Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Foloseste-ti ideile! Creaza cel mai lung banner din lume

Bansa Intesa Sanpaolo va asteapta la cel mai tare concurs de idei! Trebuie doar sa incarci o fotografie si castigi o excursie in Italia!

Concursul "Live inspire", o initiativa a Grupului Intesa Sanpaolo, impreuna cu subsidiara locala Intesa Sanpaolo Bank (http://www.intesasanpaolobank.ro/), a fost lansat oficial pe site-ul www.liveinspire.com. Prin incarcarea celor mai inspirate fotografii pe platforma, romanii vor contribui activ la crearea celui mai lung banner din lume, generat cu ajutorul Internetului, avand in acelasi timp sansa de a fi unul dintre castigatorii unei excursii de sase zile in nordul Italiei.

In concordanta cu indemnul "Ce te inspira astazi? Depaseste-ti limitele! ", ce promoveaza inspiratia ca pe ceva firesc in viata noastra cotidiana precum bataile inimii, fara constrangeri sau bariere, concursul se deruleaza in 11 tari diferite. Astfel, proiectul este o adevarata initiativa internationala pe tema inspiratiei in: Albania, Bosnia, Hertegovina, Croatia, Ungaria, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina si Egipt, tari in care Grupul Intesa Sanpaolo opereaza prin subsidiare locale.

Ambasadorii "Live inspire" in Romania

Pentru a provoca la inspiratie, concursul "Live Inspire" a fost precedat de o competitie de o luna de zile intre trei dintre cei mai urmariti bloggeri romani: Cristina Bazavan, Adi Hadean si Cristian China-Birta. Acestia si-au impartasit gandurile lor despre inspiratie pe www.liveinspire.com, invitand comunitatile lor sa-i sustina si sa-i voteze in demersul lor virtual despre inspiratie. Bloggerul care s-a dovedit a fi vocea online cea mai inspirata pentru Romania este Cristina Bazavan cu 5.063 de voturi. Pentru a participa la concursul "Live Inspire", utilizatorii romani de Internet trebuie sa se inscrie pe www.liveinspire.com; prin conturile personale, vor putea incarca pana la 10 fotografii pe tema inspiratiei in fiecare luna, marindu-si sansele de a castiga. Concursul "Live Inspire" va dura pana pe 31 iulie, asadar participantii vor avea trei luni la dispozitie pentru a impartasi vestea prietenilor si a strange voturi pentru fotografiile lor.

Acesta este singurul mod de avea mai multe sanse pentru a fi fericitul castigator din Romania al "Calatoriei Inspiratiei 2012". Fotografia castigatoare va fi selectata din Top 5 cele mai votate fotografii de catre un juriu calificat, dupa criteriile conceptului "Live Inspire".

Autorul fotografiei castigatoare se va bucura de o calatorie pentru doua persoane in Italia, locul unde se afla sediul central al Grupului Intesa Sanpaolo: sase zile pentru a descoperi sufletul real al Italiei, gustul mancarii specifice, frumusetea rapitoare a nordului tarii si pentru a experimenta ospitalitatea localnicilor.

Platforma "Live Inspire" a fost dezvoltata si in versiunea pentru mobil: participantii pot contribui la construirea banner-ului si cu ajutorul terminalelor iPhone, prin simpla descarcare a aplicatiei gratuite "Live Inspire" de pe Apple Store. Aplicatia, amuzanta si usor de folosit, va fi in curand lansata si in versiunea pentru Android.

Inspiratia se dezlantuie si pe Facebook, unde oamenii sunt liberi sa isi impartaseasca gandurile si experientele cu admiratori ai proiectului din toata lumea.

Prin pagina de Facebook "Live Inspire" (www.facebook.com/live.inspire), care deja numara nu mai putin de 72.000 like-uri, toti entuziastii in cautarea inspiratiei pot lua legatura unii cu altii, isi pot impartasi gandurile cele mai inspirate, aducandu-si astfel contributia personala la prima comunitate internationala intemeiata pe tema inspiratiei si promovata de Grupul Intesa Sanpaolo.

Grupul Intesa Sanpaolo

Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, lideri in Europa, ce ofera servicii pentru aproape 20 milioane de clienti. Grupul are o prezenta selectiva in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.600 de filiale apartinand subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce ofera servicii bancare pentru persoane fizice si companii in 12 tari. Grupul Intesa Sanpaolo este un partener de incredere cu o misiune distincta: sa garanteze securitatea clientilor si sa gaseasca solutii financiare pentru a realiza proiectele lor.

"Live Inspire" este un proiect inovator, special conceput cu scopul de a-i provoca pe oameni sa-si impartaseasca gandurile care ii inspira: a te alatura proiectului "Live Inspire", inseamna sa-ti depasesti limitele, sa-ti impartasesti opiniile si gandurile altor oameni si sa lasi inspiratia sa debordeze.

www.group.intesasanpaolo.com

www.intesasanpaolobank.ro


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi