Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

„Ma pasioneaza viata” - dialog cu reputatul astrolog Alexandru Nicolici

”Sunt un om normal, care traieste o viata interesanta si care decide ce face cu viata lui astfel incat Dumnezeu sa fie multumit”, spune despre el astrologul Alexandru Nicolici. Este autor de carte si sfetnic, a redactat Standardul Ocupational al profesiei de astrolog, adoptat de CNFPA. Alexandru Nicolici este un pasionat cercetator al vietii si al omului. Am discutat cu domnia sa despre destin si despre calea pe care ar trebui sa o urmam ca sa indeplinim misiunea increditata de Creator.

-- Se vorbeste foarte mult despre misiunea personala, despre destin. E unul si acelasi lucru?

-- Poate ca ar fi bine sa se vorbeasca si despre ursita, soarta si karma, deoarece alaturi de destin aceste elemente acopera aproape toate elementele reprezentative pe care omul ar trebui sa le cunoasca la perfectie. Destinul este asimilat de foarte multi oameni cu un element implacabil, restrictiv, din limitele caruia nu poti sa scapi. Or, situatia nu este deloc asa.

Destinul, alaturi de soarta, reprezinta elementul pe care omul le construieste prin faptele, gandurile si sentimentele manifestate in viata actuala. Karma este elementul pe care oamenii l-au creat in vietile lor anterioare, prin ceea ce au manifestat atunci, iar asupra acestor cauze karmice in prezenta viata nu mai putem interveni. La nivel karmic omul poate sa rezolve problemele eliminand atitudinile, manifestarile care au generat structura karmica. Ursita este un element pe care ni-l ofera la inceputul vietii prietenii pe care fiecare ii avem.

Acele 13 ursitoare care vin si ii ureaza copilului proaspat nascut sa fie frumos, destept, norocos etc sunt, de fapt, prietenii fiecaruia dintre noi. In urma cu cateva mii de ani, ele erau asociate cu cele 13 preotese ale zeitei Bendis, iar acum sunt ilustrate de ingerii pazitori ai fiecarui om. Misiunea personala sau Lectia de Viata este cu totul altceva si reprezinta misiunea trasata de Dumnezeu fiecarui om pentru a o manifesta in viata actuala. Sunt 144 de Lectii de Viata pe care fiecare om are sansa de ale parcurge succesiv, la unele din ele zabovind mai mult si fiind nevoit sa le repete, pentru ca nu i-au reusit din prima incercare.

-- Cum ne cunoastem misiunea? Cum stim ca ne aflam pe drumul cel bun?

-- Misiunea este indicata de pozitia Nodului Nord interpretata in functie de zodia si casa astrologica asa cum se afla pozitionat in tema natala a omului. De fiecare data cand suntem pe drumul corect si ne facem lectia, de cele mai multe ori actionand instinctiv, atunci lucrurile din viata noastra merg bine si starea de sanatate este buna.

-- Putem spune ca astrele ne determina misiunea personala?

-- Astrele nu ne determina lectia de viata. Ea este interpretata in functie de Nodul Nord lunar, iar toate planetele incearca sa ne ajute sa o facem. Problema este la noi, pentru ca noi luam decizii proaste si risipim sansele pe care astrele ni le ofera repetat si ciclic.

-- Cum ne putem corecta traiectoria personala daca nu suntem pe drumul cel bun?

-- Orice om are o tema astrologica natala care reprezinta pozitia astrelor asa cum se vedeau pe cer in momentul si din locul nasterii lui. Pornind de la aceste pozitii, putem observa ca unele planete stau in pozitii de forta, altele sunt asezate mai putin bine. Orice om ar trebui sa isi cunoasca astrograma natala si apoi sa incerce sa imbunatateasca ce este insuficient de bun si sa evite capcanele in care a mai cazut si in vietile anterioare. Din pacate, oamenii repeta cam aceleasi greseli fara sa se plictiseasca deloc si au o teama uriasa fata de orice fel de schimbari care le-ar rezolva problemele.

-- Ati ajutat persoane in cunoasterea misiunii?

-- Am ajutat foarte multi oameni sa isi afle lectia de viata si bineinteles, atat cat am putut, am si urmarit evolutia lor. Este fascinant sa vezi um om cum isi schimba viata, cum se lupta cu naravurile si obisnuintele negative si cum reuseste, unii mai repede decat altii, sa ajunga sa traiasca frumos si bine, asa cum Dumnezeu si-ar dori sa ne vada ca pe noi toti ca ne traim vietile.

-- Cu ce trebuie sa vina la dvs o persoana in momentul unei consultatii?

-- Cu data, ora si locul nasterii. Ora este importanta deoarece ea asigura elementele celel mai precise in interpretarea astrologica. Pentru cei care nu isi cunosc ora de nastere exista metode de calcul, destul de complicate, dar exista solutii pentru aflarea orei de nastere cu destula precizie, chiar la nivel de cateva minute.

-- Astrologii sunt ca niste sfetnici. Cat de important este  modul in care transmit mesajul?

-- Si astrologul este om, deci are voie sa spuna tot ce vrea el, dar trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru ceea ce rosteste sau scrie. Daca ii dai unui om un sfat gresit, ulterior il ai pe constiinta pentru ca i-ai influentat negativ viata si exista posibilitatea ca in viata urmatoare sa fii nevoit sa achiti o datorie karmica in plus. Exista un Standard Ocupational al profesiei de astrolog, care a fost adoptat de CNFPA (in prezent ANC, vizitati siteul www.anc.ro ) si care contine toate prevederile cerute de legislatia muncii privitoare la competentele, capacitatile si criteriile de performanta pe care trebuie sa le manifeste un astrolog. Standardul respectiv a fost redactat de mine si aprobat de CD al Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor, organism din Ministerul Muncii.

--  S-a tot vorbit despre 2013 ca nu va fi un an usor. De altfel, ne-am obisnuit ca ultimii ani sa nu fie deloc confortabili. Ne puteti creiona, pe scurt, o imagine a anului 2013?

-- Va fi un an dificil din punct de vedere finaciar. Vor fi multe dispute in plan politic si cel mai dificil moment al anului il vom resimti la inceputul toamnei, in preajma echinoctiului. Vom avea o iarna grea, o vara caniculara, cu seceta si temperaturi record. Cei care vor sa afle mai multe o pot face din cartea Zodiac 2013 pe care o pot comanda pe situl meu – www.nicolici.ro.

-- Domnule Alexandru Nicolici, care este misiunea dvs personala? Ce pasiuni aveti in afara de astrologie?

-- Eu trebuie sa imi fac fericita sotia, asa cum vrea ea! Ma pasioneaza viata, cu tot ceea ce cuprinde ea. Am multe hobby-uri si sincer nu as sti cu ce sa incep ca sa le descriu. Cei care vor sa afle mai multe despre mine ar trebui sa viziteze situl meu www.nicolici.ro si vor vedea acolo suficiente amanunte despre mine si activitatea mea.

Sunt un om normal, care traieste o viata interesanta si care decide ce face cu viata lui, cand vrea el si cum vrea el in asa fel incat Dumnezeu sa fie multumit de mine.

Astrologia a aparut in viata mea in 1991, iar de atunci am scris carti, am tinut cursuri, am alcatuit horoscoape si am incercat sa utilizez acest minunat instrument de evolutie care este astrologia.


1

Comentarii:1


1# Scris de

ramona

in data de:

26/05/2013 14:36

esti un om minunat care ajuti multi oameni dzeu sa iti dea sanatate multa si putere de munca te ador o anonima2


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi