Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

Business

Cu Beatrice Rancea, la 11even Iasi: De ce tot raul e spre bine?

Beatrice Rancea, director al Operei Nationale Romane din Iasi, are o viata din care se desprinde cu usurinta definitia curajului si o meserie din care se pot culege numai zambete. Ea va fi unul din speakerii de 11even Iasi, care pe 30 mai urca pe scena de la IDEO - Centrul de Sprjinire si Dezvoltare a Afacerilor, pentru a ne impartasi o parte din povestea vietii sale.

"Sunt o persoana normala, care iubeste si se implica total in ceea ce face si in ceea ce crede", asa se spune despre ea Beatrice Rancea, directorul Operei Nationale Romane din Iasi. Am discutat cu d-sa despre viata, despre dans, despre pasiune si ambitie, despre tot ceea ce ne poate defini ca oameni.

- Ati avut un parcurs frumos in cariera. Cel putin asa se vede din fata scenei. Au fost numai momente bune sau si de cumpana?

- Si bune, si mai putin bune. Dar cred ca momentul de cumpana a fost atunci cand am avut accidentul la genunchi si cariera mea ca balerina a luat sfarsit.

- Dar cel mai bun?

- Au fost foarte, foarte multe. Chiar nu stiu pe care l-as alege.

- Ce-ati vrea sa se spuna peste 10 ani despre dumneavoastra, atat pe plan personal cat si pe plan profesional?

- ADEVARUL.

- Care ar fi titlul discursului dumneavoastra la 11even?

- Sa crezi tot timpul ca "tot raul este spre bine".

- Cum i-ati motiva pe tinerii de astazi in a-si gasi curajul de a lupta in viata?

- Sa-si doreasca foarte mult, cu adevarat, ce si-au propus. Sa depuna tot efortul sa ajunga unde si-au propus. Sa nu faca nici un compromis.

- Cand ati starnit ultima data bucurie si pe al cui chip?

- In fiecare zi. De la familie pana la prieteni si colaboratori, colegi.
Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanandoilikeiasi