Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

"Astrologia romaneasca are nevoie de o cale unificatoare pentru a arata de ce este capabila" - dialog cu Minerva, unul din numele mari ale astrologiei romanesti

"Avem astrologi foarte buni care trebuie sa-si afirme personalitatea si sa creeze, sa nu zambiti, ceva constructiv in astrologie pentru ca se poate"

A treia editie a Simpozionului National de Astrologie, care va avea loc pe 22 si 23 martie la Iasi, la Palas, are invitati de marca. Printre ei si cunoscuta Minerva, un cercetator neobosit si un cunoscut astrolog. Cei interesati vor putea participa la consultatiile individuale pe care le va oferi in cadrul simpozionului.

-- Secunda de astrologie - care a fost momentul determinant al studiului astrelor?

-- In momentul in care am realizat ca acesta este drumul meu. Chiar ma intrebam la ce o-i fi facand atata şcoala ca oricum nu voi profesa, era asta o chestie a mea, ca fac ceva demonstrativ, pe vremea lui Ceauşescu sa dovedesc ca se pot face doua facultati, deci impotriva celor care sustineau ca este imposibil, iar dupa ‘90 pentru ca mi-am intrat in mana ca sa spun  aşa. Daca in adolescenta imi formam o parere despre ce este astrologia, momentul determinant a fost acela in care am realizat ca Dumnezeu mi-a dat tot ce am dorit ca sa vad cum este, apoi mi le-a luat ca pe o promisiune pentru alta viata şi sa ma determine sa iau in picioare, la propriu, Drumul pe care il aveam de urmat.

-- De ce are nevoie astrologia din Romania?

-- De o şcoala adevarata de astrologie. Sa nu ma inteleaga greşit cei care au
asemenea şcoli, chiar şi eu am una, dar cred ca astrologia in Romania a depaşit empirismul inceputurilor şi este momentul sa aratam lumii de ce suntem capabili şi ce putem face, dincolo de lozinci. Avem astrologi foarte buni care trebuie sa-şi afirme personalitatea şi sa creeze, sa nu zambiti, ceva constructiv in astrologie pentru ca se poate. Aşa cum eu am ales calea cercetarii, altii pot alege calea creatiei. Nu cred ca este nevoie de orgolii, ci sa ne acceptam conditia fiecare şi sa lucram fara sa ne pese ce se petrece in curtea celuilalt. Astrologia romaneasca are nevoie de o cale unificatoare pentru a arata de ce este capabila.

Cu Minerva va puteti intalni si aici – http://goo.gl/iWicC0

Simpozionul este organizat de Cabinetul Astro Mercur (http://goo.gl/p5Tcol), in parteneriat cu revista Glare si Complexul Palas.

Partener media – Radio Iasi


1

Comentarii:1


1# Scris de

Hristea Aurica

in data de:

05/05/2014 19:22

Sunt foarte mult pasionata de astrologie , chiar este scris in stele Soare / Trigon Uranus 2/10.....Dupa ce am parcurs cursurile de astrologie la Scoala *Fidelia*.pf.dl.Ciarnau F.(inca nu am sustinut examenul )..am ajuns la concluzia , dupa o munca de observator de un an pe FB in perioada 2011-2012 nov.am scris dlui prof.ca ar fi f bine ca ASTROLOGIA sa fie introdusa in scoli ca omul sa inteleaga singur sa se cunoasca.Daca tot ati mentionat mai sus..NU ESTE NICIODATA PREA TARZIU..sa propuneti la M.INVATAMANTULUI..sa fie introdusa.... Eu nu am intalnit persoane care sa vorbeasca cu multa pasiune despre orice alta materie ..dar despre ASTROLOGIE...asi putea spune ...comparativ PREA MULTE....deci ce se mai asteapta ?.....Ma bucur sa comunica mai mult dna Minerva...


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi