Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

Andrei Gheorghiescu: "Nu sta, fa ceva!"

Andrei Gheorghiescu face parte din echipa de tineri ce construiesc pentru ieseni Turnul Nostru, si unul dintre tinerii impliniti de astazi. Vine pe 30 mai la 11even Iasi pentru a urca pe scena de la IDEO- Centrul de Sprjinire si Dezvoltare a Afacerilor, spre a incuraja Iasul sa lupte.

"Numele meu este Andrei Gheorghiescu. Vreau sa fiu un om bun si sa ajut pe altii sa fie oameni buni. Sunt sot si tata; sunt fondator si manager de Dezvoltare al SC ITPOSITIVE SRL (obiect de activitate: dezvoltare web, 23 de angajati); sunt manager al proiectului Turnul Nostru (www.turnulnostru.ro). Cel mai important parteneriat al meu, cel cu sotia mea, a inceput la 30 Noiembrie 2006". Asa incepe Andrei Gheorghiescu discursul despre el.

- Care a fost momentul de cumpana in activitatea dumneavoastra profesionala/personala?

- Atat viata personala cat si cea profesionala mi-au fost in mare parte definite de experienta traita alaturi de Grupul Local BEST Iasi. Decizia de a ma alatura si de a lucra alaturi de ei mi-a schimbat viata in bine.

- Care a fost momentul cel mai bun din viata dumneavoastra de pana acum?

- Viata mea e insiruire de momente bune, multe dintre ele fiind "cel mai bun" in contextul momentului respectiv. Ultimul astfel de moment a fost nasterea fiului meu Mihail, acum 10 luni.

- Ce-ati vrea sa se spuna peste 10 ani despre dumneavoastra, atat pe plan personal cat si pe plan profesional?

- Ca sunt omul pe care vrei sa il ai alaturi atunci cand vrei sa faci bine.

- Care ar fi titlul discursului dvs. la 11even?

- Despre "curajul de a lupta" in viata.

- Cum i-ati motiva pe tinerii de astazi pentru a-si gasi curajul de a lupta in viata?

- Imi vine sa intreb: "Ce motiv au tinerii de astazi (din randul carora fac parte) sa-si fi pierdut curajul?". Indiferent de directie, pot sa prezint cum riscurile pe care mi le-am asumat m-au condus la a ma cunoaste mai bine, la a fi mai puternic, mai fericit. Iar sfatul cel mai simplu si cel mai bun e "Nu sta, fa ceva!".

- Cand ati observat ultima data ca ati starnit bucurie si pe al cui chip?

- Vad asta zilnic pe fata sotiei si a copilului. O cumpar cateodata cu o bancnota de la o batranica cu mana intinsa sau cu un cadou celor dragi. Ultima data am daruit bucuria unei persoane cu care am avut o conversatie mai profunda, cred ca am ajutat-o sa nu se simta singura asta am incercat.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi