Wines - Recomandarea Paharnicului • 2012 An Olimpic - La un taifas cu olimpicii Arte - Diana Condurache Universitaria - TrainsFormation • Business - Naive • Familie si sanatate - La un taifas cu sufletul • Psihologie - Karyn Taulescu • Diaspora Dezvoltare personala - Nora Prutianu • Ambient - Nicolae Palaghiu • Beauty Astrologie

astrologie reiki adrian chelariu
Business

„Important este ca echipa sa formeze un tot unitar” - dialog cu conf. univ. dr. Camelia Bogdanici, fondatorul Clinicii Stereopsis

„In 1996, cand am deschis eu cabinetul, putini au avut curaj sa faca acest pas. Lumea voia sa mearga numai si numai in spital, mai putin in domeniul privat”

Conf. univ. dr. Camelia Margareta Bogdanici este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Un profesor dedicat, un medic iscusit, iubit de pacienti, o doamna ce vine mereu in sprijinul comunitatii nu doar ca medic, ci si ca om. Sustine campanii caritabile, initiaza proiecte sociale impreuna cu Clubul Lions, al carei presedinte este in acest an. Am stat de vorba cu domnia sa despre multe lucruri, cu focus pe domeniul antreprenorial.

- Cum este sa ai un business in domeniul medical?

- Este foarte important sa ai curaj sa deschizi o afacere pe cont propriu. Vorbesc ca medic care doreste sa ofere conditii deosebite pacientilor, plecand nu doar de la pricepere si expertiza, ci si de la aparatura de ultima ora si personal bine instruit. Este important sa fii mereu corect in fata unui pacient, sa ai o atitudine impecabila. Nu va ascund ca este greu pentru ca ai de platit chirii, salarii, facturi la utilitati. Ai de platit salariati cu norma intreaga, desi poate tu lucrezi numai cateva ore intr-o zi.

- Sunt si satisfactii, indiscutabil.

- Intr-adevar, propria afacere iti aduce si mari bucurii pentru ca iti faci programul propriu, gandesti altfel, ai propriul ambient. Totusi trebuie sa recunosc ca sunt momente in care nu dormi noaptea cand te iau gandurile cu multiplele planuri de dezvoltare, ce presupun cheltuieli, cu proiectele de viitor, dar e provocator.

- Si totusi, le-ati rezolvat pe toate

- Da, cu mult efort, cu mult curaj. Am avut mult curaj sa aleg calea antreprenoriatului. In 1996, cand am deschis eu cabinetul, putini au avut curaj sa faca acest pas. Lumea voia sa mearga numai si numai in spital, mai putini alegeau domeniul privat. Asa era pe atunci, asa era perceptia. Am avut mult curaj de a porni pe un drum nou, intr-un spatiu nou, cu oameni de incredere.

- Cum vedeti evolutia antreprenoriatului feminin?

- Femeile sunt extrem de bune gospodine, stiu sa-si chibzuiasca banii poate mai bine decat un barbat. In plus, femeia are o caldura si o naturatele pe care barbatii nu o au, ceea ce eu consider ca sunt atuuri. Trebuie sa stii sa te apropii de oameni, sa fii langa ei chiar atunci cand au necazuri. Poate nici tie nu iti merge grozav uneori, dar asta nu conteaza. Important este ca echipa sa formeze un tot unitar, un mare rotund, de unde vine si succesul.


Comentarii (0)

Adauga comentariu:

Nume:

Email:

(nu apare in pagina )

Comentariu:

 

Caractere disponibile

 

Cod antispam - introduceti in cimpul de mai sus cele 3 caractere de culoare neagra


sanando pechora tulip internet broadcast studio astrolog carolina mancos ilikeiasi