Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Despre astrologie, cu drag Astro-Festival 2013

In perioada 29-30 iunie, la Craiova a avut loc cea de-a VIII-a editie a Astro-Festival, un eveniment organizat sub antetul Asociatiei Astrologilor din Romania, prin presedintele de onoare, Mihaela Dicu.

Simpozionul a avut loc (din motive obiective) in perioada de retrogradare a planetei Mercur, pe faza de descrestere a Lunii la patrarul al doilea, cu Luna in semnul Berbecului, in conjunctie cu planeta Uranus si in cuadratura cu planeta Pluton, plus Soarelein  opozitie cu Pluton, inceput pe mersul in gol al Lunii.

DAR, … cu planeta Venus in semnul Leului, cu planeta Jupiter in semnul Racului si, sub influenta interactiunii Soarelui cu frumosul trigon dintre planetele Saturn - Neptun si …  imediat dupa conjunctia Luna-Chiron.


Pentru cei care cunosc vorbirea astrologica nu mai detaliem aspectele de mai sus.
Iar pentru cei care nu o cunosc si pentru toti ceilalti, incercam sa formulam niste concluzii.
La prima vedere, teoretic, ar fi putut fi un demers chinuit.

Este posibil ca la nivel individual, unii dintre participanti sa fi depasit anumite praguri emotionale, eventual (posibil) in cadrul derularii unor experiente relationale.

Privind intreaga scena, pragurile s-au diluat; efortul personal a intregit efortul de grup si potentialul constructiv ajuns in manifestarea planului fizic a compensat potentialul provocator. Astfel, demersul si-a implinit scopul, integrat in fluxurile astrale.

Prin urmare, ne-am bucurat si multumim pentru :

O atmosfera calda, placuta.

Teme incitante, comentarii pertinente, concluzii interesante - ilustrand o inspiratie a sufletului pe care noi am primit-o direct, manifestand-o, sau indirect, acceptandu-i revarsarea prin ceilalti participanti.

Foarte multa informatie pe unitatea de spatiu energetic  ... si o interactiune permanent activa intre conferentiari si public.
Un efort si pentru organizatori si pentru participantii ajunsi la Craiova din intreaga tara si din afara ei. 

Un efort rasplatit prin darul extinderii viziunii asupra vietii si asupra evolutiei noastre, pe care l-am primit prin tot ce am aflat din prezentarea conferintelor si din discutiile dintre noi.
Un moment frumos care isi aduce contributia sa importanta la zidirea cunoasterii astrologice in tara noastra.

Avem nevoie de multe alte astfel de momente.

Slujim acestei cunoasteri si o atitudine responsabila poate fi aceea de a raspandi frumusetea ei si a ritmurilor cosmice. 

Viata noastra curge impletindu-se cu fluxurile astrale iar aceasta minunata cunoastere - astrologia - ne ajuta sa navigam cu ochii larg deschisi si inima increzatoare, pe drumul nostru.
Astfel ca, este important sa generam aceste momente de regrupare in jurul ei, al astrologiei, sa o onoram cu efortul nostru si sa-i primim indrumarea.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi