Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

“Uitam ca facem parte dintr-o mare familie universala” - interviu cu astrologul Gabriela Cernat

„De multe ori nu puteam sa inteleg care este scopul pentru propria existenta a anumitor evenimente neplacute si ma lasam coplesita de acestea. Cu timpul am ajuns sa constientizez ca toate au un sens mult mai profund, iar studiul astrologiei a contribuit la aceasta intelegere” – astrolog Gabriela Cernat

Gabriela Cernat, sau Ella, pentru prieteni, iubeste frumosul si caldura. Ii plac copiii, zambetele si culorile sufletelor lor. Ii plac povestile si este fascinata de istorie. La Simpozionul National de Astrologie de la Iasi a facut o prezentare despre Iulia Hasdeu, urmarita cu sufletul la gura de catre public. Cum a inceput legatura ei cu astrologia?

-- Psihopedagog si astrolog. Care este ordinea cronologica?

-- Mai intai psihopedagog. Am inceput sa studiez astrologia in vara anului 2009. Pasiunea pentru aceasta stiinta esoterica am avut-o dintotdeauna, dar nu venise momentul pentru a ma dedica ei decat in anul 2009.

-- Cum ai inceput sa studiezi astrologia?

-- Pur si simplu m-am trezit intr-o frumoasa dimineata de vara, 13 iulie 2009, si am realizat ca eu trebuie sa invat astrologie. In aceasta zi se sarbatoreste “Soborul  Arhanghelului Gabriel”, prenumele meu este Gabriela. Gabriel este mesagerul lui Dumnezeu, el aduce vestile importante. Ulterior am realizat ”coincidenta” dintre alegerea mea si aceasta zi. Evenimentele apar in viata noastra cu un anumit scop. Tot timpul am spus: ”Nimic nu este intamplator!”

De multe ori nu puteam sa inteleg care este scopul pentru propria existenta a anumitor evenimente neplacute si ma lasam coplesita de ele. Cu timpul am ajuns sa constientizez ca toate au un sens mult mai  profund, iar studiul astrologiei a contribuit la aceasta intelegere. Prima analizata a fost harta mea natala. M-au uimit raspunsurile legate de destinul meu, se legau toate. Am inteles atunci ca trebuie sa tratez astrologia cu maxima seriozitate caci tot ce venea din partea acestei stiinte era mult mai interesant decat imi imaginam. Am avut marele noroc sa fiu indrumata sa studiez astrologia din punct de vedere spiritual, nu doar ca pe un simplu instrument prin care sa prevad viitorul.

– Ai avut momente in care ai simtit ca o analiza profunda te va scoate din incurcatura?

– Astrologia m-a ajutat si ma ajuta sa simt ca in spatele fiecarui eveniment se afla mesaje de care trebuie sa tinem cont. Am invatat ca asa-zisele ”perioade negre” ne sunt date pentru a creste, pentru a evolua ca si OM. Prin intermediul astrologiei m-am apropiat de domenii extraordinare: astronomia, istoria, de cultura altor tari si multe alte domenii pe care le abordez acum firesc, tocmai pentru ca astrologia face legatura intre toate acestea.

Nu am tratat astrologia din acest punct de vedere, in sensul de a ma scoate din incurcatura. Prin aceasta stiinta am simtit ca trebuie sa accept evenimentele asa cum sunt. Observ mersul planetelor, vad predispozitia catre anumite incercari de viata, dar deja privesc aceste incercari ca fiind necesare evolutiei mele din punct de vedere spiritual. Chiar nu pot sa privesc astrologia din perspectiva ”de a ma scoate din incurcatura”.

Esti psihopedagog. Cum te ajuta astrologia in meseria ta?

– Am inteles ca trebuie sa ma dedic copiilor neajutorati. Prin intermediul astrologiei am observat de unde si de ce a venit dorinta mea de a fi aproape de ei, sa le ofer dragostea neconditionata. Astrologia ma ajuta nu doar in meseria mea, ci in tot ceea ce fac in aceasta viata.

Cat studiezi pe zi? Care este domeniul preferat de studiu?

– Nu exista un anumit numar de ore pentru studiul astrologiei. Pot sa spun cu certitudine ca oricat de mult as studia astrologia sau sa fac analize astrologice ... chiar nu obosesc. Realizez ca nu imi ajunge timpul sa studiez astrologia cat as vrea eu, sa citesc tot ce se poate citi vizavi de aceasta stiinta. Desi este un domeniu pe care trebuie sa il abordezi cu sufletul, totusi este nevoie de multa lectura, de multa cercetare, de foarte multa vointa si mai ales de rabdare. Nu trebuie sa ne grabim sa tragem concluzii in analiza unei astrograme, sunt interpretari care nu reies doar din simpla teorie citita prin diferite manuale de astrologie, oricat de mult am studiat. Exista informatia din astral la care avem acces, ca si astrolog. Trebuie sa vedem daca ni se permite sa analizam astrograma respectiva.

Ca si domenii preferate ar fi astrologia natala, astrologia previzionala, astrologia medicala, astrologia holistica, astrologia relationala. Nu ma pot opri la un singur domeniu vizavi de astrologie, iar  acum incerc sa aprofundez si numerologia.

Ella, ce alte pasiuni mai ai in afara de astrologie?

– Imi plac calatoriile in zone incarcate de spiritualitate. Ador sa vizitez  muzee, imi plac locasurile sfinte in care simt nevoia sa ma retrag si sa meditez in liniste. Imi place sa imi petrec timpul liber in mijlocul naturii, alaturi de familie. Iubesc muntele si, in egala masura, marea. Iubesc copiii, florile, anotimpurile, universul. Imi place sa ma relaxez realizand tablouri folosind tehnica quilling, tablouri pe care le ofer in dar prietenelor. Imi place sa scriu poezie, sa imi astern gandurile in jurnalul personal.

– In jurnal notezi zilnic franturi din viata ta?

- Da. Inainte de a pleca la drum catre Iasi, pentru a participa la Simpozionul National de Astrologie, am notat: ”Ce este viata? Un lung sir de vise pe care dorim sa le atingem, uitam sa respiram prezentul, uitam sa atingem iarba, fluturii, bucuria de a fi noi insine, aici, acum. Vrem mereu acolo, maine, vrem... Cerem tot timpul, uitam sa iubim starea prezenta, uitam sa fim aici, ne dorim mereu altfel si in alta parte... Ne dorim altceva decat ce avem, uitam sa ne iubim, uitam sa ne iertam, uitam ca facem parte dintr-o mare familie universala. Invata sa crezi in puterea prezentului!”

Cu Ella Cernat va puteti intalni si aici: www.astroella10.blogspot.ro.

 

Lucrarea despre Iulia Hasdeu poate fi citita aici: https://www.facebook.com/notes/ritmuri-astrale-simpozion-de-astrologie/iulia-hasdeu-îngerul-soaptelor-nerostite/444526015622267


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi