Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Solstitiul de vara. Zodia Racului

Pe 21 iunie are loc solstitiul de vara. Soarele intra in zodia Racului, marcand inceputul verii din punct de vedere astrologic. Astazi este ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta a anului.

Intrarea Soarelui in zodia Racului ne indeamna sa ne indreptam atentia catre familie si sentimente, catre camin si protejarea celor dragi. Racul este un semn de apa, sensibil si intuitiv, guvernat de Luna. Cum se va simti oare Soarele cel puternic si stralucitor in domiciliul Lunii, delicata, timida si retrasa? Daca vom lua in considerare faptul ca Soarele este principiul masculin, iar Luna, cel feminin, vom intelege ca solstitiul de vara reface energia primordiala in plenitudinea sa, incearca sa recreeze un intreg. Din cele mai vechi timpuri oamenii si-au dat seama de importanta acestui lucru si au celebrat aceasta zi.

Anul acesta, Soarele este conjunct cu Jupiter din Gemeni si cu Lilith in Rac. Desi Soarele a depasit deja conjunctia exacta cu Jupiter, el este inca impulsionat de acesta din urma. Energia activata in aceasta zi este la nivel maxim. Solstitiul de vara se concretizeaza in actiune si determinare. Dorim sa facem mai mult, sa punem baze noi, sa miscam lucrurile, sa ne bucuram de viata.

Daca pana acum ne-am facut planuri, ne-am gandit si ne-am intrebat ce si cum sa facem (Soarele a fost in Gemeni), acum este momentul sa vedem daca aceste planuri se pliaza si pe structura noastra sufleteasca, daca suntem pregatiti si din punct de vedere emotional sa realizam ce ne-am propus(Soarele intra in Rac). Trebuie sa vorbim si cu cei apropiati noua, copii, parinti, parteneri si sa petrecem mai mult timp impreuna (Venus conjuct Mercur in Rac). Ca si activitati sunt recomandate iesirile cu familia in aer liber, la spectacole, concerte.

Vom avea insa grija cum sa ne exprimam sentimentele. Soarele este conjunct cu Lilith in Rac, poate interveni un abuz de autoritate emotional, fie din partea noastra asupra altora, fie dinspre altii spre noi. Ar fi bine sa avem grija sa nu cadem prada unui santaj emotional. Piramida pe semne de apa ce incepe sa se formeaza acum (Soare si Lilith in Rac, Saturn in Scorpion si Neptun in Pesti) vine insa sa ne ajute sa iesim din aceasta situatie. Sa ne lasam intuitia si experienta de viata sa se alieze si vom sti instinctiv ce cale sa alegem si cum sa iesim dintr-un blocaj sentimental. Situatia in care ne gasim acum ne-a dat mult de gandit in ultimul timp (Soarele vine din Gemeni), dar acum a sosit timpul sa actionam cu mintea pentru inima, sa aceptam si sufleteste schimbarea.

Cum anume se va produce acest proces? Raspunsul il gasim uitandu-ne la pozitia Lunii. Observam ca anul acesta Luna este in Scorpion, zodia intelegerii profunde a lucrurilor, a dezvaluirilor surprinzatoare, dar necesare. Poate ne este frica de ceva ascuns sau misterios, ceva care pana acum ne-a pus frana in exprimarea sentimentelor noastre, poate timiditatea ne-a impiedicat sa relationam , dar este momentul sa lasam toate aceste temeri in urma. Luna este in trigon cu Mercur si Venus in prima parte a zilei.

Sa incepem ziua alaturi de cei dragi, sa ne exprimam(Mercur) dragostea si aprecierea (Venus) sa ne deschidem sufletul in fata celor de langa noi (Luna). Nu trebuie sa pierdem acest moment, pentru ca in a doua parte a zilei tindem sa ne lasam inhibati de excesul de autoritate al celorlalti (Luna va trece in Sagetator in inconjunctie cu Soarele si Lilith), sa avem asteptari nerealiste de la cei dragi sau sa pierdem increderea in visurile noastre (Luna in Sagetator in careu cu Neptun).

Sintetizand, poate ca va fi nevoie sa redeschidem o rana mai veche (Chiron in careu cu Marte) pentru a reusi sa trecem din punct de vedere emotional peste ceea ce iese la lumina acum (Luna in scorpion), dar avem energia necesara (Soarele conjunct Jupiter) de a ne transforma, redescoperi si accepta sufletul si familia(Soarele in Rac). Avem aliati de nadejde (Venus conjunct Mercur in Rac), nu trebuie decat sa intelegem calea pe care  bines a o urmam (trigonul regal pe semne de apa format din Soare, Saturn si Neptun).

Poate ca ar fi bine ca in aceasta zi, asemeni oamenilor din vechime, sa adaugam un strop de magie si de sensibilitate in familia si in casa noastra. Sa ne deschidem inimile unul catre celalalt, sa ne acceptam reciproc asa cum suntem si sa ne iubim tocmai din cauza acestor motive. Sa ne cream propriul ritual pentru solstitiul de vara: flori in locul pietrelor de la Stonehenge, muzica preferata in locul incantatiilor magice, privirea celui drag in locul zanelor si a zeilor.


1

Comentarii:1


1# Scris de

tv online

in data de:

23/12/2013 20:43

Foarte curios. Cea ce am vazut pe pagina dvs. despre Revista Glare - Copiii nostri m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri. Va felicit pentru conceperea www.glaremagazine.ro, care e un site care merita distribuita.


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi