Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

Fii antreprenor pentru o zi!

Schimbarea incepe intotdeauna cu un gand nou, cu o idee noua. Ca indivizi, noi suntem produsul a ceea ce gandim.

Innoirea mintii este cruciala cand dorim o viata noua, mai buna. Noi ne legam asteptarile de schimbarea exterioara, cand adevarata schimbare, cea durabila,  incepe intotdeauna din interior. Noi putem alege intre a ne conforma si a ne lasa transformati.”Daca ne concentram atentia exclusiv asupra modului in care lumea face afaceri, vom ajunge sa ne conformam acestui model, spun reprezentantii Scolii de Afaceri „Focus Business School”, un proiect lansat in 2008  de catre Marco Strömberg (Suedia) in Yangon ( Burma).
El prezinta o serie de instrumente si metode simple, de baza, pentru a putea incepe, dezvolta si mentine o afacere. Uneori, o schimbare marunta si simpla survenita  in modul de gandire va contribui in mod semnificativ la transformarea unei afaceri  care inregistra pierderi in una profitabila.
Plecand de la ideile lui  Strömberg, cei interesati de antreprenoriat pot afla cum isi pot dezvolta o afacere. Multi dintre cei ce doresc sa fie pe cont propriu nu detin toate instrumentele si nu inteleg pe deplin lumea afacerilor, insa au o viziune si sunt oameni ai actiunii. Pe parcurs vor descoperi solutiile necesare. Este foarte important ca totul sa se deruleze conform unor principii etice, sa stie sa-si planteze corect semintele viitoarei afaceri, sa isi echilibreze resursele financiare personale, sa isi urmareasca viziunea si planul de afaceri, sa cunoasca perfect mecanismele pietei. „Focus Business School” este un concept nou in Romania, adus de o echipa din Suedia, parteneri ai Fundatiei Star of Hope, coordonata de Aura Vatamaniuc.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi