Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Beauty

" Atunci cand pielea sufera, trebuie sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa o tratam"

"Pielea este un mediu in care au loc o serie de schimburi intre corp si mediul extern, iar produsele utilizate la nivel cutanat trebuie sa intruneasca o serie de caracteristici: sa fie tolerate de piele, sa nu creeeze dezechilibre la nivelul pielii. In acest context, formularea si eficacitatea produselor sunt foarte importante". Despre toate aceste lucruri am stat de vorba cu dna Petronela Radu, reprezentant Medical Biodema pe zona Moldovei

-- De ce se pune atat de mult accent pe produse bazate pe substante organice 100% naturale? Este vital in ceea ce priveste ingrijirea corporala proprie?

-- Pielea este un mediu in care au loc o serie de schimburi intre corp si mediul extern, iar produsele utilizate la nivel cutanat trebuie sa intruneasca o serie de caracteristici: sa fie tolerate de piele, sa nu creeeze dezechilibre la nivelul pielii, etc. In acest context, formularea si eficacitatea produselor sunt foarte importante.

-- Care sunt responsabilitatile unei functii ca a dumneavoastra?

-- Destul de multe dar, din fericire, pe langa responsabilitati, functia de reprezentant medical imi ofera si o multime de satisfactii, insa cea mai importanta dintre toate este aceea de a invata consumatorii cum sa isi ajute pielea sa functioneze normal.

-- Cum vedeti industria cosmeticelor si a produselor de ingrijire in urmatorii 10 ani? Vom remarca vreo evolutie?

? In aceasta perioada, populatia este mai mult ca oricand atenta la calitate iar consumatorii de dermo-cosmetice, in special, sunt sensibili la eficacitate. Din aceasta perspectiva, perioada urmatoare va fi, cu siguranta, influentata de noi descoperiri si inovatii.

-- Ce are in plus Bioderma? Daca ar fi vorbiti despre cea mai importanta calitate care ar fi aceea?

-- Crearea si dezvoltarea tuturor produselor Bioderma au la baza o idee inovatoare " Atunci cand pielea sufera, trebuie sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa o tratam." Pornind de la aceasta idee a fondatorului Bioderma Jean Noel-Thorel, s-a ajuns la conceptul de BIOlogie DERMAtologica. Facand un rezumat, Bioderma inseamna utilizarea substantelor biologice, respectarea functiilor pielii si o stare perfecta de echilibru a pielii.

– Lucrati mult cu publicul si cu oameni foarte diferiti. Cum reusiti sa va apropiati publicul?

-- Promptitudine, empatie, sinceritate, corectitudine, profesionalism – adica sa iti tratezi interlocutorul ca pe tine insuti – si totul devine atat de simplu!

– Bioderma face parte dintr-o nisa a cosmeticelor unde calitatea este cuvantul de ordine. Cat de mult influenteaza acest brand romanii? Exista o cultura in acest sens?

– Bioderma este un brand dermatocosmetic, unde calitatea inseamna – toleranta optima si eficacitate dovedita clinic in tratamentul afectiunilor cutanate. Tinand cont de numarul in continua crestere al consumatorilor de dermo-cosmetice si de produse Bioderma, da, exista déjà, cu siguranta, o cultura in acest sent.

– Sunteti o persoana foarte dedicata acestei meserii. A fost loialitate fata de brand un factor esential pentru drumul pe care l-ati imbratisat?

– Depinde ce intelegeti dvs prin loialitate. Daca a avea baia plina de produse Bioderma, a astepta cu nerabdare sa te intalnesti cu colegii, a incarca lista de task-uri din proprie initiativa, luna de luna, inseamna loialitate, atunci da, loialitatea este un factor esential.

– Ca in orice job, exista si unele dezavantaje, sunteti mereu plecata, va petreceti cea mai mare parte din timp la volan. Cum reusiti sa aveti viata personala?

-- Traim in secolul vitezei, deci nu se poate alfel decat in masina. Si sotul meu are una, o masina evident!


1

Comentarii:1


1# Scris de

elena

in data de:

18/11/2010 16:44

Ma bucur sa descopar o persoana dedicata muncii sale pt folosul celor din jur. De multe ori credem ca ne ingrijim , insa o facem dupa propria intelegere fara sfaturi profesioaniste. Felicitari Dna Radu!!!


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi