Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Beauty

"Cred in frumusetea eterna a sufletului. Pentru frumusetea exterioara suntem noi, make-up artistii" - dialog cu Ana Waszkiewicz, artistul de la MY MAKE-UP TOUCH

"Sunt Ana Waszkiewicz, sunt freelance make-up artist si am creat MY MAKE-UP TOUCH, un concept de make-up din Iasi (http://mymakeuptouch.blogspot.com) Am creat primul book BEFORE|AFTER din Iasi, sunt membru al Clubului Professional Make-up Romania, lucrez cu fotografi si designeri vestimentari la diferite proiecte, iar ca planuri viitoare am colaborarea cu Anca Radulescu si un nou book pentru mirese". Asa s-a recomandat, pe scurt, Ana Waszkiewicz. Curiosi, am dorit sa aflam mai multe despre Ana si arta ei si am invitat-o la o discutie pe... mail.

-- Ce este machiajul? De ce este important pentru o femeie?

-- Despre frumusetea femeii se vorbeste zilnic. Femeia este frumoasa oricum si secolul XXI ne permite sa o punem in valoare. Machiajul da un plus de incredere oricarei femei, ii pune in valoare trasaturile fine si frumoase sau poate corecta micile imperfectiuni. Este important ca o femeie sa se simta frumoasa, sa cucereasca priviri admirative si sa primeasca multe complimente.

-- Exista o varsta de la care putem incepe sa aplicam machiajul? De ce amanunte trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa ne imbunatatim infatisarea?

-- Din punctul meu de vedere, cred ca la orice varsta putem sublinia frumusetea. Machiajul difera in functie de persoana. Daca la o adolescenta putem folosi doar rimel si gloss, la o femeie matura vorbim de o complexitate a machiajului ce include texturi si culori diferite, efecte de lifting si tehnici speciale de aplicare. In primul rand, atunci cand se doreste o imbunatatire a infatisarii, trebuie sa tinem cont de momentul zilei. Pentru un machiaj de zi, spre exemplu, folosim produse in texturi usoare si culori ce confera naturalete. Pentru seara aplicam, dupa caz, un machiaj corector. Culorile sunt mai puternice, texturile pot fi sidefate, machiajul in sine este unul mai accentuat. Luminile si tinuta sunt linii guvernatoare in realizarea acestuia. Machiajul trebuie corelat intotdeauna cu personalitatea femeii. Fac exceptie de la aceste reguli machiajul de fotografie, film, televiziune si cel de evenimente speciale.

-- Care sunt etapele unui machiaj corect?

-- Pentru reusita unui machiaj trebuie respectate anumite etape ce tin de pregatirea tenului (curatare, tonifiere, hidratare); baza machiajului (corectarea imperfectiunilor, aplicarea fondului de ten, pudrarea); machiajul ochilor; machiajul buzelor; sculptarea pometilor; retusuri finale; fixarea machiajului.

-- Exista multe tipuri de machiaj -- de zi, de seara, pentru ocazii speciale etc. Care este diferenta si cum s-a ajuns ca machiajul sa difere in functie de eveniment?

-- Evolutia societatii impune o diferentiere a tehnicilor de fabricare si aplicare a produselor. Diferentele dintre tipurile de machiaj (de zi, de seara, ocazii speciale) o fac in primul rand produsele, culorile folosite si nu in ultimul rand evenimentul. Daca la un machiaj de zi folosim texturi usoare, la machiajul de seara pigmenti mai puternici, la machiajul pentru sedinte foto si aparitii TV lucram cu produse High Definition.

-- Cum si de ce ati ales sa fiti specialist in make-up? Care sunt nuantele preferate de dvs? Ce va place cel mai mult in activitatea dvs?

-- Am ales sa fiu specialist in make-up din pasiune pentru frumos. Arta machiajului am deprins-o prin invatare si practica la numeroase cursuri in tara si in strainatate. Academia de Machiaj m-a ajutat sa imi perfectionez tehnicile de aplicare si sa descoper arta frumusetii. Cand este vorba de preferinte pentru nuante nu pot spune ca iubesc mai mult sau mai putin pe vreo una dintre ele. In machiaj folosesc nuantele care se potrivesc fizionomiei fiecarei femei in parte. Machiajul meu se bazeaza pe contraste si evidentiaza trasaturile. Activitatea de make-up artist ma face sa ma simt vie si implinita. Atunci cand finalizez un machiaj si reactia este "WOW" am mereu o stare de multumire personala care ma impulsioneaza sa descopar permanenta frumusete a femeii.

-- Credeti in frumusetea eterna? Care sunt secretele ei?

-- Cred in frumusetea eterna a sufletului. Pentru frumusetea exterioara suntem noi, make-up artistii. Femeia este frumoasa, iar artistii doar o pun in valoare. Toate femeile se machiaza.Asa cum stim cu totii, romancele sunt femei ingrijite si cu ajutorul nostru, al specialistilor, le putem face sa devina radiante si de succes. Succesul vine din pasiune.


1

Comentarii:2


1# Scris de

Sorina T

in data de:

06/12/2010 17:30

Intr-adevar e un artist. Cu ajutorul ei am fost o mireasa superba, apoi o nasa extravaganta, si in curand xmas make-up by ana w. Felicitari inca o data pt ce faci!


2# Scris de

Anemona

in data de:

05/12/2010 17:36

Este supertare tipa asta! Si ma bucur ca este in Iasi!


Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi