Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Invata cum sa devii un antreprenor de succes

Akcees sprijina dezvoltarea profesionala a viitorilor antreprenori oferindu-le acestora burse pentru participarea la scoala de vara Start Me Up. Datorita companiilor responsabile care investesc in dezvoltarea profesionala a tinerilor talentati, bursierii vor avea oportunitatea de a face primul pas concret pentru afacerea pe care si-o doresc.

Bursele pentru participarea la Start Me Up se adreseaza tinerilor pasionati de antreprenoriat care isi doresc sa porneasca la drum pe cont propriu. Acestea acopera integral participarea la sesiunile de training si toate materialele de curs, cazare 6 nopti la White Horse, Predeal in regim de pensiune completa, consiliere si suport gratuit timp de 1 an dupa absolvirea programului, dar si discounturi la evenimentele Akcees si cele ale partenerilor.

Ei vor vor invata cum sa realizeze propriul plan de afaceri si cum sa isi prezinte ideea pentru a obtine finantare. Aplicatiile pentru burse se realizeaza completand formularul disponibil online la http://akcees.ro/startmeup/aplica. Zece dintre locurile disponibile la Start Me Up vor fi finantate cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, Fundatia Post-Privatizare, Microsoft si Prove PR. Tinerii interesati pot aplica prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.ro/startmeup/aplica. pana duminica, 15 iulie. Aplicatiile vor fi analizate de echipa Akcees alaturi de reprezentanti ai companiilor, iar castigatorii vor fi anuntati pe site-ul programului luni, 16 iulie.

"Prin proiectele Akcees sprijinim tinerii in drumul lor catre propriile afaceri de succes. Ne bucuram ca putem oferi burse pentru participarea in program viitorilor antreprenori motivati, insa fara posibilitati materiale. Le multumim companiilor responsabile care s-au alaturat initiativei noastre si care contribuie astfel semnificativ la dezvoltarea culturii antreprenoriale in Romania", a declarat Serban Mogos, Presedinte Akcees.

Start Me Up este scoala de antreprenoriat marca Akcees care ofera participantilor pregatirea necesara pentru a-si transforma propriile idei in afaceri de succes. Prima editie Start Me Up va avea loc in perioada 22 – 28 iulie la Pensiunea White Horse din Predeal si va aduce impreuna tineri talentati, un trainer international si antreprenori si investitori importanti din Romania. Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului participantii vor selecta o idee, vor realiza planul de afaceri pentru aceasta si isi vor pregati propriul pitch. La final, acestia isi vor valida conceptul de business prin prezentarea lui in fata unui juriu de specialitate.

Trainer in cadrul Start Me Up este Daniel Ramamoorthy, CFO, consultant in domeniul investitiilor si antreprenor serial, co-fondator al Daedalus – primul Youth Entrepreneurship Hub din lume. In plus, participantii vor avea ocazia sa lucreze alaturi de unii dintre cei mai importanti antreprenori din Romania, printre care se numara Peter Barta (Director Executiv Fundatia Post-Privatizare), Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines si TUI Travel Center), Bogdan Iordache (antreprenor serial, co-fondator How to Web), George Lemnaru (antreprenor serial, co-fondator eRepublika), Bogdan Grosu (fondator Grosu & Asociatii), sau Niels Schnecker (om de afaceri, analist economic, colonel in retragere al US Air Force si om de televiziune). Lista completa a vorbitorilor la eveniment este disponibila la http://akcees.ro/startmeup/speakeri

Tinerii care isi doresc sa participe la Start Me Up si sunt pregatiti sa faca in aceasta vara primul pas pentru afacerea pe care si-o doresc pot aplica pana duminica, 15 iulie, pentru una dintre bursele disponibile. Aplicatiile se realizeaza prin completarea formularului disponibil online la http://akcees.ro/startmeup/aplica

Start Me Up este un eveniment organizat cu sprijinul BRD Groupe Société Générale, Fundatia Post-Privatizare si School 4 Startups Romania, si al partenerilor logistici Pensiunea White Horse si Red Bull.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi