Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

"Am ales astrologia pentru ca iubesc sa ajut oamenii" - dialog cu dna prof. astrolog Manuela Malanca

"Destinul e dat de Dumnezeu, dar putem imbunatati sau evita anumite aspecte. Daca vorbim in nuante si nu in culori, pune ceva lumina, ceva auriu in viata noastra, daca o intelegem" prof. astrolog Manuela Malanca

-- Astrologia este una dintre cele mai vechi stiinte din lume. Cum ne poate ajuta in viata de zi cu zi?

-- Astrologia nu ne determina 100% parcursul in viata, dar ne ajuta sa fim precauti cand trebuie sa fim, sa fim fericiti cand noua ne arde sa fim precauti, sa intelegem putin de ce nu toti oamenii sunt la fel... Trebuie inteles ca astrologia este o stiinta exacta si nu una empirica sau ghicit in cafea....

-- Dvs de ce ati ales studiul ei?

-- Am ales astrologia pentru ca iubesc sa ajut oamenii si mi s-a parut ca e cea mai frumoasa cale de a le da o mana de ajutor: cunoscandu-i, ajutandu-i sa se cunoasca si sa se inteleaga.

-- Ce zodie sunteti? Ati avut in viata evenimente pe care le-ati putut evita sau imbunatati cu ajutorul astrologiei?

-- Am Soarele in Varsator, iar guvernatorul semnului solar este Uranus aflat pe Ascendent. Prin intermediul astrologiei previzionale am reusit sa salvez viata tatalui meu. A trebuit sa suporte o intreventie chirugicala care nu avea sanse de reusita. Datorita informatiilor astrale am determinat locul si momentul, care s-au dovedit a fi optime. Cunoscand tranzitele astrale, am inteles cum sa evit situatii nefaste si sa profit de oportunitati benefice.

-- Cum ne determina ora nasterii viata?

-- Cunoscand ora nasterii deteminam domniile de viata. Acestea sunt foarte importante dupa varsta de 30 de ani.Cu ajutorul domeniilor de viata, putem localiza oriece influenta astrala in viata nativului.

-- Se spune ca viitorul ne este scris in stele. Este corecta aceasta afirmatie? Ne puteti argumenta raspunsul?

-- E scris in stele in sensul ca ne nastem cu anumiti "parametri" care au legatura cu planetele, cu ora, cu data nasterii. As spune ca e scris si chiar calculat. Dar putem face scrisul caligrafic daca ne cunoastem, ne imbunatatim performantele si cu ajutorul astrologiei.

-- Cum ne putem face viata mai buna cu ajutorul astrologiei?

-- De exemplu, toti avem perioade mai incordate, in care afirmatiile ne sunt rastalmacite, ideile nu ne vin usor, comunicarea este blocata. Daca ne ajutam de astrologie si stim ca traversam, de ex, o astfel de saptamana, stam putin in banca noastra si evitam neplaceri, mai ales maximizarea lor... Comunicarea cu rudele, cu copiii poate fi imbunatatita, daca stim anumite caracteristici ale noastre si ale lor, cu sefii, cu colegii.

-- Astrologia ne poate ajuta sa ne schimbam destinul? Dar soarta?

-- Destinul e dat de Dumnezeu, dar putem imbunatati sau evita anumite aspecte. Daca vorbim in nuante si nu in culori, pune ceva lumina, ceva auriu in viata noastra, daca o intelegem.

-- Cine sunteti, dvs, dna Manuela? Ce pasiuni aveti in afara de astrologie? Calatorii? Muzica, film?

-- Eu sunt o femeie inimoasa. Restul? Poate amanunte banale pentru cititori, le-au intalnit si la altii. Imi iubesc familia, in primul rand, prietenii, rudele, fac un "cerc de caldura" in jurul meu, daca tin la cineva.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi