Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Beauty

Culorile Anei Waszkiewicz

Anei Waszkiewicz ii plac culorile. Iubeste oamenii si-i place sa fie inconjurata de caldura si frumusete. Nu intamplator este make-up artist, unul tanar si talentat. De mai bine de noua ani ajuta doamnele si domnisoarele sa-si redescopere frumusetea, le ajuta cum sa se ajute singure, le invata atunci cand nu stiu ce tusa le-ar putea aprins privirile si le zambeste cald, asa cum doar ea stie sa o faca.

Maiestria si-a desavarsit-o cu artisti de renume, Anca Radulescu fiind cea care i-a deschis orizontul.Au urmat cursuri, stagii de pregatire in tara si strainatate si multe specializari. Ana Waszkiewicz vrea sa fie un machior desavarsit si asta le spune si cursantelor ei. Autor al unui concept inedit, Make-up Touch, Ana a lansat si o serie de cursuri pentru cei care doresc sa ia lectii de frumusete. Ea ne ajuta mereu sa ne pnem in valoare si sa devenim constiente de frumusetea chipului. La Ana, frumusetea vine din suflet. Este de ajuns sa o asculti doar o clipa, ca vei intelege de ce este artizan al frumusetii.

Cu ea va veti putea intalni miercuri, 8 august, īncepānd cu ora 18.00, in Magazinul Diverta din Moldova Mall, la un workshop intitulat "Cum sa fim frumoase īn fiecare zi".

Alaturi de colaboratorii sai, pregatiti la Scoala de machiaj profesionist (www.makeuptouch.ro), Ana Waszkiewicz va prezenta tendintele acestei veri, va face demonstratii live si va oferi sfaturi tuturor participantilor. "Activitatea noastra are la baza pasiunea pentru frumos. Orice femeie este frumoasa si cu ajutorul nostru, poate fi radianta si poate avea mereu succes īn public", spune Ana Waszkiewicz.

Artistii de la Make-up Touch sunt membri ai clubului Professional Make-up Romānia, au colaborat īn diferite proiecte cu modele, fotografi si designeri si au lansat primul book BEFORE/AFTER din Iasi, book īn care ni se arata cāt de mult putem cāstiga atunci cānd stim cum sa alegem un machiaj corect.

Make-up Touch este membru al Romanian Fashion Bloggers.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi