Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

De vorba cu Universul, în ziua Solstitiului de vara

Joi, 21 iunie, începând cu ora 18, Magazinul Diverta din Iulius Mall va gazdui o întâlnire prilejuita de ziua Solstitiului de Vara si dedicata pasionatilor de astrologie si psihologie.

Momentul marcheaza începutul verii astronomice si aduce cea mai lunga zi din an, urmata de cea mai scurta noapte. Daca în emisfera nordica, Solstitiul de vara are loc în jurul datei de 21 iunie, în emisfera sudica este plasat în jurul datei de 21 decembrie. Aceste fenomene astronomice sunt, în fapt, cele doua momente ale anului când Soarele se afla la cea mai mare sau cea mai mica înaltime fata de Ecuator.

De ziua Solstitiului de vara sunt legate foarte multe traditii. În satele românilor înca se mai aprind focuri pe dealuri. Încinsi cu împletituri din pelin, barbatii se rotesc în jurul focului, apoi arunca brâurile ca sa arda si sa alunge necazurile. Momentul este legat de strângerea recoltei si anunta o alta mare sarbatoare – Sânzienele.

Ritualuri dedicate Solstitiului se întâlnesc si la vechii celti, care serbau momentul între 20 si 23 iunie, aducând astfel multumiri zeitei Litha, care asigura bogatia si puterea.

Împreuna cu invitatii Clubului Diverta, astrologul Alexandra Coman va discuta despre aspectele formate de solstitiu, dar si despre implicatiile lor în viata noastra, inclusiv în plan mental. Aspectele psihologice vor fi deslusite de Niculina Gheorghita, care va vorbi despre puterea gândului în viata nostra.

"Gândurile creeaza realitatea", spun toti specialistii implicati în dezvoltarea personala, iar la întâlnirea din ziua Solstitiului de vara ne vom convinge de acest lucru.

La discutii sunt invitati psihologi, traineri, astrologi si toti cei care sunt pasionati de tainele Universului.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi