Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Beauty

Make-up, pasiune , branding personal

"Pasiunea este vie atat timp cat o poti duce catre culmi nebanuite doar daca munca si creativitatea sunt prietenele tale, daca visezi cu ochii deschisi ca vei reusi. Si asta incerc sa transmit in permanenta la cursurile de machiaj pe care le sustin ca trainer" .

Cautam in dictionarul explicativ al limbii romane si gasim definitia pasiunii: stare afectiva si intelectuala deosebit de intensa si stabila, manifestata ca o tendinta care polarizeaza procesele psihice ale omului, determinandu-l prin intensitatea efectelor sau prin permanenta actiunii lor; inflacarat, entuziast, intens.

Intotdeauna am fost fascinata si am avut un respect deosebit pentru oamenii pasionati de ceea ce fac. Am crezut ca destinul tine si de oamenii care ne descopera si care ne ajuta in cariera. Nu intotdeauna se intampla astfel.

Pasiunea este vie atat timp cat o poti duce catre culmi nebanuite doar daca munca si creativitatea sunt prietenele tale, daca visezi cu ochii deschisi ca vei reusi. Si asta incerc sa transmit in permanenta la cursurile de machiaj pe care le sustin ca trainer prietenelor mele -- cursantele.

Ma regasesc, ma intorc la viata cotidiana mai angajata in ceea ce fac, mai docila fata de oprelisti si dezamagiri, ma incarc cu o protectie de tot ce ma supara in mod obisnuit, devin si mai open-minded spre vise care pareau de neatins candva. Aceasta pasiune nu-mi da dreptul sa ma definesc artista. E prea mult.

Imi doresc doar sa ma bucur, sa bucur si eu la randu-mi, sa pun in evidenta frumusetea interioara a oamenilor cu ajutorul fardurilor si imaginatiei mele. Imi doresc ca machiajele realizate de mine sa fie o carte de vizita a elegantei si bunului gust.

Am comparat intotdeauna momentul de inceput al unei sedinte de make-up cu o foaie alba de hartie. Te asezi in fata ei, ai o idee, iti imaginezi ce mesaj ai dori sa transmiti, ce ai dori sa simta si sa inteleaga cel care citeste. Pentru mine este motivant si provocator sa folosesc fardurile. In viata, plecam de la o foaie alba. Ramane doar sa avem bucuria si pasiunea de a combina idei, linii, culori, nuante, texturi pe care sa le transformam in produse care sa "taie respiratia". Pana la urma adevarata noutate tine de maniera in care sunt folosite si de modul in care sunt combinate " materiile prime".

Iubesc lumea fashion si povestile ei. Moda este uluitoare gratie istoriilor care o incarca de secole. In scoala generala, la liceu si apoi cand am urmat cursurile universitare am cochetat cu cate o indeletnicire, am tot avut "mici pasiuni" de o luna, doua, dar nici una nu a fost intensa, inflacarata sau entuziasta. Acum stiu de ce: e nevoie de consecventa, de studiu suficient de mult pentru ca acea pasiune sa ofere satisfactii, si nu in ultimul rand, e vital sa impartasesti pasiunea celorlalti. A face cu pasiune orice inseamna si a avea capacitatea de a darui celor din jur fara sa astepti multumiri si aplauze. Ador tot ce este frumos, sensibil, plin de bun gust si viata si nu in ultimul rand ador sa fac cu profesionalism ceea ce mi-am propus. Mi-ar placea sa ma multiplic si sa pot face mai multe bucurii decat o pot face de una singura.

Se vorbeste mult despre intoarcerea la feminitate, redescoperirea frumusetii naturale si a fragilitatii copilaresti. Designerii si make-up artistii aleg, sezon de sezon, culori si croieli care sa puna in evidenta atuurile feminine intr-un mod deloc agresiv, punand accent pe senzualitatea aproape subtila.

In acest context al tendintelor sunt permanent conectata la nou, la produse care pot ajuta ca rezultatul final sa fie "la moda" dar sa nu stirbeasca din personalitatea femeii, ba dimpotriva sa o ajute.

Sigur este ca privesc inainte si ca pensulele, fardurile si pudrele sunt aliatele mele pe acest drum.

Mi-as fi dorit sa o cunosc pe fantastica Mademoiselle Chanel care a fost mereu cu un pas inaintea modei, a fost o vizionara, a revolutionat moda. In spatele succesului nu sunt doar creatori de renume si branduri celebre sunt si povestile pline de pasiune a acestor oameni cu idei geniale, destine incredibile, amanunte aproape fantastice. Toate acestea s-au intamplat pentru ca era condusa de pasiunea creatiei si a frumosului. Crezul ei era: "Ca sa fii de neinlocuit, trebuie sa fii mereu diferit".


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi