Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Horoscopul lunii octombrie

Text de Alexandra Coman, coordonatorul portalului http://www.roastrolog.ro/

Berbec

Luna octombrie debuteaza pentru nativii Berbec mult prea incet decat si-ar dori acestia. Cu toate acestea, ar trebui sa isi puna o intrebare fireasca: daca toata lumea, toti cei din jur sunt foarte seriosi, oare nu este un motiv intemeiat pentru acest lucru? Oare nu ar fi intelept sa adopte si ei aceeasi atitudine? Aceasta stare de spirit dureaza pana pe data de 5 octombrie. Dupa aceea, nativii Berbec se pot bucura de intrarea Lunii Noi in semnul Balantei, care se va produce pe data de 7 octombrie. Luna Noua le va aduce o multime de posibilitati, care de care mai interesante, benefice pentru evolutia emotionala a acestor nativi, dar, in acelasi timp, si posibilitatea de a invata lucruri noi, de a se bucura de noi experiente ce le va schimba, intr-un fel sau altul, viziunea despre viata. Pe data de 8 octombrie planeta Venus intra in retrogradare. Planeta Venus este planeta dragostei, a iubirii, a frumosului, dar si a modului in care ne raportam la finante. Intrand in retrogradare si mai ales in semnul Scorpionului, lucrurile se vor tensiona pentru toate zodiile. Astfel, cele mai intense cutremure emotionale se vor resimti la nivelul relatiilor cand cu totii vom fi invitati de catre Venus sa punem ordine in viata personala. Dupa data de 10 octombrie, nativii Berbec vor putea, in sfarsit sa treaca la actiune. Vor beneficia de instincte puternice, mai ales datorita trigonului(aspectul superbenefic) dintre Soarele personal si planeta norocului. Ambitia va fi un anestezic puternic, ii va inzestra cu o piele groasa ce ii va face sa strabata cu fruntea sus orice piedica pusa in cale de ceilalti.

Pana pe data de 20 octombrie, nativii Berbec vor fi incapatanati, energici si activi si vor beneficia de acutizarea simturilor si anestezierea emotiilor care ii va face sa nu plece urechea la presiunile celor din jur. Dupa data de 20 octombrie este momentul in care nativii Berbec vor pune frana in actiunile lor si vor trece la o activitate mult mai interesanta, aceea a cantaririi rezultatelor obtinute si a alegerii unei noi strategii de abordare a acestora. In plus, Luna, planeta emotiilor, va face un aspect foarte bun cu planeta norocului, Jupiter (Luna sextil Jupiter) intre 22 si 24 octombrie. Nativii Berbec vor fi sprijiniti de intuitie, ce va favoriza comunicarea si cu aceste doua atribute, planurile pe care le au vor fi realizate mult mai repede si mai usor. Pe data de 23 octombrie, Luna Noua intra in semnul Berbecului. Acestia vor fi surprinsi de schimbarile neasteptate de situatie si le va fi destul de greu, oricat de Berbeci ar fi dansii, sa tina ritmul cu toate actiunile si cu toate solicitarile care se vor aduna pe capul lor. In astfel de situatie cel mai intelept este sa aveti un plan de organizare, dragi nativi Berbec. Scrieti pe o foaie de hartie obiectivele pe care va propuneti sa le atingeti pana la sfarsitul lunii octombrie si dupa aceea sa le bifati pe rand, in functie de solutionarea acestora. Altfel, sfarsitul lunii octombrie, fiind sub influenta acestei Luni Noi in Berbec, s-ar putea sa va prinda intr-o stare haotica de dezorganizare.

Ultimele zile ale lunii octombrie ii vor face pe nativii Berbec mult mai increzatori in fortele proprii. Atentie, totusi, un sfat de incheiere a horoscopului lunii octombrie: nu va laudati si nu va supraestimati fortele, deoarece s-ar putea, in realitate, sa promiteti lucruri pe care apoi sa nu le mai puteti realiza sau duce la indeplinire, spre dezamagirea tuturor.

Taur

Luna octombrie ii face pe nativii Taur sa se simta in elementul lor. Astfel, prima saptamana a acestei luni va fi marcata de incetineala, dar si de multa putere de concentrare. Aceasta stare de spirit este foarte favorabila acestor nativi care, fiind un semn de pamant, nu se arunca sa traga concluzii pripite inainte de a cumpani lucrurile sau cel putin aceasta este impresia pe care ne-o lasa. Cu toate acestea, chiar daca ritmul de evolutie a evenimentelor este incet, nativii Taur vor putea pune bazele unor proiecte ulterioare. Aceste fundatii vor fi temeinice, bune si din acest motiv proiectele vor fi incununate de succes, chiar daca punerea lor in practica va mai dura ceva timp. Pe data de 7 octombrie Luna Noua intra in semnul Balantei. Nativii Taur vor fi avantajati de acest aspect si vor fi mai atractivi, mai pasionali, mai axati pe frumos. Sa nu uitam ca Venus, guvernatoarea zodiei Taurului este, in acelasi timp, si guvernatoarea Balantei si Venus este planeta frumosului si a modului in care ne raportam la bani. Astfel, nativii Taur vor reusi sa fie atractivi, charismatici si sa ii faca pe cei din jur sa ii urmeze fara cracnire. Incercati, totusi, sa nu abuzati de aceste atribute si sa nu incercati sa ii manipulati pe cei din jur deoarece acestia, la un moment dat, se vor trezi si va vor rasplati pe masura.

Dupa data de 14 si pana pe 20 octombrie, recomandam nativilor Taur sa nu se avante prea mult in luarea unor decizii pe neasteptate sau la presiunea celor din jur. Cel mai intelept ar fi ca acestia sa dea un pas inapoi, sa isi creeze propria imagine de ansamblu a intregii situatii, sa ia notite, sa cantareasca lucrurile cu atentie si abia apoi sa faca pasul decisiv.

Dupa data de 20 octombrie Luna, planeta emotiilor, tranzitandu-l pe Uranus, planeta transformarilor neasteptate si a surprizelor ii va face pe nativii Taur sa treaca de drumul normal si de limitele impuse de societate si sa se implice intr-o serie de decizii radicale ce le-ar putea afecta imaginea publica. Cu toate acestea, oricat de mult am incerca noi sa ii avertizam pe nativii Taur de riscurile sociale la care se supun, incapatanarea lor notorie va anihila orice incercare a celor din jur de a-i aduce cu picioarele pe pamant.

Pe data de 23 octombrie Luna Noua se va afla in semnul Berbecului, destabilizand linistea interioara traditionala a acestor nativi. Pur si simplu vor afisa imaginea unui elefant intr-un magazin cu portelanuri caci lucrurile se vor intensifica in jurul lor datorita prezentei Lunii in semnul Berbec si presiune celor din jur va fi din ce in ce mai mare. Daca unii Tauri s-au lasat purtati de grandomanie si au promis lucruri care sunt dificil de dus la realizare, a sosit si vremea scadentei, cand persoanele carora li s-au promis anumite favoruri sau un sprijin deosebit vor ciocani la usa Taurilor si vor intreba cum stau lucrurile. Cea mai mare pedeapsa, daca putem spune asa, sau lectie de viata pentru laudarosi va fi nu faptul ca Taurii nu-si vor duce la bun sfarsit promisiunile, ci usturimea privirilor dezamagite pe care cei din jur le vor arunca acestor nativi. Speram ca Taurii isi vor invata in luna octombrie aceasta lectie importanta si nu se vor mai arunca cu capul inainte, manati de mandrie si de un ego mult prea mare si vor invata si lectia umilintei.

Dupa acest dus astral, destul de rece pentru personalitatea Taurilor, lucrurile incep incetul cu incetul sa se aseze in viata lor, iar dupa 28 octombrie nativii Taur se vor redresa emotional, isi vor aseaza imaginea usor sifonata in fata celorlaltisi probabil mai intelepti se vor apuca de lucru, trecand la o noua etapa a evolutiei lor.

Gemeni

Inceputul lunii octombrie ii va aduce pe nativii Gemeni cu picioarele pe pamant. In primele sase zile ale acestei luni vor invata o lectie importanta, si anume ca trebuie sa ofere exact cat pretind de la cei din jur. Aceasta lectie nu inseamna implicarea nativilor Gemeni intr-un conflict deschis cu cei din jur, ci, pur si simplu, vor fi constientizati mai mult si uneori vor putea fi trasi de urechi si trimisi in banca sa isi invete aceasta lectie. Daca vor adopta o atitudine pasiva si nu vor reactiona, ci doar vor inmagazina informatiile primite, s-ar putea sa isi insuseasca aceasta lectie cu succes. Daca nu, astrele vor lua linia in mana si s-ar putea chiar sa ii si arda putin pe palma pentru a baga la cap ceea ce refuza sa priceapa, si anume unlucru absolut normal si echitabil pentru o persoana sociala care traieste in societatea actuala.

Ei bine, dupa aceasta scurta lectie de morala cu care a debutat analiza evolutiei Gemenilor in luna octombrie, haideti sa mai detensionam situatie si sa spunem ca dupa data de 7 octombrie, lucrurile se vor mai amortiza si, din punct de vedere emotional, nativii Gemeni se vor simti mult mai relaxati.

In data de 7 octombrie, Luna Noua intra in semnul Balantei si acest aspect astral va aduce un echilibru care le lipsea acestor nativi. Dat fiind ca nativii Gemeni sunt guvernati de Mercur, planeta comunicarii, a negocierii dar si a invatarii, acestia se vor bucura de o luna octombrie plinala capitolul lectii de viata si la posibilitati deosebite, inovatoare de a invata lucruri noi si interesante. Nu le recomandam totusi nativilor Gemeni sa plece la drum in aceasta luna sau daca o fac, sa o faca cu prudenta.

Pe data de 8 octombrie se produce un nou fenomen astrologic, si anume intrarea in retrogradare a planetei Venus, planeta dragostei si a modului in care ne raportam la finante. Daca mai adaugam si faptul ca Venus va intra in retrogradare in semnul Scorpionului, putem spune ca nativii Gemeni vor avea parte de clarificarea relatiilor personale si punerea in ordine a obiectivelor privind atat viata amoroasa, cat si finantele acestora. Dupa data de 8 si pana pe 15 octombrie, nativii Gemeni vor plonja de-a dreptul in realitatea de zi cu zi. Vor fi momente in care vor trebui sa faca apel la sarmul cu care i-a inzestrat natura si sa dea dovada de multa claritate in modul in care isi exprima ideile, pentru a capta de la cei din jur interesul si bunavointa.

Dupa data de 18 octombrie le atragem atentia nativilor Gemeni ca exista riscul implicarii lor intr-o serie de discutii in contradictoriu. Daca vor cadea prada provocarilor s-ar putea sa se intoarca de pe campul de bataie cu imaginea usor sifonata. Soarele se aflain cuadratura cu Marte, planeta razboiului, iar cuadratura nu este cel mai confortabil aspect astral al perioadei. Cel mai intelept este sa foloseasca arta comunicarii si sa nu raspunda provocarilor unor persoane mult prea agresive deoarece, asa cum am mai si spus, dintr-o confruntare mai involburata s-ar putea sa aiba doar de suferit.

Dupa data de 20 octombrie lucrurile vor incerca cat de cat sa intre in matca lor. Mercur, planeta comunicarii, va intra in semnul Scorpionului si nativii Gemeni vor fi cuprinsi brusc, catre sfarsitul lunii, de secretomanie. Vor fi mult mai atenti la detaliu, vor inmagazina mult mai usor informatiile legate de actiunile celor din jur si le vor pastra intr-o cutiuta secreta a mintii pentru a le putea extrage la momentul potrivit.

Dupa data de 25 octombrie si pana la sfarsitul lunii, nativii Gemeni se vor confrunta cu o multime de sentimente contradictorii. Luna, planeta emotiilor va face un aspect de opozitie cu planeta Marte, planeta energiei, dar si a modului in care reactionam in fata stresului, prin urmare, s-ar putea ca energia ce le curge prin vene sa fie mult mai mare decat cantitatea de emotii pe care acesti nativi si-o pot asuma. Atentie la promisiunile pe care le faceti catre sfarsitul lunii deoarece s-ar putea ca acestea sa aiba o durata mai extinsa de realizare, spre dezamagirea celor din jur. Cel mai intelept ar fi ca sfarsitul lunii octombrie sa ii gaseasca pe nativii Gemeni implicati in activitati de rutina, stim ca rutina nu le face cea mai mare placere dar e mai intelept asa, si sa nu isi asume indatoriri pe care nu le-ar putea duce la indeplinire. Este o perioada buna pentru a-si pune in ordine gandurile, pentru a se ocupa putin de sanatatea personala, de a face eventual unele analize sau o vizita la medic si pentru a se pregati de trecerea la iarna.

Rac

Primele zile ale lunii octombrie vor fi destul de reci din perspectiva emotionala si pentru gustul Racilor. Cu toate acestea, nu vor fi zile neplacute. Le recomandam acestora, pana pe data de 7 octombrie, sa profite de aceasta stabilitate emotionala, pentru a reintari vechi legaturi de prietenie, pentru a sprijini pe cei aflati in nevoie, pentru a se face folositori fata de cei din jur.

Pe data de 7 octombrie Luna Noua intra in Balanta, aducand echilibrul atat de dorit si cautat de nativii Rac. In plus, s-ar putea sa le aduca si ceva chef de aventura, de distractii, de mers la petreceri si de socializat. Dat fiind ca Racul este un element atat de greu de dinamizat, de scos din casa, luna octombrie este o luna potrivita pentru acestia sa incerce sa treaca dincolo de usa ,,cetatii proprii" si sa se arunce in valtoarea vietii mult mai mult decat de obicei. Le recomandam sa profite de aceasta Luna Noua in Balanta si sa invete lucruri noi, sa imbratiseze toate oportunitatile ce li se ivesc in cale, sa puna in practica anumite proiecte sociale pe care le aveau in cap de ceva timp.

Pe data de 8 octombrie, imediat dupa intrarea Lunii in Balanta, Venus, guvernatoarea Balantei, planeta frumosului si a modului in care ne raportam la bani, va intra in retrogradare in semnul Scorpionului. Scorpionul, asemeni Racului, este un semn de apa, si din acest motiv nativii Raci s-ar putea sa simta intens acest retrograd.

Astfel, vor avea ocazia sa puna ordine in relatiile lor, si chiar daca nativii Rac nu sunt pregatiti, de regula, sa faca ei primul pas in cazul unei despartiri, s-ar putea ca de aceasta data astrele sa puan umarul si sa-i sprijine sa iasa dintr-o relatie viciata, stresanta, obositoare. De multe ori, persoanele aflate sub influenta tranzitului lui Venus retrograd nu trebuie sa se panicheze cand aud acest eveniment astrologic, ci sa profite la maxim de oportunitatea de a face curatenie in domeniul sentimental, dar si financiar. Racii vor putea sa isi recapete unele investitii si, in cazul in care anumite persoane au facut datorii sau au luat bani de la nativii Rac, a sosit vremea scadentei in care vor trebui sa isi plateasca obligatiile fata de acestia.

Dupa data de 12 octombrie, nativii Rac vor face un pas inapoi si vor lasa viata sa ocupe scena. Lucrurile se vor intampla de la sine si acestia se vor bucura de noi oportunitati sau de sprijinul unor persoane influente ce ii vor ajuta in proiectele pe care le demareaza. Acest sprijin s-ar putea sa ii ia putin pe nepregatite, insa, incetul cu incetul, vor constientiza faptul ca sunt importanti, ca au rolul lor in angrenajul social si ca li se cuvine ceea ce se intampla.

Dupa data de 18 octombrie si pana pe 20 le recomandam nativilor Rac sa tina cont de instinctele pe care le au. S-ar putea sa fie aruncati in tot felul de situatii limita in care vor trebui sa isi testeze rabdarea, puterea de indurare si rezistenta, insa, daca isi vor pastra cumpatul, vor iesi cu bine din acestea.

Pe data de 23 octombrie Luna Noua va intra in Berbec, putin cam prea repede pentru gustul Racilor, destul de inceti si axati pe analiza profunda a situatiilor. Racii vor privi neputincioasi cum lucrurile se accelereaza in jurul lor si dacapa pana acum nu au fost in stare sa ia o decizie hotarata privind viata sau cariera lor, de data aceasta Luna in Berbec le va trage un sut constructiv ce ii va pune pe linia de plutire. Fie ca vor, fie ca nu vor, lucrurile se vor finaliza intr-un mod alert si intr-un fel este bine deoarece, in sfarsit, Racii vor putea rasufla usurati ca s-a incheiat o perioada destul de tensionata pentru ei.

Sfarsitul lunii octombrie ii va gasi pe nativii Raci cuprinsi de simt artistic. S-ar putea sa achizitioneze unele obiecte de arta sau sa arate mai mult interes fata de acets domeniu. Sfarsitul lunii octombrie ii gaseste pe Raci mai linistiti, mai impacati cu sine si multumiti ca si-au incheiat unele proiecte in aceasta luna.

Leu

Nativii Leu vor incepe luna octombrie in forta, iar aceasta stare de energie ii va insoti pana pe data de 7 octombrie. In prima saptamana, poate ca lucrurile nu sunt ajustate asa cum si-ar dori Leii, nu se desfasoara in ritmul pe care acestia si-l doresc, insa energia de care vor da dovada va compensa din plin aceste elemente. Le recomandam, totusi, sa stie exact ce doresc, sa isi cunoasca obiectivele si sa aiba un plan de actiune deoarece lucrurile s-ar putea precipita. Pot fi pusi in situatia sa trebuiasca sa dea un raspuns mult mai rapid decat anticipasera.

Pe data de 7 octombrie Luna Noua intra in semnul Balantei. Pentru o zodie de foc precum Leul acest element astrologic este binevenit deoarece Luna, planeta emotiilor, intra intr-o zodie a echilibrului. Nativii Leu vor putea sa isi ajusteze sentimentele, sa dea dovada de mai mult discernamant si sa nu se mai arunce in actiuni pripite si necugetate. Cu toate acestea, Luna in Balanta le va mai aduce si gustul pentru socializare, pentru a iesi pe scena vietii si a sta cat mai mult in lumina reflectoarelor, intarind gradul de teatralitate cu care multi au invatat ca pot aborda viata.

Pe data de 8 octombrie se produce un alt element astrologic, si anume intrarea in retrogradare a planetei Venus. Planeta Venus este planeta iubirii, planeta frumosului dar si a modului in care ne raportam la finante, iar in Scorpion va aduce putin ordine in viata personala aLeilor. Acestia vor trebui sa ia o hotarare importanta privind viata de cuplu, iar luna octombrie va reprezenta un moment in care vor sti cu exactitate ce doresc sa faca, ce pretind de la partener si daca vor fi dispusi sa mai continue relatia sau nu. Nu le recomandam nativlor Lei, incepand cu data de 8 octombrie si pana la sfarsitul lunii, sa faca imprumuturi sau sa imprumute bani celor din jur deoarece s-ar putea, datorita detrimentului adus de Venus in retrogradare, sa intre in tot felul de complicatii financiare ce nu se vor rezolva de la sine.

Dupa data de 15 octombrie, nativii Leu s-ar putea sa resimta stresul ultimei perioade in plan fizic. Sanatatea, asadar, le-ar putea da ceva batai de cap, s-ar putea sa se lupte cu hipertensiune sau chiar si cu o gripa. Este important sa consulte un medic, sa faca anumite analiza, apoi sa incerce, pe cat posibil, sa adopte un regim de viata mai sanatos. Vor trebui sa reintre in rutina zilnica si sa mai incetineasca ritmul in care doresc sa isi rezolve problemele. Aceste demersuri vor fi incununate de succes deoarece alaturi le vor sta prieteni si rudele apropiate care ii vor incuraja in fiecare pas pe care il vor face in aceasta directie.

Pe 20 octombrie nativii Leu vor invata o lectie importanta: aveti grija ce va doriti pentru ca s-ar putea intampla. In cazul in care au avut o atitdine mai putin optimista, lucrurile vor merge in directia dificultatilor si blocajelor. Daca vor avea o atitudine optimista si increzatoare, in viitor vor fi surprinsi sa constate cum usile se deschid in calea lor una dupa alta si vor primi ajutor din directii din care se asteptau mai putin. Sfarsitul lunii octombrie, dupa cum am mai spus, ii va prinde pe nativii Leu foarte empatici si cu abilitati de a atrage asupra lor binele sau stresul, in functie de atitudinea pe care o adopta. Din acest motiv, le recomandam nativilor Leu sa nu dea inapoi in fata primului obstacol, sa se inarmeze cu curaj si cu rabdare si cu siguranta ca vor reusi sa il escaladeze si sa ajunga la destinatie.

Dupa data de 25 octombrie, nativii Leu vor avea capacitatea de a se mobiliza, de a se restructura si de a pune in practica proiectele pe care le au. S-ar putea sa se ciocneasca de un contracanditat, de un adversar, insa nu ne facem probleme din acest motiv deoarece nativii Leu sunt niste luptatori innascuti care stiu sa isi atinga obiectivele atunci cand isi propun acest lucru.

Fecioara

Nativii Fecioara vor resimti intens inceputul lunii octombrie. Vorbim aici din perspectiva unui nou inceput, a unui ciclu care se incheie si inceperea altuia. Putem spune, astfel, ca luna octombrie, pentru nativii Fecioara, reprezinta momentul in care se separa graul de neghina, cand se vor pune punct conjuncturilor neprofitabile si nativii se vor axa pe un nou drum, plini de incredere. Desigur, acest drum implica si o doza mai mare de curaj pentru ca nu este usor sa lasi in urma vechile obiceiuri si sa adopti altele noi, insa, daca vor avea increderea necesara, determinarea va veni de la sine, iar apoi lucrurile vor curge incetul cu incetul tot mai bine.

Pe data de 7 octombrie Luna Noua intra in semnul Balantei. Acest aspect astral ii va ajuta pe nativii Fecioara in demersurile lor vizand schimbarea. Balanta le va aduce echilibrul si capacitatea de a judeca fara patima actiunile ce urmeaza sa le interprinda.

Pe data de 8 octombrie Venus, planeta iubirii si a finantelor, intra in miscare retrograda in semnul Scorpionului. Unii nativi Fecioara vor resimti aceasta retrogradare, fiind fortati sa puna ordine in viata sentimentala sau cea financiara. Unii dintre ei, presati fiind de lipsa acuta a finantelor, s-ar putea sa apeleze la cunostinte pentru a-si mai umple portofelul, insa in perioada retrogradarii lui Venus imprumuturile nu sunt cea mai inteleapta alegere oricat de dificila ar fi situatia, deoarece ii poate constrange pe acestia, le poate limita libertatea de miscare. Chiar daca sunt luate aceste imprumuturi, la un moment dat vor trebui returnate, asa incat e mai intelept sa se gandeasca bine daca vor sa intreprinda aceste actiuni.

Dupa data de 12 octombrie, nativii Fecioara se vor bucura de o intuitie remarcabila si aceasta intuitie ii va favoriza in domeniul comunicarii. Vor sti ce sa spuna, cat sa spuna si mai ales vor reusi sa capteze atentia celor din jur, putand astfel exprima puncte de vedere pe care alta data le-ar fi tinut doar pentru ei.

Dupa data de 15 octombrie, le recomandam nativilor Fecioara sa fie precauti, sa nu creada chiar tot ce li se spune, deoarece s-ar putea sa se ciocneasca de unele persoane care, cuprinse de mania grandomaniei, se vor lauda, vor spune ca fara ei Universul nu se invarte si daca dau peste niste Fecioare mai credule s-ar putea ca acestea din urma sa cada in plasa propriei lor lipse de maturitate. Prin urmare, pana pe 20 octombrie, dragi nativi Fecioara nu va implicati in proiecte care sunt foarte facile la prima vedere si care promit sa aduca venituri foarte mari. Cel mai intelept ar fi sa va limitati la sfera dumneavoastra de actiune, la rutina de zi cu zi si astfel veti evita combinatii periculoase.

Dupa data de 25 octombrie si pana la sfarsitul lunii va fi favorizata comunicarea. Astfel, nativii Fecioara vor putea sa primeasca vesti din strainatate sau sa faca proiecte de plecat in strainatate, fie la munca, fie la studiu, oricum ar fi discutiile legate de calatoria peste hotare vor fi foarte favorizate catre sfarsitul lunii.

In concluzie, putem spune ca luna octombrie este o luna foarte importanta pentru nativii Fecioara deoarece, in primul rand, vor trece la o curatenie generala in viata particulara, vor renunta la relatii impovaratoare, vor adopta drumuri noi si le recomandam precautie in aceasta luna in privinta investitiilor sau asocierilor cu persoane guralive care vorbesc mult si fac putin.

Balanta

In primele sapte zile ale lunii octombrie, promisiunile si proiectele de lunga durata nu sunt avantajate. Fie vor aparea piedici neasteptate, fie cei care promit unele lucruri nu se mai tin de cuvant, cert este ca recomandam Balantelor ca pana pe data de 7 octombrie sa se abtina sa fac proiecte de mare anvergura deoarece risca sa arunce in vant si timp si bani si rabdare.

Pe data de 7 octombrie lucrurile se intorc in favoarea acestor nativi. Astfel, Luna Noua intra in semnul lor zodiacal, in Balanta, aducand echilibru, aducand energie si o deschidere catre noi abordari ale proiectelor de viitor.

Pe data de 8 octombrie se produce un alt eveniment astrologic intrarea guvernatorului zodiei Balantei, Venus, in retrogradare in semnul Scorpionului. Din punct de vedere amoros si din punct de vedere al finantelor Balantele vor trebui sa ia unele decizii importante pe intreaga perioada a retrogradarii planetei Venus. Astfel, vor avea oportunitatea sa se reinventeze, sa descopere noi profunzimi ale rezistentei emotionale caci, sa nu uitam, Scorpionul este probabil una din cele mai emotionale zodii care stie sa pastrunda pana dincolo de masca de protectie emotionala a fiecaruia dintre noi.

Dupa data de 10 octombrie, nativii Balanta se pot confrunta, pana pe data de 15, cu o serie de deziluzii. Datorita faptului ca Luna, planeta emotiilor, face un aspect de cuadratura cu Neptun, planeta imaginatiei, acum a sosit momentul sa priveasca cruda realitate in fata si sa se repozitionaze sau sa isi reajusteze sistemul de valori. Pana pe data de 15 octombrie vor invata o lectie pretioasa, si anume aceea de a nu mai crede in promisiunile celor din jur, de a nu da ,,cioara din mana pe vrabia de pe gard". Nativii Balanta vor invata ca, atunci cand au un proiect personal, cel mai bine este sa il verifice ei pas cu pas sau macar sa il supravegheze.

Dupa data de 20 octombrie, capitolul emotional va intra din nou in mers echilibrat. Balantele vor face un efort de vointa, se vor scutura de greutatea problemelor prin care au trecut in ultimele doua saptamani, vor putea sa isi reajusteze obiectivele si vor beneficia din plin de sprijinul planetei norocului, Jupiter care le va da claritate si va lua de pe umerii lor patima cu care gandeau.

Pe 23 octombrie Luna Plina intra in semnul Berbecului. Se incheie o etapa destul de dificila emotional pentru Balante si acestea vor trece la o noua etapa de viata. Chiar daca lucrurile se vor precipita, chiar daca evenimentele se vor petrece mult mai repede decat de obicei, macar Balantele vor simti ca se misca ceva in viata lor, ca trebuie sa faca o schimbare, o intoarcere de pagina.

Dupa 25 octombrie si pana la sfarsitul lunii, Balantele vor trebui sa dea dovada de multa hotarare. In primul rand, vor trebui sa nu se implice in niciun fel de discutie sau controversa cu alte persoane. Provocari vor fi si daca vor uita acest sfat s-ar putea sa se angreneze intr-o lupta de lunga durata cu putini sorti de izbanda. Asadar, sfarsitul lunii octombrie va testa rabdarea Balantelor si capacitatea lor de echilibru.

Scorpion

Prima parte a lunii octombrie, primele sapte zile vor fi destul de confuze pentru nativii Scorpion. Cei din jur vor avea o mie si una de proiecte in derulare, insa, totusi, pentru intuitia Scorpionului, atat de patrunzatoare, aceasta atitudine nu este decat o masca. Sub aparenta liniste, Scorpionii vor putea intui ca in profunzime se duce o lupta pe viata si pe moarte. Poate ca viitorul pare putin intunecat pentru nativii Scorpion, insa, datorita farmecului personal si puterii de a lua decizii radicale, acestia vor reusi sa depaseasca orice provocare a destinului, Pe data de 7 octombrie, Luna Noua intra in Balanta, aducand noi posibilitati de afirmare, ocazii de a invata ceva nou si puterea de a lua decizii de viitor. S-ar putea ca portile sa fie deschise chiar de prieteni care, fie ca le vand Scorpionilor un pont, fie ii vor ajuta mult in demersurile lor.

Pe data de 8 octombrie se produce un alt eveniment astral, cand Venus, planeta frumosului si a modului in care ne raportam la finante, va intra in mers retrograd in semnul lor, al Scorpionului. Nativii Scorpion vor intra intr-o perioada cand vor petrece ceva timp regandind ce vor sa arate exteriorului, ce atitudine sa abordeze cu cei din jur. Daca li se vor aduce critici in urmatoarea perioada privind modul in care se comporta sau se manifesta ar trebui sa tina cont de ele si sa se reajusteze. Criticile nu sunt rauvoitoare, ci constructive, caci planeta Venus ii provoaca sa aduca o schimbare de atitudine.

Dupa data de 12 octombrie, nativii Scorpion vor trebui sa faca un pas inapoi, sa se relaxeze si sa lase lucrurile sa se intample. Evenimentele care incep acum vor beneficia de un sprijin astral suplimentar si chiar daca nu se desfasoara cu viteza cu care ei si-ar dori, ei vor vedea ca, de fapt, fundatiile care se pun in aceasta perioada vor fi rezistente.

Dupa data de 20 octombrie Mercur, planeta comunicarii, intra in semnul Scorpionului. Pentru urmatoarele saptamani secretomania va tine capul de afis al evenimentelor si nativii Scorpion, chiar si cei mai aerieni sau neimplicati in problemele sociale vor fi surprinsi sa constate ca brusc devin mai atenti cu cei din jur si se focalizeaza mai mult pe mesajul pe care acestia vor sa-l transmita.

Pe data de 23 octombrie se incheie un ciclu si Luna plina intra in semnul Berbecului. Brusc, lucrurile se vor precipita, peste noapte Scorpionii vor fi pusi in ipostaza de a lua decizii importante, radicale si de lunga durata. Aceasta stare de lucru s-ar putea sa ii destabilizeze din punct de vedere emotional, caci Scorpionul este un semn care isi calculeaza cu foarte mare atentie pasul urmator. Probabil tocmai si aceasta atitudine trebuie luata in calcul, aceea de a gandi repede si de a emite la fel de repede, iar Scorpionii vor face o adevarata echilibristica emotionala printre decizii importante pe intreg parcursul sfarsitului lunii octombrie.

Dupa data de 26 octombrie si pana la sfarsitul lunii, nativii Scorpion vor resimti intens stresul si agitatia ultimei perioade. Poate ca emotional sunt capabili sa o mai duca multa vreme in ritmul acesta, insa corpul isi cere si el, la randul sau, drepturile,prin urmare va recomandam dragi nativi Scorpion sa faceti un examen medical complet la sfarsitul lunii octombrie. Uneori este mai bine sa prevenim decat sa vindecam.

Sagetator

Dragi nativi Sagetator, veti avea senzatia, in primele sapte zile ale lunii octombrie, ca exista ceva care va sprijina. Numiti-l destin, numiti-l soarta, numiti-l Dumnezeu, cert este ca lucrurile se intampla si merg in directia buna. Chiar daca in ultima perioada ati cazut in depresie si va faceati griji de viitor, ei bine, se pare ca astrele va demonstreaza contrariul. Putina incredere, putina speranta si mult optimism sunt ingredientele potiunii magice care, in sfarsit, a facut sa se deblocheze rotitele destinului.

Pe data de 7 octombrie Luna Noua intra in semnul Balantei, deschizand o noua poarta catre progres, catre stabilitate, catre capacitatea de a invata ceva nou si catre lumea artistica. Sagetatorii vor simti intens in aceasta perioada cum sunt preocupati de frumos, de modul cu arata, cum se imbraca si cum se comporta in societate.

Un alt eveniment astral urmeaza pe data de 8 octombrie cand Venus, planeta frumosului, planeta finantelor, intra in retrogradare in semnul Scorpionului. Venus ii va invata pe Sagetatori o lectie importanta: sa nu ii ia in serios pe cei din jur si sa nu se increada in evolutia evenimentelor care urmeaza. Sagetatorii vor trebui sa depuna o munca asidua pentru mentinerea vechilor relatii si pentru cimentarea celor noi. Prin urmare, acest tranzit al lui Venus retrograd ii va face sa se increada mai mult in propriile forte, sa nu conteze pe nimeni si sa reactiveze prieteniile vechi, axandu-se in acelasi timp si pe noile cunostinte.

Dupa data de 15 octombrie si pana pe 20, nativii Sagetator vor simti intens magia nisipurilor miscatoare. Li se va parea ca orice fac se misca cu multa incetineala, ca exista o mie si una de piedici in calea lor, insa, de fapt, lucrurile nu stau asa. Pur si simplu astrele ii impiedica sa ia decizii pripite, sa se arunce cu capul inainte si ii feresc de consecinte nedorite ale unor actiuni prost gandite. Asadar, chiar daca aceste zile vi se vor parea o adevarat tortura, la sfarsit veti constata ca totul a fost spre binele dumneavoastra.

Pe data de 23 octombrie Luna plina intra in semnul Berbecului, incheind un ciclu. Brusc, evenimentele se vor precipita si nativii Sagetator vor iesi din amorteala in care intrasera in ultima perioada. Berbecul este asemeni lor o zodie de foc, asadar, Luna plina ii va avantaja din plin mai ales la capitolul familie, relatii interumane, afaceri si decorarea caminului.

Sfarsitul lunii octombrie ii gaseste pe nativii Sagetator cu chef de duca. Poate ca viitorul nu este colorat in noantele cele mai vesele, poate ca planeaza grija zilei de maine si a modului in care vor intra banii in conturile lor, insa, cu siguranta, nativii Sagetator vor simti nevoia acuta de a se detensiona plecand departe de probleme si de cei din jur. Chiar daca acest lucru nu este posibil la nivel fizic datorita unor probleme financiare cu care se vor confrunta Sagetatorii la sfarsitul acestei luni, macar vor putea sa se retraga in intimitatea camerei si mediteze sau sa se relaxeze in compania celor dragi sau urmarind un film buna sau iesind la aer.

Asadar, la sfarsitul lunii octombrie, nativii Sagetator vor trebui sa faca un efort de vointa pentru a evita intrarea si caderea intr-o depresie de lunga durata, gasindu-si noi preocupari si noi activitati.

Capricorn

In primele zile ale lunii octombrie, nativii Capricorn vor beneficia de sprijinul deosebit al planetei emotiilor, Luna, si al planetei Venus, planeta frumosului dar si a modului in care ne raportam la finante, a strategiilor pe care le cladim pentru a ne imbogati contul bancar. Astfel, Capricornii vor sti ce vor si vor beneficia si de oportunitatile necesare pentru a obtine ceea ce isi propun. Vor trebui sa invete insa sa se adapteze lucrului in echipa si sa permita si celor din jur sa ia initiativa, ba chiar sa se afle la carma echipei. Nativii Capricorn sunt manageri innascuti, sunt lideri recunoscuti, iar scopul lor este acela de a se afirma prin coordonarea celor din jur. Ei bine, pana pe 7 octombrie, nativii Capricorn vor trebui sa faca un pas inapoi, sa ii lase si pe ceilalti sa se afirme, tocmai pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Pe data de 7 octombrie Luna noua intra in semnul Balantei. Balanta le va aduce echilibru, ii va pondera emotional si le va mangaia egoul ranit de faptul ca nu sunt remarcati de catre cei din jur. In acelasi timp, Luna Noua ii va ajuta sa se reorganizeze si sa isi stabileasca prioritatile pentru ca va urma o perioada in care vor avea de luat unele decizii importante.

Pe data de 8 octombrie, Venus, planeta frumosului si a modului in care ne raportam la finante va intra in mers retrograd in semnul Scorpionului. Nu vor fi avantajate planurile de anvergura si idealurile marete pentru ca vor fi greu de atins si dificil de pus in practica. Aceasta retrogradare a lui Venus ii va face sa stabileasca clar granita dintre a vrea si a putea si le va testa increderea in sine si in viitor. Vor trebui sa se focalizeze si sa faca apel la entuziasm pentru a continua in proiectele pe care le au. De fapt, chiar daca situatia pare destul de intunecata si trista, in realitate, acest tranzit ii provoaca sa aiba mai mult curaj in propriile forte.

Dupa data de 15 octombrie, nativii Capricorn vor deborda de energie. Mercur, planeta comunicarii si a negocierii se va afla in conjunctie, se va suprapune peste Soare, oferindu-le energie mentala ridicata, energie fizica si putere de convingere. Astfel, cu cei din jur deschisi si dornici sa ii sprijine, nativii Capricor vor putea sa isi suflece manecile si sa treaca la treaba dupa data de 21 octombrie.

Urmatoarea perioada, sfarsitul lunii octombrie, va reprezenta pentru nativii Capricorn o perioada buna pentru punerea in practica a proiectelor de viitor, insa le recomandam sa nu se complice cu proiecte dificile, alambicate, care sa necesite o multime de acte, o multime de semnaturi. Vor trebui sa aleaga drumul mai drept, drumul clar, drumul pe care vor putea sa isi exprime punctul de vedere fara a face prea multe compromisuri. In cazul in care vor trebui sa astepte mila celor din jur sau sa conteze prea mult pe sprijinul acestora, nativii Capricorn se vor trezi legati la maini si la picioare, depinzand prea mult de ceilalti si gasind mult prea putina satisfactie in ceea ce doresc sa intreprinda.

De asemenea, dupa data de 25 octombrie si pana la sfarsitul lunii, recomandam nativilor Capricorn sa nu aplece urechea la zvonuri si sa nu se increada in promisiunile celorlalti deoarece s-ar putea sa se abuzeze de ei si sa fie folositi pentru indeplinirea scopurilor altora. Daca vor vedea ca se intensifica rugamintile si presiunile nativii Capricorn ar fi intelepti sa se retraga si sa priveasca din exterior campul de bataie deoarece, daca se angreneaza intr-o lupta de interese, sorti de izbanda s-ar putea sa nu fie in favoarea lor.

Varsator

Primele zile ale lunii octombrie vor fi marcate de nesigranta profunda pentru nativii Varsator. Acestia s-ar putea sa se intimideze in fata provocarilor si sa se retraga in lumea lor interioara. Nu le recomandam confruntarile deschise, ci mai degraba sa adopte o atitudine defensiva, putand sa isi faca o imagine de ansamblu a intregii situatii si abia apoi sa actioneze.

Pe data de 7 octombrie Lun Noua intra in Balanta. Balanta, fiind un semn de aer la fel ca Varsatorul, ii va ajuta si ii va sprijini in a-si activa viata sociala, in a se bucura de noi oportunitati, mai ales in domeniul artistic. De asemenea, multi nativi Varsator vor avea o relatie speciala cu copiii, fie vor deveni parinti, fie copiii le vor aduce noi surse de bucurie, cert este ca prin inocenta copilului Varsatorul va descoperi in luna octombrie o noua dimensiune a personalitatii sale.

Pe data de 8 octombrie Venus intra in retrogradare. Venus, planeta iubirii, planeta modului in care ne raportam la finante, va fi retrograda in semnul Scorpionului. Varsatorii vor resimti intens aceasta retrogradare la capitolul viata de zi cu zi. Micile necesitati ale rutinei zilnice vor fi resimtite intens, fie prin incapacitatea Varsatorului de a se adapta unui mers liniar al lucrurilor fara multe inovatii, fie datorita unor constrangeri financiare. La capitolul serviciu lucrurile vor bate pasul pe loc, element ce va induce o stare de frustrare acestor nativi. Dupa data de 10 octombrie nativii Varsator vor simti intens cum emotiile e stabilizeaza idn ce in ce mai mult. Luna, planeta comunicarii, face un aspect de trigon, aspect superbenefic cu Jupiter, planeta norocului. Prin urmare, bazele proiectelor viitoare care se pun in aceasta perioada vor fi stabile si sigure, iar nativii Varsator vor beneficia, pana pe data de 15 octombrie de sprijinul unor persoane aflate in pozitie de conducere.

Dupa data de 16 octombrie, nativii Varsator risca sa devina mult mai combativi decat ne-am obisnuit cu ei in mod normal. Conflictele vor rasari la fiecare pas, iar acestia, deja stresati de anumite probleme cotidiene, s-ar putea sa raspunda mult mai agresiv decat de obicei acestor provocari, cauzand un disconfort emotional pronuntat. Cel mai intelept ar fi sa faca apel la rabdarea proverbiala cu care ne-au obisnuit si sa nu se implice in batalii pe care nu le pot duce pana la capat.

Pe data de 23 octombrie se incheie un ciclu prin intrarea Lunii pline in semnul Berbecului. Berbecul este o zodie care se impaca foarte bine cu cea a Varsatorului tocmai pentru ca nu isi incalca unul altuia granitele pe care le-au stabilit. Luna plina va aduce energie suplimentara Varsatorilor si acestia se vor bucura de compania placuta a prietenilor, de degustarea unor alimente deosebite, exotice si de socializare.

Dupa data de 23 otombrie nativii Varsator vor avea o viata sociala tot mai intensa, vor cunoaste oameni noi, vor fi pusi in situatii noi. Vor constata, totusi, ca satisfactia vine in momentul in care lasa lucrurile sa mearga de la sine, fara sa incerce sa forteze nota sau sa grabeasca evenimentele.

Sfarsitul lunii octombrie ii gaseste pe nativii Varsator mai relaxati si mai impacati cu ideea de a accepta si rutina in viata proprie. In sfarsit, dupa data de 25 octombrie, se vor focaliza pe proiecte personale la locul de munca, lucru care le poate aduce unora dintre Varsatori o sporirea a finantelor, o imbunatatire a aspectului material al vietii.

Pesti

In luna octombrie, in prima saptamana a acestei luni, nativii Pesti vor invata eficacitatea unui dicton: "Cere si ti se va da. Bate si ti se va deschide". Prin urmare, acesti nativi vor beneficia de sprijin suplimentar numai daca il vor solicita. Primele sapte zile ale lunii octombrie sunt un moment potrivit pentru a-si folosi din plin creativitatea si pentru a da nastere unor idei inovatoare, deosebite.

Dupa data de 7 octombrie, cand Luna Noua intra in semnul Balantei, nativii Pesti vor avea ocazia sa treaca la fapte si sa le si puna in practica. Aceasta Luna Noua in Balanta de e 7 octombrie le aduce noi elemente interesante in viata lor relationala. Balanta este semnul relationarii, prin urmare nativii Pesti se vor simti invadati de-a dreptul de un influx de emotie continuu. Vor fi stralucitori, vor sari in ochii celor din jur si s-a putea sa li se raspunda pe masura. Luna octombrie este o luna buna pentru nativii Pesti singuri sa isi caute un partener.

Pe data de 8 octombrie, Venus, planeta iubirii, a dragostei, retrogradeaza in semnul Scorpionului. Cel mai intens vor resimti aceasta perioada nativii Pesti implicati in relatii, deoarece acum este momentul curateniei, cand vor putea trasa noi limite, noi dimensiuni ale relatiei, vor putea emite pretentii si stabili hotare. In cazul in care sunt implicati in relatii neproductive acum este momentul sa le puna capat.

Dupa data de 10 octombrie si pana pe 20, nativii Pesti vor trebui sa se lupte din plin cu imaginatia care le va juca feste. Persoane pe care le cred binevoitoare nu se vor dovedi in final decat niste profitori care incearca sa se foloseasca de buna-credinta a nativilor Pesti in folosul propriu. De asemenea, nesiguranta si transformarile bruste de situatie vor condimenta destul de acid perioada jumatatii lunii octombrie.

Dupa data de 23 octombrie, cand Luna plina intra in semnul Berbecului, putem rasufla usurati pentru ca se incheie o perioada stresanta, se pune punct unei situatii dificile si se trece la un nou nivel. Pestii vor fi mai incisivi, vor dori sa iasa mai mult in fata si se pare ca astrele vor conspira in aceasta directie, in directia afirmarii de sine. Dupa data de 25 octombrie, nativii Pesti vor simti cu multa intenitate necesitatea de a comunica cu cei din jur. Este momentul potrivit, dupa aceasta data, sa se incheie noi contracte si sa se reanalizeze vechi intelegeri, vechi acorduri si sa le reinnoiasca.

Dupa data de 26 octombrie si pana la sfarsitul lunii, nativii Pesti vor pedala cu vantul in spate si vor fi surprinsi de facilitatea cu care se rezolva unele probleme care, in mod normal, ar fi trenat multa vreme. Este o perioada buna pentru a reintari legaturi de prietenie dar si de a beneficia de sprijinul unor protectori inalti. Chiar daca la aspectul financiar urmatoarele luni vor fi destul de ponosite, nativii Pesti vor trebui sa isi mentina moralul ridicat si sa nu cada in depresie. Este o situatie complicata pentru acesti nativi, insa, cu rabdare, daca vor reusi sa intocmeasca un plan de rezerva in care sa reduca cheltuielile si sa se axeze mai mult pe economii, vor vedea ca lucrurile, incetul cu incetul, daca nu se vor rezolva macar vor intra pe un fagas cat de cat mai relaxant.

Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi