Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

„Mereu este nevoie de modele” - interviu cu Aurora Vatamaniuc, presedintele Fundatiei Star Of Hope Romania

Pe 27 noiembrie, la Iasi va avea loc un eveniment dedicate femeilor implicate în afaceri. Intitulata Ziua Antreprenoriatului Feminin si a Implicarii Sociale, actiunea, initiata de catre Fundatia Star of Hope Romania si Asociatia de Dezvoltare, în parteneriat cu Primaria si Camera de Comert si Industrie Iasi, îsi propune sa prezinte modele cu scopul de a încuraja tanara generatie de antreprenori în construirea propriului model de succes. Am discutat despre toate aceste lucruri cu Aurora Vatamaniuc, presedintele Fundatia Star of Hope Romania.

- Cum a venit ideea unei astfel de manifestari?

- Mereu este nevoie de modele fiindca în lipsa lor nu putem construi lucruri durabile. Prin relatiile pe care Fundatia Star of Hope Romania le are cu partenerii din strainatate, si în special cu cei din Suedia, am intrat în legatura cu Scoala Focus Business din Upsala (localitate care se va înfrati cu Iasul – n.r.). Aceasta scoala promoveaza în primul rand o educatie financiara bazata pe valorile crestine si stimuleaza antreprenoriatul în comunitati pentru a ajuta în special pe cei care au o pregatire medie sa poata visa sa-si dezvolte mici afaceri. Fundatia Star of Hope Romania ofera servicii sociale pentru categoriile defavorizate si deruleaza în fiecare an campanii de sensibilizare si informare la nivelul comunitatii, campanii de strangere de fonduri si am lucrat foarte mult cu asociatii de femei de business, din Iasi si din alte localitati, chiar si de peste hotare. Am fost parteneri cu Patronatul Sfera, al carui staff, în speta Angela Manea, a venit cu ideea de a organiza o conferinta de antreprenoriat feminin la care sa fie invitate si specialiste din alte tari, si din alte regiuni ale Romaniei. Ne dorim sa cream o comunitate a femeilor de afaceri care promoveaza valorile etice si care îsi doresc sa faca afaceri sustenabile.

- Cu alte cuvinte, venise momentul unei astfel de conferinte.

- Da. Noi, ca si organizatie, am avut parteneriate cu întreaga comunitate a oamenilor de afaceri din Iasi, care ne-a sustinut an de an în campaniile dedicate copiilor cu dizabilitati pe care îi avem în grija. Îi sustinem si financiar, dar si pe partea de recuperare si educatie. A venit momentul, si asta tot în Scoala Focus Business am învatat, ca este foarte important nu numai sa primesti, ci si sa dai. Atunci ne-am gandit ca prin aceasta conferinta putem valoriza si modelele de implicare sociala, oameni care tot timpul ne-au fost alaturi si ne-au sustinut. Dorim sa oferim posibilitatea si altor companii, altor femei de afaceri sa se implice, sa vada cat de mult conteaza acest concept de asumare a responsabilitatii sociale.

- În comunitatea ieseana si nu numai sunt multe modele care merita prezentate.

- Asa este. Fundatia Star Of Hope a colaborat cu oameni care ne-au transmis o experienta într-un anumit domeniu, mai ales în lucrul cu parintii care au copii cu dizabilitati. Am ajuns la concluzia ca si noi putem oferi niste modele din Romania. Am lucrat mult cu specialisti din Suedia, femei cu experienta în domenii diferite. Au venit la noi si au constatat ca avem ceva deosebit de oferit. Sunt multe femei puternice în Romania si am dorit sa le invitam si noi pe cele din Suedia ca sa vada exact modelul oferit de noi – forta, empatie, dragoste. Ne-au încurajat sa dezvoltam un pod între Romania si Suedia.

- La conferinta sunt asteptate femei cu functii importante din toate regiunile tarii, dar si de peste hotare.

- Vom descoperi împreuna modele de succes, de la care vom învata ca tot ceea ce facem trebuie sa aiba impact pe termen lung în dezvoltarea durabila a societatii. Alaturi de femeile puternice ce dau plusvaloare societatii romanesti se va afla ca invitat special Anne Margaret Lennartsson (Suedia – n.r.), coach si expert în arta comunicarii, promotor al Scolii Focus Business School International, care va sustine un training de Public Speaking. La Iasi va ajunge si Rodica Baciu, director general adjunct al companiei Materom din Targu Mures, care reprezinta un model de exceptie în business-ul romanesc.

Evenimentul face parte din campania „Daruieste Speranta”, derulata în perioada noiembrie-decembrie, în beneficiul celor peste 250 de copii si tineri cu dizabilitati din Centrele Star of Hope Romania. Taxa de participare la acest eveniment este de 100 lei/persoana, donatie ce va sustine activitatea Fundatiei Star of Hope Romania.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi