Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Astrologie

Astrologia, intre pasiune, interes si ocupatie - dialog cu Valeria Grigoras, Bucuresti

A treia editie a Simpozionului National de Astrologie, care va avea loc pe 22 si 23 martie la Iasi, la Palas, are invitati de marca. Printre ei si doamna Valeria Grigoras, astrolog. Cei interesati vor putea participa la consultatiile individuale pe care le va oferi in cadrul simpozionului.

-- Cum v-a atras  astrologia ? Ce v-a determinat sa studiat astrologia?

-- Cu trei planete in Casa 8, domeniul misterului, credeti-ma ca nu stiu de unde am aceasta atractie! Am senzatia ca este dintotdeauna. Tot ce imi amintesc este ca astrii au exercitat asa o fascinatie pentru mine incat, mica fiind, cand am auzit pentru prima oara poezia “La steaua” a lui Eminescu, am plans, nici eu nu stiu de ce. Am inceput insa sa o studiez la maturitate, considerand aceasta ca pe un cadou exceptional, acela de a ma ocupa tot timpul de ceea ce imi place atat de mult.

-- Cum ati descrie anul 2014, din punct de vedere astrologic?

-- Anul 2014 este unul extrem de tensionat. Este plin de cruci cosmice. Daca anul trecut am avut saptamani intregi sub influenta trigoanelor regale, anul 2014 acestea sunt extrem de rare. Poate ca este natural ca dupa prea multa stabilitate si asezare sa vina putina agitatie. In orice caz, eu opinez ca la sfarsitul anului acesta, foarte multe lucruri vor fi altfel decat erau de Revelion! Acum nu stiu daca vor fi mai bune sau mai rele. Am invatat ca nu exista harti astrale bune sau rele, ci exista doar astrograme care ne arata directia/directiile. Si acum directia este aceea a schimbarii. De noi depinde daca schimbam in bine sau in rau sau daca schimbam usor sau greu.

-- Cu ce altceva ati mai putea inlocui astrologia?

-- Astrologia este in aceeasi masura pasiune, interes si ocupatie (inca partiala, din pacate!). In afara de aceasta ma pasioneaza tot ce inseamna mister (repet, 3 planete in Casa 8). Alte pasiuni ar fi croitoria si tricotatul. Faceam inainte niste lucruri foarte frumoase si chiar am cochetat cu ideea de a-mi deschide un atelier de confectii: am ascendentul la limita dintre Fecioara si Balanta.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi