Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

„Asta e partea frumoasa a vietii: sa stii ca exista un maine pe care ti-l doresti in timp ce traiesti cu bucurie prezentul” - interviu cu astrologul Gabriela Jora

„E important sa inveti ca alaturi de legile universale care guverneaza viata trebuie sa cunosti si notiuni de psihologie, metafizica si mai ales, reguli de etica profesionala”

„Sunt Leu, cu ascendent in Gemeni si Luna in Berbec. Este o combinatie care mie imi place foarte tare si pe care nu as schimba-o cu nimic in lume”. Asa se prezinta Gabriela Jora, un astrolog pasionat de chitara si de viata. Am stat de vorba cu ea si ne bucuram ca am reusit sa impartasim cu totii povestea ei.

-- Care a fost primul contact cu astrologia?

-- La inceput am admirat-o pe doamna Simona Varzaru (Urania), neobosita in a ne deslusi, cu atata profesionalism, previziunile pentru fiecare zodie in parte in cadrul binecunoscutei emisiuni ,,Pasul Fortunei”. Apoi a venit un moment cand mi-am dorit sa aflu si eu ce taine ascunde aceasta straveche stiinta, astrologia. M-am inscris la un curs on-line, am primit materialul de curs, l-am citit... si atat. Interesant! O prietena urmase cursurile Scolii „Fidelia” si, confruntand cursurile, am inteles pe loc diferenta.

-- As putea anticipa urmatorul moment...

-- Evident, inscrierea, in 2010, la Scoala de Astrologie „Fidelia”, moment care a venit ca o binecuvantate in viata mea. Oricine poate gasi informatii astrologice pe internet, dar a studia intr-un cadru organizat, unde informatia este foarte bine structurata, inseamna sa inveti nu doar astrologie, ci si notiuni de astronomie, absolut indispensabile.

E important sa inveti ca alaturi de legile universale care guverneaza viata trebuie sa cunosti si notiuni de psihologie, metafizica si mai ales, reguli de etica profesionala. As putea spune ca am cunoscut astrologia prin intermediul dragilor mei profesori Firicel Ciarnau, Adrian Mandruta Tanasescu si Laslo Fulop, carora li s-au alaturat foarte repede Mihaela Dicu, Dan Ciubotaru si Camelia Patrascanu.

-- Incerc sa patrund dincolo de cuvinte si ma intreb ce te-a atras la astrologie?

-- Frumusetea ei. Astrologia are valentele unei arte, o arta metafizica a carei
frumusete poate fi inteleasa doar intelegand principiile universului descrise
atat de frumos de Legile Hermetice. Ne ajuta sa ne cunoastem asa cum suntem cu adevarat in adancul fiintei noastre, ne ofera solutii pentru rezolvarea problemelor cu care ne confruntam sau, pur si simplu, pentru a ne face viata mai frumoasa si mai plina de sens. Ne ofera o perspectiva mult mai ampla asupra propriei noastre vieti.

-- Cum te-a ajutat pe tine?

-- Ei, in momentul in care ne-am intalnit, eram in ,,ochiul furtunii”… si parea ca nu mai exista nici o cale de iesire. Exista mereu un astrolog profesionist
cu care rezonam si care poate descurca itele in care singuri ne-am incurcat. Ulterior insa, bucuria studiului, multitudinea de informatii astrologice, de raspunsuri la intrebari pe care nici nu mai era nevoie sa le rostesc, m-au facut sa privesc viata cu alti ochi, sa inteleg ca un eveniment creeaza prin el insusi un alt eveniment, constituind o veriga in marele lant al evenimentelor ordonate. Astrologia mi-a deschis usi si ferestre spre cunoastere, si implicit, spre intelegere.

-- De ce ramuri esti atrasa?

-- In primul rand de astrologia natala. Acolo e toata
cheia si ea e baza. Dar, am facut ,,incursiuni” si in astrologia medicala, in cea
relationala, vocationala, in astrologia karmica si in cea previzionala. Pana la urma, toate ramurile astrologiei sunt parti ale aceluiasi intreg.

-- Ce urmaresti sa faci prin astrologie?

-- Imi doresc sa aprofundez cat mai bine studiul astrologic si stiu ca mai am inca foarte mult de invatat. Scoala a fost intr-adevar baza, postamentul pe care ulterior am asezat noile cunostinte, insa studiez doar de trei ani si astrologia mai are inca sa-mi dezvaluie atat de multe taine.

-- Cum ai ajutat oamenii?

--  Nu stiu ce sa spun...  Stiu doar ca atunci cand vrei sa ajuti, e deajuns sa fii acolo. Sa asculti, sa intelegi, sa simti si intuitiv vei gasi calea cea mai potrivita de a ajuta. De multe ori insa ajutorul meu a constat in a-i explica persoanei respective, ca atunci cand are nevoie de o consiliere
astrologica, e bine sa apeleze intotdeauna la un astrolog profesionist, la un
astrolog cu experienta, pentru ca in cei 10, 20 sau 30 de ani de experienta a ridicat sute, mii de harti. In acest domeniu, practica si
cunostintele dobandite in toti acesti ani isi spun cuvantul.

-- Cine esti tu, Gabriela?

-- Pentru ca suntem la rubrica de astrologie, am sa-ti raspund asa: ma numesc Gabriela Jora, sunt din Barlad si sunt Leu, cu ascendent in Gemeni si Luna in Berbec. Este o combinatie care mie imi place foarte tare si pe care nu as schimba-o cu nimic in lume. Sunt o optimista innascuta si ma bucur de frumusetea si de originalitatea fiecarei zile.
Consider ca am avut sansa si privilegiul de a intalni oameni deosebiti, atat
in viata de zi cu zi, cat si in lumea astrologiei. Sunt oameni carora le port
o adanca recunostinta si le datorez tot ceea ce eu astazi sunt. ,,Daca am vazut mai departe este pentru ca am stat pe umerii unor giganti”. Sunt cuvintele lui Isaac Newton si exprima foarte frumos ceea ce simt.

-- Ce pasiuni mai ai in afara de studiul Cerului?

-- Sunt pasionata si de numerologie, imi place sa calatoresc, sa
descopar locuri noi si sa ma bucur de toata splendoarea naturii. Fac sport si iau lectii de chitara, iar atunci cand sunt acasa imi place sa ,,prajituresc” pentru cei dragi. Insa marea mea pasiune ramane insasi viata, plina
de surprize si neprevazut, cu necunoscutele si tainele ei. Imi place sa ma descopar pe mine, acceasi si alta in fiecare zi, ca parte a intregii
omeniri si ca particica a acestui imens Univers.

-- Ce visuri ai?

-- Exista inca locuri care ma cheama si oameni pe care vreau sa-i intalnesc si mai sunt inca multe bucurii de trait. Dar cred ca tocmai asta e partea frumoasa a vietii: sa stii ca exista un maine pe care ti-l doresti, catre care iti propui sa te indrepti, in timp ce traiesti cu bucurie ziua de azi.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi