Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Ancorati-va in suflet si in lumina divina ! Bucurati-va de Piramida de Apa !

Suntem in miezul unor vremuri cu adevarat magice din punct de vedere energetic. Cerul ne bucura cu aspecte astrale a caror influenta ne stimuleaza in procesul dezvoltarii noastre personale intr-un mod deosebit. Este vorba despre piramida pe semne de apa, formata de cele trei planete: Jupiter (in tranzit prin semnul Racului), Saturn (in tranzit prin semnul Scorpionului) si Neptun (in tranzit prin semnul Pestilor), care se perfecteaza in perioada 17-19 iulie 2013.

Colaborarea Saturn-Neptun  pe semnele de apa a inceput inca de anul trecut, cand aspectul de trigon dintre cele doua planete s-a format pe 11 octombrie 2012, cu Saturn in mers direct (abia intrat in semnul Scorpionului) si cu Neptun pe finalul perioadei de mers aparent retrograd, chiar pe primul grad din semnul Pestilor.  Atunci a inceput practic o etapa importanta a aventurii noastre pe calea descifrarii mecanismelor proceselor intuitive.

Cum s-a scris scenariul piramidei

Totul s-a derulat mai mult sau mai putin intens si, mai mult sau mai putin vizibil, dupa cum s-au format si s-au reluat aspectele si dupa cum planetele au avut mers direct sau retrogtrad.
Mai intai prin trairea experientelor si recunoasterea lor, pe durata mersului aparent retrograd al planetei Neptun. Apoi prin observarea fenomenului si identificarea momentelor in care ne-am intalnit cu propria intuitie. Si in cele din urma, prin intelegerea mecanismeleor care stau la baza acestor procese, in perioada de mers aparent retrograd al planetei Saturn.

Fiecare dintre noi a experimentat dezvoltarea facultatilor intuitive precum si intelegerea utilitatii lor practice, in acele sectoare de viata pe care le tranziteaza, in harta natala, planetele Saturn si Neptun.

Aceasta perioada a fost foarte potrivita pentru redescoperirea si dezvoltarea conexiunii cu propriul suflet, cu aspectul spiritual al omului ce suntem, fiecare dintre noi. Am avut posibilitatea si nenumarate ocazii sa intelegem sensul iubirii neconditionate, prin traire constienta, prin alegeri personale.

Acum, interactiunea Saturn-Neptun este intregita de influenta planetei Jupiter, care aduce un sprijin suplimentar si, ne ajuta sa facem un salt in evolutia noastra, daca alegem asta.
Capacitatea noastra de a percepe potentialul pe care il avem si de a intelege cum il putem folosi poate atinge un nivel foarte inalt.

Maria Sa Jupiter intra in spectacol

Influenta jupiteriana amplifica nivelul de constientizare a acestui potential.
Suntem sustinuti, prin imbold si indrumare, sa facem alegeri constiente, bazandu-ne pe intelegerea mecanismului procesului intuitiv. De asemenea, descoperim motivatia spirituala care sta la baza alegerilor noastre si intelegem cum anume sa ne raportam la aceasta.

Si poate cel mai important lucru ar fi, acceptarea aspectului spiritual al omului. Fata in fata fiind cu latura noastra spirituala va fi destul de greu sa o mai negam. Cei care s-au acomodat deja cu propria lor constructie energetica pot realiza acum un salt evolutiv constient. Poate fi acum un timp al expansiunii constiintei noastre care, se poate ridica la un nivel despre care s-a povestit doar in carti si in filme.

Este important sa intelegem ca totul se deruleaza in zilele premergatoare fazei de Luna Plina in semnul Varsatorului, care se formeaza luni 22 iulie si, in momentul de maxim al energiilor colaborarii planetare se formeaza si trigonul Soare-Luna. Avem in fata un moment de inspiratie si creativitate maxima, care se naste pe un val energetic de intesitate maxima.
Unii dintre noi vor vedea imediat efectele acestor resetari energetice.
Altii le vor vedea mai tarziu sau unii poate niciodata.

Insa prezenta planetei Marte, catre sfarsitul saptamanii, in schema piramidei pe semnele de apa, alaturi de Jupiter, ne–ar putea sugera un moment de actiune in planul energetic, cu posibile efecte palpabile in planul fizic. Cei care sunt obisnuiti cu ceea ce numim lucrul energetic, sub orice forma, pot observa acum eficacitatea acestui mod de lucru.

Aruncati balastul energetic !

In acelasi timp, depasim un test al increderii in noi insine, un test al recunoasterii adevaratului crez interior care ne calauzeste in viata si prin care, compensam orice lipsa aparenta de protectie si de securitate. Primim darul astrelor acum, daca ne desprindem de tiparul care ne-ar incurca sa folosim darul. Primim si folosim potentialul acestui moment deosebit, in masura in care ne-am eliberat de orice forma de balast energetic (mental si emotional-afectiv) si in masura in care realizam aceasta eliberare cu toata convingerea, astfel incat sa vedem si efectele palpabile, in experientele noastre de viata.

In continuare, dupa desprinderea planetelor din aceasta configuratie, va ramane in functiune interactiune Jupiter-Saturn, in aspect de trigon cu toleranta admisibila (orb) pana spre sfarsitul lunii septembrie, cu ambele planete in mers direct. Apoi aspectul se dilueaza si reface la grad perfect pe 13 decembrie 2013, cu planeta Jupiter in mers aparent retrograd.
Cumva, ceea ce primim acum ca si potential, urmeaza a fi dezvoltat cu responsabilitate maxima, pana la intrarea planetei Jupiter in mers aparent retrograd, pe 8 noiembrie cand, vom intra intr-o perioada de reevaluare a modului in care am valorificat acest moment si tot ceea se declanseaza acum.

Interactiunea personala cu aceasta curgere energetica si informationala se realizeaza in ritmul optim al fiecaruia dintre noi; vom simti cumva, fiecare, si imboldul dar si indrumarea pentru a actiona in sensul curentului.

Invatati sa vasliti alaturi de valuri

Dar, este foarte important sa nu fortam mersul firesc al lucrurilor. Mai ales, este important sa nu incercam sa controlam aceste fluxuri energetice.
Este foarte important sa ne pastram gandirea limpede si constructiva.
Procesul de materializare se deruleaza foarte rapid acum.
Intentia urmeaza directia gandului, iar starea afectiva este mai importanta decat focalizarea mentala.

Cei care lucreaza cu puterea gandului si a meditatiei ar fi potrivit sa fie mai atenti la sursa cunoasterii, precum si la consecintele pe care le pot genera.
Eliberati-va de orice forma de negativitate si mai ales nu raspundeti negativitatii, decat cu lumina, daca va puteti pastra detasarea.

Este o saptamana foarte importanta, chiar daca este posibil sa nu vedem mare lucru, acum.
Dar, dupa aceasta saptamana, noi vom construi altfel viata noastra.
Este important sa ne conectam la natura, in orice mod cu putinta, in aer liber sau doar mental, sa nu folosim tehnici de meditatie daca nu suntem convinsi ca stim ce facem, sa nu interactionam cu instrumente energetice daca nu le cunoastem incarcatura.

Cel mai sanatos este sa ne ancoram in suflet si in lumina divina

Urmeaza sa constientizam inspiratia acestor timpuri si sa o aducem in planul concret, prin ideea, solutia, indemnul care sa ne poarte catre rezultatul potrivit pentru fiecare.

Spuneam la inceputul anului ca “vara anului 2013 poate reprezenta un pasaj astral care ne deschide tuturor un nou capitol de viata : Spiritualitatea practica. Vom alege sau nu, sa folosim constient capacitatile noastre spirituale”.

Eu cred ca am ajuns in acel punct in care incepem practica spirituala ca mod curent de viata, la nivel global, la nivelul micii si marii comunitati.

Mai avem doar sa alegem sa facem asta.

Cu Anca Tautu puteti sta de vorba si aici : http://astromercur.blogspot.ro/.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi