Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Ritmuri astrale Echinoctiul de toamna

Echilibru, acesta este cuvantul care caracterizeaza echinoctiul de toamna. Evenimentul marcheaza echilibrul delicat si semnificativ intre lumina si intuneric, masculinitate si feminitate, spirit si materie. Este una dintre cele mai potrivite perioade ale anului pentru intelege trairea din perspectiva mortii si renasterii.

De echinoctiul de toamna se leaga multe practici si obiceiuri. Este momentul in care culegem ce am semanat peste an, in care vietatile incep sa se ascunda in pamant ori sa-si puna la punct barlogul. In mitologia greaca, toamna incepe odata cu intoarcerea zeitei Persefona in lumea subpamanteana a sotului ei Hades.

La echinoctiul de toamna, ziua este egal cu noaptea, lucru care defineste echilibrul perfect.

Despre importanta acestui moment vom discuta la cea de-a doua editie a Simpozionului National Ritmuri Astrale, care va avea loc la Iasi pe 21 si 22 septembrie 2013.

Vom trece in revista perioada parcursa de la prima intalnire, gazduita de cel mai mare oras al Moldovei la echinoctiul de primavara, si ne vom face planuri pentru urmatoarea perioada.

La editia anterioara ne-am bucurat de prezenta multor specialisti, care ne-au impartasit multe informatii utile in viata de zi cu zi.

Asadar, astrologi din Romania si pasionati ai acestei stiinte, va dam intalnire la Iasi ca sa celebram impreuna Echinoctiul de toamna.

Evenimentul este organizat de Cabinetul de astrologie „Astro Mercur” si Revista Glare.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi