Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Informatia astrologica rezoneaza cu mesajul sufletului

Sambata, 26 ianuarie, la magazinul Maya Concept din Iasi va avea loc un eveniment inedit lansarea Atelierului de Astrologie. Discutiile vor fi coordonate de Anca Tautu, un cunoscut astrolog iesean, de la care am dorit sa aflam mai multe amanunte despre atelier.

--  Veti lansa cat de curand un ateler de astrologie. Cum v-a venit ideea? De la ce premise ati plecat?

-- Totula plecat de la reaseza informatia astrologica la locul cuvenit in viata noastra. Astrologia reprezinta o cale de autocunostere si de progres, in sensul ca ne ajuta sa identificam potentialul personal  si sa intelegem cum putem valorifica resursele proprii cu scopul de a obtine "profitul maxim in viata." Acest inteles insa a iesit din atentia publicului larg, care s-a indreptat mai mult catre latura “previzionala” a astrologiei.

-- Ce intentionati sa faceti in acest atelier? Va avea o tematica mereu comuna sau variatii?

-- Fiecare intalnire va avea o tematica, pe care o putem relua, daca este solicitata. Dorinta mea este sa derulam discutii individuale, astfel incat, fiecare participant sa ajunga singur la raspunsurile pe care le cauta. Pornind de la potentialul relevat de astrograma, referitor la subiectul abordat in cadrul intalnirii, sa incercam sa identificam masura in care nativul a identificat, a dezvoltat si a folosit acest potential.

--  Cine poate participa? Cum ii vor ajuta informatiile pe participanti?

-- Poate participa oricine doreste. Informatia astrologica ne ajuta daca ii acordam atentia noastra. Este important sa fim sinceri cu noi insine, sa renuntam la prejudecati si sa ne detasam de asteparile celorlalti. Informatia astrologica rezoneaza cu dorintele nostre cele mai profunde, cu mesajul sufletului. Este important sa ne eliberam de barierele mentale si sa ascultam ce vine din interior. In felul acesta putem valorifica informatia astrologica.

-- Concret, care va fi modalitatea de lucru?

-- Atelierul se organizeaza la Maya Concept, in Iasi, Piata Unirii nr. 2, https://www.facebook.com/mayaconcept.iasi. La inscriere participantii transmit datele necesare (data, ora si locul nasterii) si sunt programati, in intervalul de timp alocat intalnirii. Fiecare se prezinta la ora stabilita si participa la discutia care este limitata la 25 de minute. Aceste discutii reprezinta doar un demers de orientare, in care, participantul se poate familiariza cu abordarea astrologica si poate cantari daca i se potriveste si daca poate sa-I fie de folos.

-- De ce este important un astfel de atelier?

-- Pentru cei care nu s-au intalnit cu astrologia inca, poate fi o ocazie sa descopere o cale noua de perceptie a vietii. Cei care sunt familiarizati cu acest instrument de lucru au ocazia sa primesca o indrumare care sa-i ajute sa se aseze mai bine pe drumul lor.

-- Ce frecventa vor avea intalnirile?

-- Probabil vor fi intalniri lunare. Dar este posibil sa organizam astfel de intalniri si cu ocazia unor evenimente astrale importante. Dar asta depinde si de disponibilitatea participantilor.

-- As reveni la momentul nasteri…

--  Momentul nasterii fiecaruia dintre noi este unic si este descris prin relatii interplanetare unice care, alcatuiesc astrograma personala. Dincolo de desenul incarcat de simboluri, se afla de fapt, un angrenaj complex, alcatuit din numeroase elemente componente, între care exista si se manifesta legaturi de natura cauza – efect. Fiecare simbol-element are un mesaj pentru nativul respectiv. El poate prelua mesajul si poate incerca sa-l valorifice. Tema ta natala are informatii importante numai pentru tine, pentru nimeni altcineva.  Astrograma ta iti transmite doar tie informatii despre tine si despre drumul tau in viata. Ceea ce descifrezi din astrograma ta iti este numai tie de folos si nimanui altcuiva, numai tu poti transforma aceste informatii in realitate si, numai tu poti transforma realitatea ta cu ajutorul acestor informatii. Dar, pentru a reusi toate acestea, este important sa acceptam ca in Univers exista si functioneaza legi pe care nu le putem inca demonstra, insa le experimantam continuu.

Demersul nostru isi propune sa prezentam calea, instrumentele precum si frumusetea cunoasterii astrologice.

Cu Anca Tautu va puteti intalni si aici: http://astromercur.blogspot.ro/, iar cu Maya Concept,aici: https://www.facebook.com/mayaconcept.iasi


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi