Sesiune dedicata publicului larg, cu prezentari pentru popularizarea cunoasterii astrologice, cu intrebari din public si raspunsuri din partea astrologilor. (intrarea publicului este gratuita).

Partea a doua 15:00-18:00
Sesiune dedicata astrologilor si publicului cu cunostinte minime de astrologie – conferinte si discutii axate pe tema : “Anul 2014 – momente si etape importante pentru evolutie.” (intrarea publicului este gratuita).

23 martie 2014 – Complex Palas, spatiu deschis in fata Librariei Carturesti.

Partea a treia 10:00-14:00
- Sesiune dedicata interactiunii cu publicul –prezentare interactiva pe subiectul
“Anul 2014 – momente si etape importante pentru evolutie”, urmata de discutii publice, cu intrebari din public si raspunsuri din partea astrologilor. (intrarea publicului este gratuita).

Simultan, in paralel cu prezentarea interactiva :
- Expozitie de carte astrologica – in colaborare cu Libraria Carturesti Palas, alaturi si de participantii care vor dori sa expuna propriile volume.
- Sesiune de consultanta astrologica – intre orele 10:00-14:00, acordata la cerere, de catre Minerva, Rodica Purniche, Valeria Grigoras.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi