Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Luna Noua in Capricorn. Pregatiti de Schimbare!

Prima faza de Luna Noua a anului se formeaza in semnul Capricornului, vineri 11 ianuarie, la ora 21,43. Pana atunci traversam o perioada foarte buna pentru a pregati schimbarile pe care vrem sa le facem. Este un timp potrivit sa “inchidem” subiecte, programe, relatii, probleme cu care nu mai dorim sa negociem nimic. Avem in fata cateva zile in care putem pregati terenul pentru a lansa apoi directile pe care dorim sa realizam schimbarea.

Alaturi de Soare si Luna mai avem in semnul Capricornului planetele Mercur, Venus si Pluton. Iar Luna Noua formeaza un trigon cu ascendentul momentului (din semnul Fecioarei). Acum accesam, de fapt, potentialul noului an, un potential creator cu un impact foarte puternic, daca alegem sa-l preluam si sa-l folosim, spune Ana Gabriela Tautu pe blogul sau, http://astromercur.blogspot.ro.

Structurile subtile ale fiintei noastre – personalitatea, emotiile, gandirea si sentimentele - sunt impregnate acum de influentele energetice ale Capricornului care, ne motiveaza si ne responsabilizeaza, ne reactiveaza resursele interioare si ne ajuta sa le canalizam in sensul optim pentru fiecare dintre noi,  simbolizat de prezenta planetei Pluton.
Fiecare dintre noi se afla in fata unui potential minunat, in acel domeniu de viata pe care se suprapune Luna Noua pe harta natala – gradul 21.46 Capricorn. Ar fi potrivt sa ne asumam acest potential si sa luam in stapanire propriul program de viata. Acesta ar putea fi un mesaj subtil al Lunii Noi, care formeaza un sextil cu Nodul Nord.

Suntem in fata unui moment de decizie cu impact major si cu efecte concrete in realitatea proprie. 
Si suntem sustinuti de contextul astral, printr-un echilibru intre emotii si logica, printr-un mental activ si adaptabil la situatiile cu care ne intalnim si care, ne propun o schimbare prin potrivirea lucrurilor intr-un sens favorabil cresterii personale.

Luna Noua deschide drumul catre o sansa, catre un pas inainte prin depasirea testelor.
Dar, este important sa descifram intelesul trairilor noastre emotionale. Sa intelegem ca ele sunt un criteriu insemnat, in procesul decizional. Si, este de asemenea foarte important sa nu mai actionam impotriva semnalelor interioare.

Daca nu facem ce avem de facut in sensul cresterii noastre, stam pe loc, viata ne opreste prin piedici aparente care au rolul de a ne ajuta sa vedem sensul potrivit de actiune – in directia “noului” si/sau pe cai noi, prin metode noi, prin abordari noi, printr-o schimbare.

Intotdeauna, orice stagnare ne arata ca nu am preluat inca tot ce putem folosi “acum”. Sau ca nu am ales calea potrivita, sau echipa, sau modul de lucru, sau ca motivatia noastra nu este chiar cea mai sanatoasa.

Planeta Jupiter se apropie destul de mult de limita unei cuadraturi cu planeta Neptun (pana pe 30 ianuarie cand se pregateste sa reintre in mers direct). Iar Neptun se elibereaza din acelasi aspect de cuadratura cu Nodul Nord. Se poate spune ca am depasit o faza de eventuala confuzie, de “risc de cale”. Dar, am depasit oare si si testul ?

Am trecut dincolo de tiparul mental al temerilor si al neincrederii in sine ?

Daca am reusit, ne simtim mai liberi si ne miscam mai sigur pe scena experientelor de viata.
Vom vedea la timp sansa si o vom folosi, poate chiar intr-un mod original, sau cel putin neasteptat.
Cei care mai negociaza inca cu tiparele comportamentale pot traversa un antrenament accelerat, prin situatii de viata care de fapt le ofera o ocazie de a se desprinde de o gandire limitata si de o maniera nepotrivita de a comunica. Depasind aceste lectii vor putea dirija propria energia fizica intr-un mod care sa le fie de folos.

Un rol important in harta cerului il are planeta Jupiter care se afla acum pe pozitia Lunii eclipsate – pozitia Lunii la momentul eclipsei de la sfarsitul lui noiembrie 2012. Jupiter va realiza schimbarea de mers aparent retrograd, in jurul acestei pozitii, oferindu-ne posibilitatea de a cerceta si mai profund mesajului eclipsei si de a-i descifra intelesul.

Cei care aleg deschiderea mentala au si mai multe sanse de a percepe si de a prelua acum oferta astrelor, la prima Luna Noua a noului an.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Capricornului
Vibratia energetica a semnului Capricornului reprezinta muntele pe care-l urca fiecare dintre noi, in cursul derularii vietii noastre, precum si efortul pe care-l facem in acest demers.
Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta perseverenta, capacitatea de a lupta, cu detasare, precum si ambitia, focalizata in sensul evolutiei personale.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Cum actionez eu acum ?

Si ce ma motiveaza ?

Si cat de mult ma implic ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Capricornulului formuland un algoritm care sa reprezinte materializarea, concretizarea, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze motivatia si efortul in modul de actiune . Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Reactivez si folosesc resursele interioare,

Pe care le concretizez acum, in realitatea mea fizica,

Deplin constient si responsabil. ”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv.
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Capricornului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de aceasta zodie si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.
Intre timp, primiti si raspanditi-va Lumina.

Spor si succes !!!.

Anca Tautu este un cunoscut astrolog iesean. De profesie inginer, pasionata de astrologie si de tot ceea ce oamenii numesc “paranormal”.

Contactul cu astrologia si cu cartile de “specialitate paranormala” s-a produs imediat dupa ’89. “Am fost autodidact pana la primul curs de astrologie pe care l-am urmat in anul 1997 cu dl. Alexandru Nicolici. In februarie 2004 am absolvit cursurile de astrologie si numerologie ale “Scolii de astrologie Fidelia”, spune Anca Tautu. “Intre timp am studiat, am experimentat si, am amanat mult prea mult timp, momentul in care am lasat ca pasiunea mea sa devina si profesia mea”.

Cu Anca Tautu puteti sta de vorba aici: http://astromercur.blogspot.ro


1

Comentarii:1


1# Scris de

MELANIA

in data de:

10/01/2013 14:30

FELICITARI SI SUCCES IN TOT CEEA CE FACI DRAGA MEA PRIETENA! Frumos spus "pasiunea mea sa devina si profesia mea”.


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi