Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Astrologia, o cale de lumina - interviu cu astrologul Laura Hagiu

“Ma nasc din eter, ma-ntorc in eter/Traind pe Pamant continuu sa sper/Ca pot intelege, cine sunt eu/Cunoscand adevarul din sufletul meu/Lumina divina ce-mi arde in piept/Ma-ndeamna sa merg pe drumul cel drept/Imi da putere sa caut mereu/Prin bezna, prin ceata, cine sunt eu…”

“Eu caut Adevarul sau calea nemuririi/Neliniştea ma-ndeamna/Pe acest drum sa pornesc
Si chiar de n-am sa/beau din cupa fericirii/Voi continua sa caut/Si n-am sa ma opresc!”, spune Laura Hagiu, o tanara astroloaga pasionata de calatorii. A vazut mare parte din lumea asta mare, a strabatut mari si tari, este pasionata de stiinta cunoasterii, scrie poezii si iubeste oamenii. Ii place sa viseze si sa citeasca mereu Cerul.

-- Cum ai cunoscut astrologia, Laura?

-- Am facut cunostinta cu astrologia la varsta de 17 ani, atunci cand din primii mei banuti mi-am cumparat o carte, al carei titlu mi-a atras atentia, si mai mult as spune ca m-a fascinat. Cartea se numeste “Zodiacul”, de Andre Barbault, un astrolog si scriitor prolific. Din cartea “Zodiacul” am inteles, inca de la acea varsta, ca nimeni nu vine pe pamant intamplator, ca prin pozitiile Soarelui pe harta cerului la nasterea noastra, dar si a altor planete, putem recunoaste valoarea psihologica a acestor simboluri care sunt semnele Zodiacului.

Studiul temeinic al astrologiei l-am inceput ca autodidact, in urma cu 5 ani, la varsta de 33 de ani si cred ca nu intamplator (varsta de 33 de ani este pentru fiecare dintre noi speciala si aici ma refer la “varsta” lui Iisus). Ma simteam atrasa intr-un mod misterios si mi-am dorit sa o inteleg prin practica, prin studiu concret, am vrut sa ma conving singura de adevarurile acestei stiinte mentale. Pe masura ce descopeream astrologia, deveneam si mai uimita dar si mai convinsa de veridicitatea informatiilor acestei stiinte.

-- Cum ne poate ajuta? Cum te-a ajutat pe tine?

-- In primul rand, astrologia reprezinta un instrument deosebit pentru autocunoastere. Cred cu tarie ca pentru a fi fericiti este esential sa stim: CINE SUNTEM si CE VREM pentru viata noastra. Si cand spun “ce vrem”, ma refer la dorintele, visurile sufletului si nu ale Ego-ului nostru. Astrologia ne poate ajuta sa descoperim cine suntem, ce lectii avem de invatat, cu ce har de la Dumnezeu am venit pe acest pamant, talent pe care l-am putea folosi in aceasta existenta, atat pentru binele nostru cat si pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Referitor la talent, imi vine in minte un citat amuzant al marelui om de stiinta Albert Einstein: “Fiecare dintre noi este un geniu, dar daca judeci un peşte dupa capacitatea lui de a se urca in copac, acel peşte o sa creada toata viaţa ca e prost.”

Pe mine, astrologia m-a ajutat enorm si ma ajuta in continuare sa inteleg ca nimic nu este intamplator, mi-a confirmat ceea ce simteam de foarte tanara si anume misiunea mea legata de cunoastere, comunicare, credinta, adevar, ghidare spirituala.
Astrologia ma ajuta in fiecare zi sa devin un om mai bun, atunci cand ajut la randul meu alti oameni pe drumul vietii.

-- Ce urmaresti sa faci prin astrologie?

-- Incerc sa ajut si alti oameni, sa-i incurajez, sa le raspund la intrebari care m-au framantat si pe mine, de genul: Cine sunt eu? Care este menirea mea? Ce-ar trebui sa fac pentru o viata mai buna, mai fericita? Imi doresc mult ca astrologia sa fie inteleasa si folosita la adevarata ei valoare, ca o cale de lumina, un ajutor pe drumul nostru spre intelepciune, evolutie spirituala.

-- Cine este Laura Hagiu?

-- Sunt un spirit din spiritul divin, asa cum esti si tu, asa cum suntem noi toti. Atat cat pot, incerc sa manifest aceasta lumina cu care m-am nascut. Entuziasmul, cuvant ce se traduce din limba greaca cu “Dumnezeul din interior” ma ghideaza pe drumul meu.
Pe langa astrologie si numerologie sunt pasionata de poezie (am si cateva poezii compuse de mine), filozofie, psihologie, fotografie, muzica, dans, precum si de fizica cuantica.

Domeniile artei m-au atras dintotdeauna, fiind de-a dreptul fascinata de imensa putere de creatie a omului. Imi place sa-mi folosesc imaginatia pentru a transmite celorlalti mesaje frumoase, pozitive, de incurajare. Am visuri mari, indraznete si daca ar fi sa le rezum intr-unul singur, l-as descrie ca pe un vis care face o diferenta, un vis care sa lase o mostenire.

Interviul a fost realizat in urma Simpozionului National de Astrologie, desfasurat la Iasi pe 23 si 24 martie 2013.


1

Comentarii:1


1# Scris de

alina

in data de:

15/04/2013 08:45

felicitari,draga si scumpa mea prietena,ca-ntotdeauna ne impresionezi prin cuvinte alese si clar rostite... Numai bine si mult succesc.Dumnezeu sa te binecuvinteze


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi