Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Beauty

“Talentul trebuie sustinut prin munca” - dialog cu Brandusa Bordeianu, Make-up Artist

Este initiatoarea Academiei de make-up „Brandusa Bordeianu” si make-up artist de renume in Iasi, cu numeroase colaborari si in Bucuresti. A absolvit Facultatea de Drept, a lucrat ca jurist, dar pasiunea pentru arta machiajului a determinat-o sa-si schimbe drumul. A pasit in acest univers in 2009 si a studiat la cele mai bune scoli din Bucuresti si Londra, continuand sa se perfectioneze prin participarea la targuri internationale, masterclass-uri, workshop-uri si training-uri private. Cu Brandusa Bordeianu va veti intalni la prima editie a evenimentului “Eleganta in Afaceri” ce va avea loc pe 24 aprilie la Palas Iasi.

Care este cel mai frumos lucru care ti s-a intamplat in viata?

– Sunt fericita ca mi-am descoperit vocatia, ca fac ceea ce-mi place, ca privesc business-ul si job-ul cu drag. Cum as putea fi altfel, daca am in jurul meu numai oameni frumosi preocupati de frumusete?

Ce loc ocupa businessul in viata ta?

– Momentan businessul este pe  primul loc in viata mea. Sunt foarte dedicata, muncesc zi de zi. Se spune ca talentul trebuie sustinut prin munca.

Ai simtit vreodata ca nu mai poti, ca vrei sa renunti?

– Nu am avut astfel de sentiment pana acum, in care sa-mi fi dorit sa renunt la pasiunea mea, dimpotriva am fost din ce in ce mai motivata sa-mi urmez visele si dorintele si sa le transform in realitate.

Care este cel mai mare vis al tau?

Academia de Machiaj a fost visul meu care s-a materializat anul acesta. Imi place sa merg din aproape in aproape, cu pasi mici si siguri.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi