Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

„De ce esti ceea ce esti?” - dialog cu Amalia Georgescu, speaker, moderator, trainer autorizat ANC, trainer-coordonator al Focus Business School Romania si ambasador al Fundatiei StarofHope Romania.

De la 16 ani si-a creat primul job pentru a deveni independenta financiar, este antreprenor de la 22 de ani si de atunci isi urmeaza viziunea si pasiunea, dezvoltandu-si cariera in event management, marketing si relatii publice. Alaturi de familia ei, Ec.drd Amalia Georgescu gestioneaza doua afaceri, Biocomp si AGEO Biz & Corporate Events, este speaker, moderator, trainer autorizat ANC, trainer-coordonator al Focus Business School Romania si ambasador al Fundatiei StarofHope Romania.

Se vorbeste tot mai mult despre brandingul personal, despre importanta imaginii si a notorietatii în stabilirea unor relatii de colaborare cat mai bune * fie ca vorbim despre afaceri sau locul de munca ori chiar relatiile cu cei din jur sau cu familia, este foarte important sa stim cum le gestionam fiindca uneori sunt suficiente cateva secunde pentru a demola ceea ce am construit în ani buni

Ca sa ne formam o atitudine corecta în primul rand fata de noi este important sa ne raspundem la o întrebare esentiala – „De ce esti ceea ce esti?”. Este o întrebare care te ajuta sa stii unde te afli pentru ca apoi sa stii unde vrei sa ajungi. Afli daca esti în armonie cu tine însati sau daca îti folosesti la maxim abilitatile pentru a da ce ai mai bun din tine indiferent de situatie. „Fiind om de marketing, mi-am facut un obicei din a aplica principiile teoretice si în viata mea personala. Am decis sa transform elementele care explica, de exemplu, mixul de marketing ale unui business într-o introspectie si o ocazie de-mi face o evaluare a actiunilor, a muncii depuse si a rolurilor pe care le am“, a explicat Amalia Georgescuconsultant de marketing si relatii publice.

Intra în propria ta poveste

Cei 4 P din mixul de marketing se refera la produs, pret, plasarea pe piata si promovare si este important sa devina un reper.

PRODUSUL sunt EU sau TU! Felul meu de a fi, comportamentul, modul în care ma îmbrac sau vorbesc, expertiza si abilitatile mele ma individualizeaza si ma fac sa ma diferentiez de ceilalti din jurul meu. 

PRETUL este dat de ceea ce pot EU sa ofer! Vreau sa fiu geniala, exceptionala în tot ceea ce ofer sau ma multumesc cu putin si nu am nici o asteptare de la viata? 

 PLASAREA pe piata sunt EU. Cum sunt de gasit? Pe langa datele de contact si realizarea unui cont pe canalele de socializare, particip la conferinte si cursuri pentru a ma specializa si pentru a crea relatii noi?

PROMOVAREA sau Ce spun EU si ce spun CEILALTI? Unde vreau sa ma pozitionez în mintea celor cu care intru în contract? Cum ma prezint în diverse contexte si cum ma cunosc prietenii? Reusesc sa ma prezint într-un minut? Daca n-as mai fi în camera, ce s-ar vorbi despre mine? 
 Pentru ea antreprenoriatul si implicarea in proiectele sociale merg mana in mana si considera ca a face afaceri doar de dragul profitului, fara a darui inapoi societatii, este un act de indiferenta si de lipsa de compasiune fata de semenii sai. De aceea inca de la 18 ani a fost implicata in diverse programe de voluntariat internationale si de mai bine de 8 ani este alaturi de Star of Hope si sprijina campaniile si programele lor sociale.

Amalia Georgescu va fi speaker si unul din moderatorii din cadrul conferintei Ziua Antreprenoriatului Feminin si a Implicarii Sociale.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi